Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik een miljard euro had gehad, had ik Promes natuurlijk gehaald’

Laatste update:

Valery Karpin voorspelt een mooie toekomst voor Quincy Promes. De oud-trainer van onder meer Spartak Moskou denkt dat de aanvaller bij clubs als Manchester United en Chelsea, waaraan Promes al gelinkt werd, goed zou passen.

/

“Ja, hij zou daar een basisplaats kunnen hebben. Makkelijk”, aldus Karpin in een interview met Championat. “Als ik een miljard euro had gehad, had ik hem natuurlijk gehaald. Maar als ik maar vijftig miljoen heb, waarschijnlijk niet”, doelt de 47-jarige Rus op de vraagprijs van ‘veertig, vijftig miljoen’ die voorzitter Leonid Fedun onlangs noemde.

“Soms zijn de bedragen die in de voetballerij omgaan niet erg realistisch. Soms wordt er veel te veel voor spelers betaald. Real Madrid betaalde voor Asier Illarramendi bijvoorbeeld dertig miljoen. Maar waar staat hij nu en waar staat Promes nu?”, vraagt Karpin zich hardop af. Izvestia meldde woensdag nog dat Spartak een Chinees bod van twintig miljoen op Promes had afgeslagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had ik "maar" 50 miljoen...

25 februari 2016 om 18:59

In het voetbal is 50 miljoen natuurlijk niet veel, vooral in topcompetities. Vandaar waarschijnlijk "maar" 50 miljoen. Echter denk ik er ook zo over, had ik maar 50 miljoen.

25 februari 2016 om 19:33

Had ik maar 1 miljoen

25 februari 2016 om 20:06

Je zegt dat het niet veel is in de voetbalwereld, maar als Arsenal fan bedenk ik me dan dat Sanchez en Ozil goedkoper waren of mogelijk net ietsies duurder, weet de feitelijke bedragen ff niet zeker, laat staan in euros. 35 en iets in de 40 (46) mil pond dacht ik zo. maarja: Sanchez, Ozil, Promes. Dat lijstje lijkt maar een bijpassende vraag te hebben "Wie hoort hier niet tussen.". Het antwoord zou overduidelijk: Promes moeten zijn. 30 mil hooguit.

25 februari 2016 om 20:01

Dat zijn veel gele briefjes

25 februari 2016 om 21:28

Heel veel...

Hiddink en Blind waren meer gecharmeerd van Narsingh....met alle gevolgen van dien....

25 februari 2016 om 19:06

Dus Narsingh z'n schuld dat we niet op het EK staan?

25 februari 2016 om 19:09

Idd beetje aparte opmerking

25 februari 2016 om 19:10

Ja onder andere...

25 februari 2016 om 19:16

Quincy Promes heeft 7 interlands gespeeld en alles verloren.
Als hij zoveel beter was dan zijn vervangers dan had hij op zijn minst een verschil moeten maken. En van wat ik van hem heb gezien bij Oranje heeft hij geen enkel recht op een plek bij de selectie.

25 februari 2016 om 19:27

Want iedereen speelt op zijn niveau daar of niet soms?

25 februari 2016 om 19:54

Ja en alleen tegen Frankrijk basis. Voor de rest korte invalbeurten bij een achterstand.....
Promes is zo veel beter, ik neem aan dat dat inmiddels bij iedereen wel duidelijk is.

26 februari 2016 om 11:35

Geldt ook voor die andere internationals. Die hebben dezelfde zeven wedstrijden verloren, maar de meesten als basisspeler. Je doet net of het Promes zijn schuld is.

Nog nooit zo een lompe vergelijking gezien tussen twee spelers...

Quincy Promes, doet het waanzinnig in Rusland, wat toch een sterke competitie is.
De belofte voor de toekomst. Hij hoort een vaste waarde voor Oranje te zijn.
Dit is natuurlijk een spel de vraagprijs zo hoog mogelijk te zetten. Promes moet zich geen zorgen maken die speelt op termijn echt wel bij de echte top in Engeland of Spanje of Duitse competitie.
City,arsenal, Barca, Real, Bayern, Dortmund, PSG zijn wel clubs waar hij gaat landen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren