Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als gesprek met Rutten positief is, dan ligt mijn toekomst bij Feyenoord'

Laatste update:

De kans is groot dat Giovanni van Bronckhorst ook volgend seizoen werkzaam zal zijn als assistent-coach bij Feyenoord. Voetbal International suggereerde dat de voormalig linksback zou willen overstappen naar een baan bij het Nederlands elftal, waar hij Guus Hiddink zou kunnen assisteren, maar Van Bronckhorst benadrukt dat het de intentie is om in De Kuip te blijven.

/

De huidige assistent van Ronald Koeman wil nog wel eerst gesprek met de nieuwe hoofdtrainer Fred Rutten. "Als dat positief is, dan zal mijn toekomst volgend jaar ook bij Feyenoord zijn", zegt Van Bronckhorst tegen RTV Rijnmond. "De club heeft aangegeven dat ze mij graag willen behouden en dat wil ik zelf ook. De intentie van beide partijen is om door te gaan."

Van Bronckhorst werd in augustus 2011 fulltime assistent van Koeman, nadat hij Cor Pot bij Jong Oranje al had bijgestaan. Vanaf het seizoen 2012/13 combineerde Van Bronckhorst zijn werkzaamheden bij het eerste elftal met het coachen van Jong Feyenoord/Excelsior.

Zie jij Giovanni van Bronckhorst ooit hoofdtrainer van Feyenoord worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ze van Gastel eerder hoofdtrainer worden dan Gio.

19 maart 2014 om 18:57

gek is dat, ik zie het precies andersom ! als ik Van Gastel op die bank zie zitten onderuitgezakt met een FBI oortje in dan zie ik precies een assistent, geen hoofdtrainer ! Gio daarentegen

19 maart 2014 om 19:09

Lol, niet vanwege hoe hij er bij zit hoor maar dat was jaren geleden volgens mij het plan binnen Feyenoord. Kan inmiddels veranderd zijn natuurlijk.

19 maart 2014 om 22:45

Toen Koemans vader overleed,was Van Gastel degene die Koemans taken overnam, dus het lijkt mij dat Van Gastel assistent nr. 1 is en Van Bronckhorst nr. 2

20 maart 2014 om 00:55

Gio als hoofdtrainer? Nee joh, het is misschien een aardige gozert, maar als trainer zie ik hem niet, hij is te rustig, straalt geen autoriteit uit en is geen geboren leider.

Van Gastel kent deze groep als geen ander, heeft veel elftallen onder zich gehad en dat oortje? Waarom krijgt Gio m niet? Misschien omdat van Gastel tactisch beter is?

Ik hoop wel dat Gio behouden blijft en dat Fredje geen rare dingen doet en de staf min of meer in tact houdt.

Hadden we hem er maar bij het wk, ik weet nog goed die prachtige knal van hem in de kwartfinale tegen uruguay via de paal erin....
Wat is hij een held zeg.

19 maart 2014 om 19:26

Het was zelfs in de halve finale!

19 maart 2014 om 22:45

Hahaha inderdaad. Kwartfinale was tegen Brazilie.

19 maart 2014 om 20:42

Pfoe, ik weet het nog zo goed. Ik schreeuwde eerst WAT DOE JIJ Nouweeeeaaaat!??!?!? Jaaaaaaaaaaa :P

20 maart 2014 om 07:25

Mijn god, ik kan me dat moment ook nog goed herrineren. Ik keek op museum plein met duizenden mensen, ik heb gerold over het gras wat een rush was dat hij speelde zijn beste wedstrijd.

On topic: Het is te hopen dat Gio behouden blijft voor Feyenoord, toch echt een kind van de club.

Feyenoord moet dit soort club mensen altijd blijven behouuden zolang het kan.
Dit komt alleen maar de indentietijd van de club ten goede, net als van hanegem die weleens kan zeiken is wel een icoon voor onze club!

Gio is een geweldenaar die goud waard is voor de technische staf!

Zou zeer geweldig zijn als hij bij Feyenoord blijft! Toch een jongen van de club, is misschien ook wel goed voor Fred als ie een aantal Feyenoord mensen om zich heen heeft.

Fredje weet toch hopelijk ook wel dat hij zichzelf niet helpt door Gio weg te werken bij Feyenoord. Ik verwacht dat dit gewoon goedkomt.

Gio hoort bij Feyenoord. Als ik Rutten was zou ik Gio heel snel paaien om ye blijven.

Goede zaak samen met van gastel assistant van fredje.
Verder indi Janmaat immers Pelle schaken Goossens achabar lamprou vilhena verkopen. Zal de club rond de 40 miljoen opleveren. Toornstra, zyech., hupperts kuijt halen.
Karsdorp dekker dammers cabral fockert hardeveld door laten schuiven. Manu en woudenberg terug halen. Parre transfervrij ophalen.

Hahn
Beek vrij kongolo woudenberg
Clasie zyech toornstra
Hupperts kuijt boetius

Mulder fockert
Cabral hardeveld Mathijssen nelom
Vormer dekker karsdorp sleegers
Parre dammers te vrede Manu

19 maart 2014 om 21:10

40 miljoen? Hoe dan?!

Pelle levert maximaal tien miljoen op. Janmaat ongeveer acht. Immers zal dan een paar miljoen opleveren maar met dat contract wat ze met ADO afgesproken hebben zal het minder opleveren lijkt mij. Indi levert ook acht op maximaal.

Ik zou ook nooit Vilhena verkopen.

19 maart 2014 om 22:50

Hoe kom je er in hemelsnaam bij dat ze Janmaat moeten verkopen?!?! Van Beek kan er werkelijk waar HE-LE-MAAL NIETS van! Speelt alles achteruit en kan niet voetballen, verdedigen kan hij wel een beetje. Totaal geen back. Die Woudenberg is ook slecht. Hij heeft totaal geen kracht en verdedigt ook niet goed. Dus Kongolo back en dan Martins Indi in het centrum.

20 maart 2014 om 07:34

Wat ben jij voor leipo zeg? Sorry hoor, maar als je Janmaat, BMI én Vilhena gaat verkopen gaan we het nooit redden bovenin.

Janmaat moet je gewoon houden totdat je echt iemand hebt die hem kan vervangen. Niet een Sven van Beek die er geen pepernoot van kan. Verdedigen is hij nog redelijk, maar opbouwend is het een ramp. Die heeft geen fatsoenlijke pass in zijn poten zitten.

BMI mag van mij wel weg, maar je moet Vilhena houden. Vilhena is nog hartstikke jong en zal nu weinig opbrengen. Als je hem twee jaar weet te houden zal het opeens een stuk anders zijn. Je moet nu geen bedragen gaan accepteren om over vijf jaar spijt te krijgen dat je er niet meer voor hebt ontvangen.

Dan zie ik jouw opstelling en staat die knuppel van een Woudenberg erin. Heb je die jongen überhaupt wel eens gevolgd? Man, nog zo'n drama. Als we jouw opstelling mogen geloven, zouden we in de Eredivisie door iedere vleugelspeler verslagen worden. Zelfs een Cabral ligt hier niet wakker van.

Ik vind eigenlijk dat de prioriteit moet liggen op Mathijsen weg doen, Schaken, Goossens, Verhoek, Lamprou, Achahbar.

Immers is ook een ontzettend nuttige speler, waarom zou je die weg doen? Aanjager op het middenveld, super handig. Als je voor twee miljoen Ziyech kan halen, moet je gewoon Immers een linie terug halen en Ziyech op tien. Clasie erbij en je hebt een geweldig middenveld. Als Ziyech wat aanpassingsproblemen heeft, of je wilt rouleren, heb je altijd Vilhena nog.

Dit zou mijn ideale opstelling zijn voor volgend jaar, met de 'linkshalf en rechtshalf' als verdedigende middenvelders.

Hahn/Mulder
Janmaat
De Vrij
BMI
Kongolo
Immers
Ziyech
Clasie
Van La Parra
Manu
Boëtius

Pelle zal wel verkocht worden clasie/bmi/janmaat nog vraagtekens dat is afwachten immers is een vaag verhaal maar die gaat wel weg voor clasie heb je vormer voor bmi kongolo en nelom voor janmaat v beek voor pelle kan feyenoord proberen een kuyt of een guidetti ziyech zou een mooie aanwinst zyn dan kan vilhena gwn op 10 of ziyech en la parra is beter dan verhoek

Hahn
V beek
D vrij
Kongolo
Nelom
Vormer
Ziyech
Vilhena
Manu
?
Boetius

Pff, moet er niet aan denken dat Clasie, Bmi, Janmaat verkocht worden. Dan kan je weer opnieuw gaan beginnen.

Edit: Dit is een reactie op 010rotterdam

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren