Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik mijn zoon captain van Real Madrid had gemaakt, was ik vermoord’

Laatste update:
/

José Miguel González Martín del Campo, beter bekend als Míchel, acht zich klaar voor het trainerschap van Real Madrid. De voormalig buitenspeler was in de jaren tachtig en negentig zeer geliefd bij de aanhang van los Merengues en staat tegenwoordig voor de selectie van Olympique Marseille. Hij zou een terugkeer in het Santiago Bernabéu zeker toejuichen.

“Ik acht mezelf klaar voor het trainerschap van Real Madrid”, zo verzekerde Míchel in gesprek met Onda Cero. De ex-coach van onder meer Getafe, Sevilla en Olympiacos wordt al jaren met de functie in verband gebracht, maar voorzitter Florentino Pérez koos altijd voor andere opties. Míchel hoopt hoe dan ook dat Real Madrid in een ietwat rustiger vaarwater terechtkomt. “Het moet nu even rustig rond de club zijn. Telkens van trainer wisselen, levert niets op. Ja, ik zou ooit graag trainer van Real Madrid zijn, maar als madridista hoop ik altijd dat de huidige trainer van Real zo veel mogelijk wedstrijden wint.”

/

Pérez koos er na het congé van Rafael Benítez voor om Zinédine Zidane door te schuiven, van Real Madrid Castilla naar de hoofdmacht. De Fransman benoemde zijn zoon Enzo vorig jaar tot een van de captains van het beloftenteam en liet de middenvelder afgelopen week meetrainen met de hoofdmacht. Míchel kreeg in zijn tijd bij Getafe veel kritiek toen hij zijn zoon Adrián in het eerste liet spelen. “Adrián heeft inmiddels bijna tweehonderd duels in de Primera División gespeeld. Op 35 wedstrijden na was ik niet zijn trainer. De kritiek die Zidane heeft gekregen staat absoluut niet in verhouding met wat ik heb moeten aanhoren.”

“Als ik mijn zoon captain van Real Madrid of Real Madrid Castilla had gemaakt, was ik vermoord. En ik zeg daarmee niet dat Enzo het niet verdient. Hij heeft onder Carlo Ancelotti en Benítez getraind en hij zou dat onder elke trainer doen. Hij heeft kwaliteiten.” Michel won met Olympiacos onder meer twee landstitels, maar is met Marseille bezig aan een teleurstellend seizoen. De Zuid-Franse club staat momenteel dertiende in de Ligue 1.

Denk jij dat Zinédine Zidane een goede trainer voor Real Madrid is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man is 13de met OM. Het enige wat hij haalde waren 2 titels met olympiakos. En we hebben gehoort hoe 'moeilijk' ze daar kampioen worden. Dan heb ik nog liever Benitez of Mourinho dan Michel. Het is niet Perez die aan de stoelpoten van zidane zaagt maar de media. Zidane krijgt zijn tijd wel. Perez weet ook dat zodra hij Zidane ontslaat zijn positie onhoudbaar is.

1 maart 2016 om 10:25

Daar heb je een punt, maar met het spelersmateriaal wat OM heeft moet het toch echt wat beter kunnen. Ik denk dat zidane er wel komt, het is natuurlijk ook iemand met de uitstraling van de club. Zoals gia bij feyenoord. Ik gun OM verder ook niks meer nadat ze de binnenstad wouden slopen hier

Het liefst zie ik de trainer van Rayo Vallecano of Celta de Vigo komen. Zij laten hun ploeg echt geweldig voetballen. Ik kijk wel eens de wedstrijden van Rayo en zij hebben echt mooi positiespel.

Nou Michel je wilt dat het wat rustiger word rond de club en dan zeg je dat je je klaar voelt om trainer te worden van real.. Lekker respectvol naar de huidige trainer. En daarop nog zeggen dan je vermoord zou worden.. En hoe helpt dit de club.. Nog ff beetje chaos creeeren door dit te zeggen?

1 maart 2016 om 11:06

Precies dit! Geen chique actie om dit zo in de media te gooien. En hypocriet dat je er dan erbij zegt dat je wil dat het rustig bij de club wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren