Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als hij vertrouwen voelt, is hij een van de beste spelers ter wereld'

Laatste update:

Mario Götze eist duidelijkheid van Bayern München. De aanvaller vindt dat hij te weinig aan spelen toekomt, met name in de grote wedstrijden. Zaakwaarnemer Volker Struth ligt in BILD op ramkoers. "Het moge duidelijk zijn dat hij teleurgesteld is", zegt hij.

/

Sinds Götze in de zomer van 2013 de overstap maakte van Borussia Dortmund, is het Duitse supertalent van weleer er nog niet in geslaagd zijn grote belofte in te lossen. Struth zoekt de oorzaak echter niet alleen bij zijn cliënt. "Ik zou graag zien dat de club hem rugdekking geeft. Dat ben ik van Bayern gewend. Uli Hoeness (vertrokken vanwege gevangenisstraf, red.) stond altijd pal achter zijn spelers."

Sportief directeur Matthias Sammer en algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge doen dat in de ogen van Götze's zaakwaarnemer te weinig. "Als Mario het vertrouwen voelt, is het voor hem eenvoudiger om meer van zijn enorme potentieel te laten zien. Dan is hij een van de beste spelers ter wereld", claimt Struth.

Mario Götze moet vertrekken bij Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 juli 2015 om 16:59

Karma! Gotze krijgt geen genoeg speeltijd en is in de rug gestoken zoals hij in de rug stak. Heerlijk

5 juli 2015 om 19:01

Of De Bruyne opvolgen bij Wolfsburg ?
Deze reactei was op @radamel Garcia geen idee waarom hij hier staat...

Zo zonde dit, zoveel potentie liet hij zien bij Dortmund. Misschien nog 1 seizoen kijken hoe het zal verlopen en anders toch echt weg naar een club in Engeland of Spanje.

Hij heeft toch echt zelf zijn contract getekend. Hij wist dat Bayern meerdere topspelers in het team had die ook op zijn positie kunnen spelen.

Nu ook nog effe tegen de schenen van Rummenige en Sammer trappen? Gaat echt niet goedkomen zo. De zaakwaarnemer zou beter de hand in eigen boezem steken, hij was het die Mario zo gek maakte om naar Bayern te gaan. Hij had zijn cliënt beter moeten begeleiden ipv direct voor het grote geld te laten kiezen.
Götze zou beter Raiola nemen dan deze kwast.

5 juli 2015 om 11:47

Ga meer je onderzoeken doen zal k zeggen. Het klopt niet wat je zegt. Gotze wou al een tijdje naar Bayern gaan

5 juli 2015 om 13:00

Gote wou inderdaad al geruime tijd naar Bayern gaan. Neemt niet weg dat de uitspraken van zijn zaakwaarnemer simpelweg dom zijn.

5 juli 2015 om 13:34

Hij wou al een tijdje weg? Daarom verlengde hij een half jaar ervoor zijn contract met 4 seizoenen en legde hij amper een maand voor de bekendmaking van zijn vertrek de verklaring af in een interview dat hij tot 2030 bij BVB zou blijven.
Onderzoek dus zelf eerst voor je mij de les wil spellen.

als hij vertrouwen voelt dan wordt hij de beste

sorry hij zit niet in de kleuterklas this is spartaaaaaa

als het niet vanzelf komt dan heeft ie niets te zoeken bij een topclub waar concurrentie en leveren van consequente topprestaties dagelijks van hem verwacht wordt

sommigen kunnen soms enkel functioneren als ze verwend worden als een klein kind je zou denken dat ze dergelijke achter zich laten en dat ontgroeien maar blijkbaar is Gotze mentaal nog een kind

hij heeft alle mogelijkheden en kansen om zijn spel en positie onvervangbaar te maken zoals ribery en robben maar blijkbaar is die jongen te snel naar een topclub gegaan zonder stil te staan of dat zijn mentaliteit ook top is !

Mijn gedacht is dat Götze niet de hoogste top aan kan.
O K, hij oogt wat lui op het plein en valt dat niet goed bij zijn team genoten,ja dan kan het zijn dat zijn team genoten hem niet betrekken in het spel of dat ze hem aanspelen wanneer hij in een onmogelijke positie is of staat.
Of dat de trainer niet in je geloofd is ook een rede om niet meer top te zijn.
Kijk gisteren naar Di Maria,die speelde weer geweldig tot aan zijn kwetsuur en Van Gaal krijgt hem niet aan het spelen.
Dus denk ik Götze ga een trap lager spelen.

5 juli 2015 om 12:29

Hjb mafkees

5 juli 2015 om 12:59

Hij geeft zijn mening, we zitten hier op een forum daar mag dat. Zo reageren hoeft niet.

Ik denk niet dat hij zal komen naar ac milan maar ze kunnen wel proberen om hem te halen?

5 juli 2015 om 16:39

Dit zegt genoeg over gotze dat hij NOG niet de top aan kan en ja dat iszo want dorntmund is niet top.
Geef Muller is wat aandacht hij verdient t is nog ook jong en 2x zo goed als een gotze

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren