Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als het oorlog is moet je het grootste wapen meebrengen: dat is Mourinho’

Laatste update:

Manchester United heeft afscheid genomen van Louis van Gaal en de verwachting is dat José Mourinho binnen afzienbare tijd benoemd wordt tot hoofdtrainer van the Red Devils. In Engeland vindt men Mourinho de juiste man om Manchester United, recordkampioen van het land, weer naar de wereldtop te brengen.

/

“De Premier League krijgt komend jaar een andere dynamiek. Het is oorlog”, voorspelt Phil Neville, oud-speler van Manchester United en Everton. “Als het oorlog is, moet je het grootste wapen en de beste artillerie meebrengen. Dat is Mourinho”, tekent de Daily Mirror op.

“Hij creëert een ‘wij tegen de rest’-mentaliteit, dat hebben we voor het laatst gezien onder Sir Alex Ferguson. Manchester United had iemand nodig met karakter, charisma en kwaliteit. Manchester City krijgt Josep Guardiola, Liverpool heeft Jürgen Klopp, Tottenham Hotspur heeft Mauricio Pochettino en Chelsea heeft Antonio Conte. Manchester United heeft nu mogelijk de beste manager van de planeet en zal succes krijgen.”

José Mourinho is de perfecte coach voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen. Hopelijk wordt United succesvol, ze verdienen het met al die historie.

26 mei 2016 om 14:18

Kwa beleid van de laatste 3 jaar verdienen ze helemaal niks.totaal ongeloofwaardig het bestuur daar.

26 mei 2016 om 14:27

Moyes kwam op advies van Fergie. LVG werd daarna gehaald omdat ze een strengere coach nodig hadden nadat volgens velen Moyes te soepel en laks omging met de sterspelers. LVG was echter te streng en eiste op de verkeerde manier respect van zijn sterspelers. Mourinho is dan de perfecte mix vant hij heeft al genoeg respect afgedwongen in Engeland.

Ik denk niet dat je het bestuur veel kan verwijten. Moyes was misschien teveel een lichtgewicht voor United, maar van Gaal had een hele sterke zomer met Oranje toen hij voor United tekende. Ik denk dat ze op Mourinho hebben gewacht en meteen hebben toegeslagen toen hij beschikbaar werd (stiekem had van Gaal dat denk ik ook wel geweten, de geruchten kwamen niet zomaar en nu is bekend dat Mendes erachter zat en vandaar dat de kranten zo stellig erin geloofden).

26 mei 2016 om 14:50

Het bestuur had ook louis van gaal aangenomen om een compleet nieuw team te gaan bouwen voor de toekomst. Een team dat voor jaren aan de top zou gaan staan van engeland. Daar was van gaal goed mee bezig denk ik. Als je kijk naar de jonge spelers die hij heeft gekocht en laten debuteren..
Maar in zijn tweede seizoen zeiden ze plotseling dat ManU kampioen moest worden. Dat kan toch niet in een opbouw fase.

Dat louis weg moest na dit seizoen vanwege het vertoonde spel had ik meer kunnen begrijpen als het bestuur een trainer hadden aangenomen die ook naar de langere termijn kijkt en die met de jeugd kan werken.
En laat dat iets zijn waar morinho nou juist helemaal niet voor sta. Alles is korte termijn bij deze man.
Zo snelmogelijk iets winnen en dan de club met een probleem achterlaten.

En om deze keuze heb ik geen vertrouwen meer in dit bestuur van ManU

De perfecte coach voor united? Nee, maar hij zal hun wel naar succes leiden.

26 mei 2016 om 14:22

Succes is toch wat United wilt - dan is Mourinho toch de perfecte coach voor Utd...

26 mei 2016 om 14:42

Succes kun je ook met andere trainers hebben, dit is toch niet het voetbal wat united wil brengen

26 mei 2016 om 14:47

64, 62, 49. Gescoorde goals in de afgelopen 3 jaar. Denk je dat dat er onder mou meer of minder worden?

26 mei 2016 om 14:59

Meer!

26 mei 2016 om 15:27

Lol ja dat vermoed ik ook zomaar .. En weet ik nu ook al dat dan meer dan minder mensen hier roepen dat hij de vruchten van van gaals harde werk plukt

26 mei 2016 om 15:45

Thum

Over wat voor soort voetbal heb je het dan? Aanvallend voetbal? daar heeft United nooit bekend om gestaan. ook niet onder Saf. Mourinho is een coach die verschillende speelstijlen kan hanteren en zich aanpast aan de tegenstander. Mensen die beweren dat hij alleen maar de bus kan hanteren kunnen beter een andere sport gaan volgen.

26 mei 2016 om 17:43

Mourinho is goed voor 2-3jaar, daarna kun je alweer een vervanger zoeken. En het is gewoon een arrogante zak

26 mei 2016 om 18:02

Onder Ferguson werd er zeer aanvallend en vooral direct voetbal gespeeld. In voornamelijk Europese uitwedstrijden was het behoudender, maar United stond onder zijn bewind vaker garant voor spectaculaire aanvallen.

26 mei 2016 om 18:45

@thum Klinkt alsof je van gaal beschrijft

26 mei 2016 om 18:47

@dr.. Dat is toch ook wat mourinho ddoet? Aanvallend spelen tenzij er heel veel op het spel staat of er tegen een betere tegenstander gespeeld wordt. De laatste paar jaren was het onder Sir Alex trouwens niet vaak meer aanvallend. Aardig wat saaie wedstrijden gezien.

26 mei 2016 om 19:33

Ik zeg ook nergens dat van gaal de perfecte coach voor hun was? want dat was hij duidelijk niet. Er is naar mijn mening maar 1 perfecte coach voor united en dat is SAF

26 mei 2016 om 20:44

Ja maar die was niet beschikbaar hoorde ik.

26 mei 2016 om 21:07

United wilt prijzen

26 mei 2016 om 22:44

@Dante; er waren idd genoeg wedstrijden die niet om aan te zien waren, maar gedurende het lange bewind van SAF was de intentie toch meestal aanvallend. AZE/CHE associeert United niet met aanvallend spel en daar ben ik het niet mee eens, want ik heb altijd genoten van de passie en drive naar voren van zijn teams. Het type voetbal dat onder Mourinho gespeeld gaat worden zal afhangen van de spelers die gaan komen. Als Zlatan komt verwacht ik vuurwerk op Old Trafford.

26 mei 2016 om 22:55

Mee eens. Maar je kunt Mourinho zijn teams toch niet beschuldigen van een gebrek aan passie en drive? Als je al iets kunt zeggen is het dat ze er soms iets te veel van hebben

26 mei 2016 om 14:24

Dat weet ik nog niet zo zeker hoor. City heeft Pep, Liverpool Klopp en Chelsea Conte. Met degelijke aankopen, kunnen deze clubs ook hoge ogen gooien. Zo makkelijk wordt het dus totaal niet voor Mou. Sterker nog, als United zich niet fatsoenlijk versterkt, zie ik ze weer tegenvallen aankomend seizoen.

26 mei 2016 om 14:31

Klopp past eigenlijk het beste in het soort voetbal dat United wil spelen, maar Mourinho en United hebben al jaren met elkaar zitten flirten. Hij heeft altijd gezegd United ooit te willen coachen en is dikke vrienden met Ferguson.

26 mei 2016 om 19:27

Dan is het dus de perfecte coach hahaha

26 mei 2016 om 19:34

Ik denk dat united langer dan 2-3 jaar succes wil. SAF is de enige perfecte coach voor united

De PL, duidelijk de spannendste competitie in de wereld!

26 mei 2016 om 14:41

De spannendste ja, maar de beste lang niet. Al valt dat spannendste ook nog te betwijfelen aangezien de winnaar al enkele weken beslist was

26 mei 2016 om 14:53

Wie is dan de beste? Ik vind het een beetje een pokkecompetitie met de overkill aan geld, maar het algemene niveau ligt het hoogst. In Spanje heb je wat betere topclubs, dus het is maar wat je als 'de beste' beschouwt. Maar om het 'lang niet' de beste te noemen klopt natuurlijk niet.

26 mei 2016 om 17:40

Het algemene niveau ligt het hoogst? dat clubs als chelsea en liverpool niet eens kwalificeren voor europees voetbal en united niet voor de CL zegt al genoeg over het niveau. Engelse clubs doen het in europa enorm slecht, enkel liverpool die de EL-finale heeft gehaald.

Sneer naar Wenger? Alleen hem niet noemen.

Walgelijk, al die legendes die hem allemaal hoog hebben zitten, terwijl die man totaal geen fatsoen in zijn flikker heeft en overal een teringbende achterlaat. Als Mourhinho ooit naar Arsenal komt, dan ben ik Gooner- af.

26 mei 2016 om 15:03

Heb ik ook ooit gezegd, maar ik kan je vertellen als puntje bij paaltje komt het toch wat minder makkelijk is en het eigenlijk best wel lekker voelt om deze mafkees bij je club te hebben.

26 mei 2016 om 15:30

Tuurlijk. Chelsea stond volgens mij cl finale het jaar nadat hij weg ging, Real won hem zelfs het jaar nadat hij weg ging. Lekkere teringbende Doe toch eens niet zo overdreven joh! Tuurlijk is het af en toe een mafkees, maar mensen doen hier net of het de duivel is. Is gewoon een toptrainer met wat rare trekjes.

26 mei 2016 om 18:28

Ach, hou toch op. Een volslagen idioot zonder normen en waarden. Een leuke trainer voor plastic clubs, de clubs waar het vooral om prijzen gaat.

26 mei 2016 om 18:40

Lol nou laten we het er maar op houden dat jij je dan geen zorgen hoeft te maken Verder een erg goed verhaal!

26 mei 2016 om 22:56

ArsenalAddict; m.a.w. je vindt hem ook wel een leuke trainer voor Arsenal.

26 mei 2016 om 15:32

Alsof Mourinho naar een subtopper zou gaan.

26 mei 2016 om 16:21

Chelsea was toendertijd een subtopper toen die daar voor de eerste keer heen ging... En Man u is ook nu een subtopper

26 mei 2016 om 16:45

Ik vind arsenal zeker geen subtopper. Die spelen al 20 jaar op rij cl of zo. Al geloof ik wel dat mourinho geen hoge pet opheeft van ze

Ik zou graag zien dat ze spelers van de club voor de spelersgroep moeten zetten. Giggs, Scholes en Butt.. en ik denk dat de heer Meulensteen in het verleden ook van grote waarde is geweest.. wat Mourinho betreft, zeer gelouterde trainer. Maar niet voor lange termijn

26 mei 2016 om 15:18

Zelf heeft die Phil er met z'n broer een grote teringzooi bij Valencia van gemaakt! Maar wel natrappen naar LvG die meer kwaliteit in z'n pink heeft dan die twee domme broers!

Hopen dat ze weer hard op hun bek gaan. Dat Arsenal de titel nu maar eens mag pakken!

Wat een spektakel krijgen we volgend jaar te zien in de Premier League. Misschien is La Liga kwalitatief wel een beter competitie, maar qua spektakel en spanning moet je in de Premier League zijn. Kan niet wachten om al die toptrainers aan het werk te zien in één competitie.

Kan niet wachten op volgend seizoen. Met al die top trainers die weer ster spelers gaan aantrekken wordt het smullen denk ik. Hoop weer op een mooie strijd tussen Mourinho en Guardiola.

Met deze trainers in de gelederen word de BPL alleen maar spannender natuurlijk. En misschien kunnen ze met deze trainers in de gelederen ook beter concurreren op Europees niveau met de Spaanse ploegen en Bayern. Waarom Mourinho dan opeens door Neville de beste trainer van de planeet word genoemd kan ik dan niet helemaal volgen. Maar dat de meest succesvolle trainers nu in de BPL competitie actief zijn kan je wel stellen.

Maar vooral de oorlog tussen United en City word genieten.

26 mei 2016 om 19:57

Ben inderdaad benieuwd naar de strijd tussen hun. Met deze trainers kunnen ze europees weer betekenis hebben

Ging dit stuk over Mourinho? Wat een onzin allemaal. Mou gaat United kapot maken.

Het zou kunnen dat Mourinho terug succes brengt bij United maar in tegenstelling tot het verleden strijdt de concurrentie met gelijke wapens. Die hebben inderdaad nl. ook topcoaches en die bulken ook van het geld.

Overigens zou het ook zo maar kunnen dat de andere clubs de beruchte mindgames van Jose ondertussen wel doorhebben en gewoon hun eigen spel zullen spelen.

Man Utd succesrijk onder Mourinho ? Misschien maar het kan ook allemaal dik tegenvallen.

Ik denk dat Mourinho United alleen nog meer verder in de problemen gaat werken. Dit zal alleen maar een korte termijn project zijn van Mourinho. Over 2-3 jaar kunnen ze weer helemaal opnieuw beginnen en de kans is groot dat ze al helemaal geen prijzen winnen.

Volgend seizoen gaat de spannendste seizoen ooit worden in de BPL. 6 teams die kampioen kunnen worden en dan heb je ook nog Leicester. Normaal kan je op voorhand makkelijk zeggen wie kampioen gaat worden maar volgend seizoen zal dat echt onmogelijk worden. Ik kan echt niet wachten!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren