Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik zeg dat ik erbij zit en Keizer besluit anders, dan sta ik voor lul'

Laatste update:

Frenkie de Jong behoort de laatste weken tot de smaakmakers bij Ajax. De middenvelder wordt veelal geroemd om zijn frivole spel en had in de laatste competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1) een basisplek. De Jong hoopt ook zondag tegen Vitesse vanaf het eerste fluitsignaal te mogen beginnen, maar rekent nergens op.

De Jong heeft meegekregen dat de buitenwereld enthousiast is over zijn optredens. "Het is natuurlijk leuk wanneer mensen positief over je zijn en daar ben ik blij mee, maar ik moet elke wedstrijd goed voetballen zodat ik de basis kan blijven halen", vertelt hij aan RTV Noord-Holland. "Als ik nu zeg dat ik erbij zit tegen Vitesse en de trainer (Marcel Keizer, red.) besluit toch anders, dan sta ik voor lul", lacht hij. "Dus dat doe ik niet. Ik hoop het natuurlijk wel."

Vitesse blameerde zich midweeks in het bekertoernooi tegen AVV Swift en zint op eerherstel. Matthijs de Ligt noemt de nederlaag 'niet goed' van Vitesse. "Als titelhouder mag je niet verliezen van Swift. Maar Vitesse is een goede ploeg die vorig jaar stappen heeft gezet. Het zal een lastige wedstrijd worden", voorspelt de verdediger van Ajax. Hij verwacht revanchegevoelens bij de tegenstander. "Zij willen nu iets laten zien, nadat ze van Swift hebben verloren."

Frenkie de Jong verdient een basisplek tegen Vitesse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee hoor vriend, dan staat Keizer voor lul. Jij hoort er in, echt een fantastisch talent, zou hem als eerst opstellen samen met Ziyech en Huntelaar.

22 september 2017 om 18:36

Ik ben t helemaal met jou eens! Middenveld met: Ziyech, de Jong en van Beek.

22 september 2017 om 19:06

Onana is ook een makkelijke keus.

Laatste 4 x dat Ajax tegen Vitesse speelde wonnen ze, keer daarvoor won Vitesse. Echter zit Ajax in een dip en heeft het geen goede trainer. Ik denk dat Ajax weleens tactisch verrast kan worden door Fraser en dan vrees ik dat Keijzer geen goed antwoord heeft. Ik hoop op een overwinning maar vrees een gelijkspel of verlies.
Buiten dat vind ik dat De Jong zeker moet spelen, is creatief en durft naar voren te spelen. Moet alleen minder postbode gaan spelen.

'een lastige wedstrijden' loopt niet helemaal lekker..

Laten we allemaal een gebedje doen dat de Jong in de basis begint. Tenminste dr mensen die Ajax een warm hart toedragen.
Het is toch overduidelijk dat hij moet starten. Misschien geen hele wedstrijd, maar zeker 60 tot 70 minuten kunnen we gebruik van zijn voetbalkunsten.

Ik pleit voor het terughalen van Nigel de Jong in de winterstop, gewoon zodat Ajax met een middenveld kan spelen met de Jong, de Jong en de Jong.

Seizoen is toch al verloren, laten we er wat leuks van maken.

Frenkie is in bloedvorm. Basisplaats tegen Vitesse,lijkt me zinvol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren