Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als ik het iemand gun om vandaag te scoren, dan is het Anass wel'

Laatste update:

Karim Rekik speelde negen jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord en bouwde toen een goede vriendschap op met Anass Achahbar. De verdediger en aanvaller reden bijna altijd samen van Den Haag naar Rotterdam, maar stonden zondagmiddag tegenover elkaar. Achahbar werd met twee doelpunten de matchwinner in de thuiswedstrijd tegen PSV (2-1).

/

Rekik had natuurlijk liever willen winnen, maar was blij voor zijn vriend. "Anass heeft een zware tijd gehad, af en toe spreken wel elkaar nog wel eens", zegt de PSV'er tegen Metro. "Natuurlijk wil ik hier winnen. Ik heb hier een geschiedenis, ik ben met al die jongens meerdere malen kampioen geworden in de jeugd. Als je hier dan komt wil je ook wat laten zien. Maar als ik het iemand gun om vandaag te scoren, dan is het Anass wel."

Fred Rutten was blij voor Achahbar, die vorige week ook al de winnende goal maakte tegen FC Dordrecht. "Anass heeft vanaf dag één na de winterstop op de deur geklopt", zei de coach op de website van Feyenoord. "Je hoort soms dat een speler het vertrouwen moet krijgen van een trainer, maar ik zie het juist andersom. Een speler moet het vertrouwen géven aan de trainer. Dat heeft Anass in de afgelopen periode gedaan."

Anass Achahbar moet een nieuw contract krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is wel sportief omdat te zeggen nadat je hebt verloren

22 maart 2015 om 22:18

Karim en Annas kennen elkaar natuurlijk heel goed dit had ik wel verwacht van een man als Karim mooi gebaar naar hem toe. Het zou natuurlijk prachtig zijn als hij zijn contract verlengd ik verwacht nu al veel van hem later voor het Nederlands elftal!

Sportief gebaar, ik dacht overigens exact hetzelfde na die eerste goal en dan is het nog een wereldgoal ook. Vervolgens maakt hij er doodleuk nog een, op schitterende wijze.

Het is hem in ieder geval enorm gegund en ik hoop eigenlijk wel dat deze jongen alsnog gaat doorbreken nu. Heeft altijd overgelopen van talent, was in de jeugd telkens één van de beste van zijn generatie, maar lijkt wat weggezakt te zijn door het fysieke geweld bij spelers boven de 18; hij is per slot van rekening erg klein voor een spits.

Ik denk niet dat het een speler wordt voor de top, gezien zijn geringe postuur, maar als schaduwspits kan dit echt een prima speler worden voor de top van de Eredivisie. Benieuwd waar dit toe gaat leiden.

22 maart 2015 om 22:02

Nou hij is wel zeer lastig van de bal te krijgen!

22 maart 2015 om 22:17

Hij is inderdaad niet heel makkelijk van de bal te krijgen en beschikt over een heerlijke techniek. Deze jongen heeft altijd al bekend gestaan als een heel groot talent in de jeugd, maar heeft het bij Feyenoord 1 nog niet kunnen bewijzen tot nu toe. Nu zoals hij vandaag speelt vind ik hem erg goed en laat hij vaak zijn heerlijke techniek en spitskwaliteiten zien. Ik hoop dat hij nu het vertrouwen van Rutten blijft houden zodat hij zich door kan ontwikkelen. Kazim is balvast en pikt zijn doelpuntjes mee, maar meer is het natuurlijk niet Achabar heeft nog een toekomst!

22 maart 2015 om 22:19

Te klein voor de top bestaat niet. Eriksen, Messi, Xavi zijn allemaal klein. Als Achahbar knappe goals maakt, op de goede plek staat en slim loopt wordt het een grote. Romario was ook geen reus.

22 maart 2015 om 22:25

Op Messi na zijn dat middenvelders en Messi hierbij betrekken slaat nergens op, hij is samen met Ronaldo de beste speler van de wereld. Hij danst als het ware met de bal langs de verdedigers. Hij is klein, maar dan kan je hem beter vergelijken met Agüero en ik vind dat hij in zo'n rol moet gaan spelen.

22 maart 2015 om 22:36

Misschien dat ze hem kunnen omturnen naar een nummer 10 vlak achter de spits. Als een soort David Luiz bijvoorbeeld.

22 maart 2015 om 22:41

Wat? David Luiz is een centrale verdediger!

22 maart 2015 om 22:57

Te klein voor de top bestaat wel degelijk, er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen die hun gebrek aan lengte/fysiek compenseren met een ongelooflijke bagage aan talent. Jij noemt de voorbeelden, maar we hoeven geen discussie te voeren over de regel of de uitzondering in deze lijkt me.

Te klein voor de echte top bedoel ik natuurlijk een grote competitie mee, ik bedoel niet dat hij de beste speler van zijn generatie moet of kan worden.

22 maart 2015 om 23:05

Zoals Tevez, Messi en Aguero te klein zijn? Zoals Sneijder te klein is. Wout Weghorst heeft volgens jou dus een grotere kans in de top? Dan snap je helemaal niks van voetbal. Techniek en inzicht zullen altijd belangrijker zijn dan kracht , lengte en conditie. Pirlo , Messi , Iniesta , Neymar , Aguero etc etc etc etc.

22 maart 2015 om 23:09

Uitzonderingen bevestigen de regel wijsneus. Jij noemt nu het neusje van de zalm van het voetbal.. Als je zo ontzettend veel talent hebt dat je het gebrek aan fysiek kunt compenseren, baat het inderdaad niet. Maar dat is slechts enkele gegeven en daar hoort deze jongen niet bij, met alle respect.

Verder speelt fysiek en lengte wel degelijk mee als je het wilt maken in de PL, de Bundesliga of de Premiera. De buitencategorie daar gelaten scouten clubs daar veelal op power, lengte en fysiek geweld.

22 maart 2015 om 23:22

Dat jij het ondanks deze wereldgoals niet ziet dat deze jongen alles heeft om in de top te spelen , zegt alles over jou en niks over hem. Hij is het grootste rotterdamse talent sinds jaren. Alles wat hij doet is puur op klasse. Kracht en al die andere dingen is om gebrek aan klasse te compenseren ,niet andersom. Zou een mooie zijn.

22 maart 2015 om 23:23

Uitzonderingen? Welke regel? Joue verzonnen regel dat je groot moet zijn in de top. Alsof Valbuena geen WK speelt. Alexis Sanchez , hou op man. Er zijn meer kleine goede voetballers dan grote. Jij snapt er niks van en hebt er geen kijk op.

22 maart 2015 om 23:28

1e wedstrijd in de basis. Tegen de kampioen. Tegen internationals met internationale ervaring. 2 wereldgoals.

Maar jij weet me te vertellen dat hij geen uitzonderlijk talent is? Daarmee verraad je dat je er geen kijk op hebt.

23 maart 2015 om 00:32

david luiz als 10 kort achter de spits?!?

23 maart 2015 om 07:26

Als spits in england moet je miss groot zijn inderdaad.. maar kijk eens naar Spanje.. Munain, Vela, Paco. Beetje onzin dat verhaal over lengte en power.

23 maart 2015 om 11:51

Als je als een idioot veel de hoge bal speelt heb je niks aan een kleine speler. Maar als je over de grond voetbalt is een kleine speler juist fijn tegenover grote verdedigers. Zwaartepunt is lager en vaak hebben kleinere spelers een betere techniek. Daardoor heb je een overtreding nodig , of moet je m laten lopen. Het ligt er maar net aan hoe eenzijdig je naar voetbal kijkt.

Messi is de beste speler van deze tijd. Achahbar lijkt van alle andere spelers in spel het meest op Messi. Pure klasse.

23 maart 2015 om 10:42

Haha ben je wel wijs om Messi in 1 zin te gaan vergelijken met Achabar? Hij heeft de laatste 2 jaar amper gespeeld in Feyenoord 1, scoort nu twee
Mooie goals en jij gaat hem met Messi vergelijken, lachwekkend...

Mooie woorden van Rekik. Mooi voor hem om 2x te scoren. Is hem gegund, nadat er gezegd werd dat hij weg mocht.

Die eerste goal kunnen maar heel weinig spelers maken in de Eredivisie. Volg de jeugd niet dus ik zie hem pas voor het eerst echt aan het werk. Die jongen kan in ieder geval voetballen zoveel is duidelijk. Hopelijk dat het kwartje gevallen is.

23 maart 2015 om 00:38

Achahbar maakte goal na goal in de jeugd. Hij heeft ook veel gescoord in de jeugd teams van Oranje. Sepp Blatter heeft hem zelfs een keer geroemd vanwege zijn talent dacht ik.

Erg leuk dat Achahbar zijn kans grijpt, ik hoop dat hij meer speeltijd zal krijgen. Van zo'n technische speler als Achahbar kan ik wel genieten, dan zie je eens een heel ander soort speler in de punt van de aanval. Een keer geen lange, fysiek sterke spits. Ik wist al wat voor soort speler Achahbar was, maar voor velen die zich niet verdiepen in de jeugd is hij nog 'nieuw'.

Zijn goal tegen Sparta Praag een aantal jaar terug mocht er ook wel zijn trouwens

23 maart 2015 om 10:53

Klinkt veelbelovend! Daarom hoop ik des te meer dat het mentaal nu op orde is. Ik ga er vanuit dat dit zijn probleem was aangezien hij zelfs bij Bielefeld amper aan spelen toekwam. Ik heb juist een voorkeur voor kleine, beweeglijke spitsen. Zeker in dat krachtpats voetbal (al is dat in de Erdivisie niet zo) van vandaag de dag is het Europees gezien beter als je een technische, beweeglijke spits hebt.

23 maart 2015 om 12:49

Ik weet niet waarom hij bij Bielefeld weinig aan spelen kwam, maar het schijnt dat Bielefeld een ploeg is die op de counter speelt. Dan is het logisch dat een speler als Achahbar niet speelt, want Achahbar past totaal niet in een counterploeg.

Achahbar moet in een aanvallend team spelen waarbij het aanvallende team vaak rondom/in de 16 van de tegenpartij is te vinden.

Ik vind dat zijn periode bij Bielefeld wel nuttig is geweest, hij kwam als een andere jongen terug bij Feyenoord.hij is daar een stuk volwassener geworden.

23 maart 2015 om 09:12

Ik zit hier al een paar jaar op VZ me af te vragen waarom hij amper kansen kreeg. Die goal tegen Sparta Praag en ook de bekerwedstrijd tegen Agovv lieten zijn potentie wel zien. Heb het dan nooit begrepen dat hij werd verhuurd en ze vervolgens Armenteros gingen huren.

23 maart 2015 om 10:25

Dat is ook niet te begrijpen, die jongen maakte een fantastische goal tegen Sparta Praag, en speelde ook prima tegen Heerenveen en Agovv, vervolgens zit hij in èèn keer op de tribune en krijgt hij geen enkel kans meer , wat gezien zijn kwaliteiten natuurlijk te gek voor woorden is. Hij beschikt over een aflopend contract en het is toch te hopen dat ze heel snel deze jongen een verlenging aanbieden.

Sorry hoor, maar vind dit nergens op slaan van rekik, je kan t toch niemand gunnen tege je te scoren al is het je broer of je beste vriend. Kijk bijvoorbeeld classie tege psv uit en ajax thuis. Staat bijna te huilen door emoties voor de camera, dat zou ik willen zien van een psv speler. Het lijkt ze helemaal niks te doen en dat stoort me.

22 maart 2015 om 23:24

Doet rustig joh, je staat 8 punten nog voor, ze hoeven zich nog nergens druk om te maken man.
Ja ze verliezen een wedstrijd en nu? Kan toch wel eens gebeuren?

22 maart 2015 om 23:28

Daar gaat het niet eens om. Hij bedoelt als er iemand toch zou scoren, ldan gun ik het Anass het meest.

23 maart 2015 om 00:40

waarom zou rekik daar net moeten doen alsof hij verschrikkelijk vindt dat de club waar hij zn jeugdopleiding gehad heeft en veel vrienden van hem spelen terecht wint van de club waar hij op huurbasis speelt zodat city hem binnenkort met winst kan verpatsen

rekik speelt niet op huurbasis bij psv omdat hij fan is/was van de club oid, hij is daar gewoon voor zichzelf

ook zit een een groot verschil tussen terecht verliezen zoals rekik vandaag deed of onterecht niet winnen zoals clasie eerder tegen ajax en psv deed

en ja bij clasie zit feyenoord wel in zn hart, waar rekik verdomd weinig om psv geeft buiten zichzelf

majah als jij graag een mislukte acteur wilt zien die een ongeloofwaardige leugen omlijst met slecht acteerwerk laat zien omdat hij denkt daarmee bij de fans te scoren, dan zien we beiden graag verschillende dingen van spelers

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren