Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik naar mijn jongens kijk, denk ik dat wij mentaal het sterkst zijn’

Laatste update:
/

Terwijl Willem II al veilig lijkt, staat er voor NAC Breda zondagmiddag wel veel op het spel. De Brabanders verdedigen in Tilburg een 2-1 voorsprong en willen hoe dan ook promotie naar de Eredivisie afdwingen. Volgens trainer Marinus Dijkhuizen is zijn ploeg op alles voorbereid.

“We zijn er klaar voor, er zit de laatste week een bepaald soort vastberadenheid in het team. Het gaat er om wie er morgen mentaal het sterkst is en als ik naar mijn jongens kijk, dan heb ik sterk het gevoel dat het goed zit”, vertelt hij op de clubwebsite. “Passie, strijd en aanvalskracht zijn belangrijk. We moeten daar voor doelpunten gaan, er valt niet meer veel te rekenen.”

Verdediger Kenny van der Weg erkent eveneens dat er zondag veel op het spel staat: “Morgen is belangrijk voor héél Breda. We hebben maar één doel. We hebben scherp getraind, we zijn er klaar voor.” Willem II en NAC trappen zondagmiddag om 16:45 af voor de kraker in het Koning Willem II Stadion.

Denk je dat NAC volgend seizoen in de Eredivisie speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn als NAC het gaat redden. Hopelijk kunnen ze een goal maken. Dan word het voor Willem II wel heel lastig dan zouden ze er 3
moeten maken. Komend seizoen met NAC, Willem II ( Twente verdwijnt sowieso wel die mogen toch niet in de eredivisie blijven spelen) en de Eagles omdat het die in de heen wedstrijd goed gedaan hebben tegen de Graafschap. Je moet er toch niet aan denken als de Eagles zijnde dat je de finale hebt gewonnen en geen eredivisie mag spelen.

21 mei 2016 om 16:58

Twente verdwijnt sowieso? Hoe kom je daarbij?

21 mei 2016 om 17:06

Omdat ik verwacht dat Twente in de JUP komt. En dat betekend op de duur dus faillissement. Dat is dan goed nieuws voor willem II want die blijven er ondanks het verlies tegen NAC toch in de eredivsie en die hebben dan hun brabantse derby ook weer terug.

21 mei 2016 om 17:24

Mokhtar. Denk dat het bij Twente 2 kanten op kan gaan. Of Jupiler league of helemaal geen licentie meer, dus acht net als Jollie de kans groot dat Twente sowieso wel verdwijnt uit de eredivisie.

22 mei 2016 om 12:45

Als Twente het aan gaat vechten bij het CAS, verwacht ik dat ze zonder moeite winnen en dat de KNVB enorm gezichtsverlies lijdt met dit belachelijke besluit. Een andere straf opleggen dan dat er in de regelementen staat, is bij voorbaat kansloos.

21 mei 2016 om 17:21

2 doelpunten is genoeg als nac er 1 maakt. Je moet dan alleen nog ff de penalties beter nemen

21 mei 2016 om 18:03

De winnaars van playoffs spelen sowieso eredivisie.

21 mei 2016 om 18:14

Ligt eraan want Willem II morgen doet en wat er met Twente gebeurd. Als Willem II wint en Twente verdwijnt dan is de Graafschap als nog door.

21 mei 2016 om 18:43

De winnaar van de playoffs (wie dat ook moge zijn) zijn sowieso verzekerd van de Eredivisie ongeacht wat er met twente gebeurd. De jupiler ploegen (nac en Go Ahead) Moesten sowieso al winnen.

Alleen voor Willem 2, de Graafschap en Cambuur kan degradatie van Twente interessant zijn.

Dus als NAC morgen wint en Go Ahead ook dan spelen zij soweiso eredivisie. Dan is het alleen nog maar de vraag wie twente gaat vervangen.
In dit geval zou dat dan Willem 2 zijn.

21 mei 2016 om 19:11

Dan snap ik het toch echt niet want ik dacht als Willem II van NAC wint dat de graafschap dan ook eredivsie speelt ongeacht de uitslag. Zij zijn onder willem II geindigd dus gaat de eredivisie plaats naar de graafschap. Bij Willem II maakt het niet uit of ze winnen of verliezen die nemen de plek van Twente automatisch in.

21 mei 2016 om 19:29

Wat je nu zegt klopt wel. Maar dat zeg ik toch ook.

Maar waar ik op reageerde:
"je moet er toch niet aan denken als de Eagles zijnde dat je de finale hebt gewonnen en geen eredivisie mag spelen"

Dat kan dus niet.

21 mei 2016 om 20:21

Klopt lezen blijft moeilijk :-)

Zowel Willem II als NAC is uit en thuis een groot verschil. Gezien het in de eerste wedstrijd Willem II licht beter was denk ik ook dat morgen Willem II de overwinning ook wel gaat pakken.

21 mei 2016 om 17:35

Dat is zeker NAC thuis of uit scheelt wel. Maar nu staan ze met een been in de eredivisie ze zijn gek als ze dit nog weggeven. Ze moeten gewoon nog een goede wedstrijd spelen. Willem II scoort ook niet makkelijk. Dat ze ruim wonnen van Almere kwam meer omdat ze 1 op 1 gingen spelen.

21 mei 2016 om 18:06

Dat denk ik ook wel. Nac heeft eigenlijk het hele seizoen door maar matig gespeeld. Uitzonderingen daar gelaten. Als NAC een goed resultaat wil halen daar dan zal echt alles moeten kloppen. Vooral in verdedigend opzicht laten ze geregeld wat steken vallen.

Hoezo was Willem 2 beter?
De eerste helft had willem 2 meer balbezit, maar die hebben werkelijk waar 0 kansen gecreëerd. Kansen zijn morgen gewoon 50/50, NAC heeft een ploeg die meer wil knokken voor elkaar en Willem 2 meer voetballende kwaliteit.

Hoezo speelt Willem II nergens meer om? Als ze dit niet winnen spelen ze volgend jaar in de jp hoor. Die straf van Twente gaan ze echt niet handhaven. Die starten met een 20/30 punten in de min en degraderen volgend seizoen. Bovendien krijg je te laat zekerheid waardoor wij ons niet kunnen versterken terwijl er spelers vertrekken gevolg een selectie dat minimaal playoffs degradatie speelt. Nee als we morgen niet winnen liggen we eruit.

21 mei 2016 om 18:16

Geloof niet dat ze dit gaan doen wat jij zegt. Verwacht dat Willem II in de eredivisie blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren