Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Gerrard niet presteert, dan zullen ze hem dat laten weten ook’

Laatste update:

Jamie Carragher is ervan overtuigd dat Steven Gerrard geen spijt krijgt van zijn beslissing om naar de Major League Soccer te vertrekken. De 34-jarige Stevie G tekende in januari een contract bij Los Angeles Galaxy en moet die club aan het kampioenschap helpen.

/

Gerrard won bij Liverpool tien prijzen in zeventien seizoenen, waaronder de Champions League in 2005. “Het voetbal wordt daar serieus benaderd en ik ben er zeker van dat Gerrard de MLS en nog veel meer prijzen wil winnen”, zegt oud-verdediger en Sky Sports-analyticus Carragher in gesprek met BBC Radio Merseyside.

Gerrard zal er volgens Carragher vanaf het begin moeten staan: “Als hij niet presteert, dan zullen ze hem dat laten weten ook. Maar Gerrard heeft zijn club al eens een prijs bezorgd en dat gaat hij nu ook doen. Hij is de grootste legende van Liverpool. Kenny Dalglish? De meningen lopen uiteen, maar ik ga toch voor Gerrard.”

Ga jij straks wedstrijden van Los Angeles Galaxy kijken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn er mensen hier die de MLS volgen? Zoja waar kijk je dat dan op..ben best benieuwd naar hoe die David Villa , Kaka enzo het doen..

27 mei 2015 om 02:06

Fox sports (canadese) en ga af te tor naar seatylr sounders of whitecaps

27 mei 2015 om 02:48

Af en toe komen er 2 wedstrijden op Eurosport(meestal zondag) Of kijk je in gids

27 mei 2015 om 09:21

Eurosport of Eurosport 2 komt het in het weekend wel eens. Is wel echt een aanrader om te kijken.

27 mei 2015 om 10:46

David Villa valt nu best wel tegen, het team om hem heen is niet te best. Kaka doet het toch iets beter vind ik.

27 mei 2015 om 10:58

Ik kijk elk weekend 2 tot 3 wedstrijden op Eurosport 2.
Elke speelronde op zaterdag vaak om 21.00 of 23.00 uur en snachts
Kaka is nog extreem goed.

Leuk om naar te kijken vind ik, ze hebben wel over het algemeen giga veel kansen nodig om te scoren.
Verder valt de enorme sportiviteit op, geen amerikaan maakt een schwalbe of zeurt tegen een scheids.

27 mei 2015 om 17:15

seattle is wel echt een heerlijk team met martins en

27 mei 2015 om 17:54

Ja de beste eigenlijk, ik had op voorhand wel wat van Toronto verwacht, met Altidore, Bradley en Giovinco maar dat vind ik nog tegenvallen.

Ik heb het idee dat elke uitspraak van carragher op voetbalzone komt te staan.

27 mei 2015 om 04:43

niet alleen elke uitspraak van Jamie Carragher, maar elke uitspraak van Jamie Carragher over gerrard. Is Jamie Carragher soms een autobiografie over gerrard aan het schrijven ofzo? Er lijkt inderdaad om de paar dagen wel een lichtelijk stekende opmerking van Carragher over gerrard te worden gepubliceert.. Dan was deze nog wel het positiefst in zijn noot.

27 mei 2015 om 06:55

Als Carragher hem schrijft is het geen autobiografie meer...

27 mei 2015 om 14:42

daar heb je gelijk in het had biografie moeten zijn . Ach, het was al laat hè

Wat een pracht competitie wordt straks. Wat een grote namen en oude bekende Kaká, Steven Gerrard, Frank Lampard, David Villa, Clint Dempsey, Obefemi Martins, Sebastian Giovinco, Peguy Luyindula, Nigel Reo-Coker, Bradley Wright-Philips, Emanuel Pogatetz, Sacha Kljestan, Federico Higuaín (broer van Gonzalo Higuaín), Tyrone Mears, Laurent Ciman en mogelijk Iker Casillas nog. En spelers die in de Eredivisie hebben gespeeld zoals Jozy Altidore (AZ Alkmaar), Michael Bradley, Mika Väyrynen, Marco Pappa, Robbie Rogers (allen Heerenveen), Damarcus Beasley, Lee Nguyen (allebei Psv), Juan Agudelo (utrecht), Mauro Rosales (ajax) Dat is toch ook leuk voor hen om te spelen tegen de grote namen.

Er is wel een soort bepaalde leuke sfeer in Amerika, veel toeschouwers ook. En het zijn over het algemeen wel leuke teams vooral de Seattle Sounder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren