Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik ervoor kan zorgen dat Robben langer blijft, help ik graag’

Laatste update:

Franck Ribéry verlengde onlangs zijn contract bij Bayern München en ligt nu tot de zomer van 2018 vast. De vleugelspits hoopt dat Arjen Robben zijn voorbeeld snel volgt en eveneens zijn toekomst verbindt aan de Zuid-Duitse topclub. Hij vindt dat ervaren spelers zoals Robben gekoesterd moeten worden.

/

“Arjen is heel belangrijk voor ons. Niet alleen omdat hij geweldig kan voetballen, maar ook vanwege zijn ervaring en Bayern moet dat koesteren”, vertelt Ribéry aan Sky Sports. Als Bayern niet snel actie onderneemt, gaat de Fransman zelf aan de slag en met Robben om de tafel.

“Daar doe ik niet moeilijk over. Als ik ervoor kan zorgen dat Robben langer blijft, help ik graag”, knipoogt de buitenspeler. Robben speelt sinds de zomer van 2009 voor der Rekordmeister. De 32-jarige Oranje-international heeft nog een contract tot de zomer.

Denk jij dat Arjen Robben zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blessurevrij net als Ribéry nog steeds een van de beste wingers imo. Misschien is hij niet meer zo snel als 2 jaar terug, maar ook deze robben kan nog steeds dodelijk zijn met zijn linkerbeen. Hopelijk blijft hij nu een tijdje fit zodat hij iedereen alsnog zijn meerwaarde kan bewijzen.

Als Robben niet zoveel last van blessure's had dan had hij de gouden bal al 2/3 keer gewonnen.

Slimmerik die Ribery. Met Robben als concurrentie op de flanken weet hij dat de kans op speeltijd groter is aangezien Robben toch altijd geblesseerd is.

30 november 2016 om 17:16

Aangezien ze allebei op een andere positie spelen zie ik ze niet echt als concurent haha ,

30 november 2016 om 19:13

Vandaar dat rib links speelt en rob rechts. En ze werden altijd robbery genoemd wanneer ze altijd speelden

Het zou toch wel bijzonder mooi zijn als Arjen gewoon voor Psv, of beter nog, fc Groningen zou spelen in het nieuwe seizoen. Al ben ik er van overtuigd dat hij op dit moment absoluut nog van wereld niveau is.

Die twee zijn eigenlijk totaal verschillende persoonlijkheden en werden vaak met elkaar vergeleken in rivaliserende zin maar lijken in de omgang aardig naar elkaar toegegroeid te zijn. Ze hebben allebei hun sporen bij Bayern ruimschoots verdiend. Of de een of de ander dan wellicht een tik belangrijker was doet er niet toe. Cruijff zei dat je elkaar op een bepaald niveau als gelijken behandeld, zoals hij dat had met bv. Pelã© en Beckenbauer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren