Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als er een mooie club komt, willen we luisteren: dat weet PSV ook'

Laatste update:

Marcel Brands heeft aangegeven dat Luuk de Jong absoluut niet verkocht zal worden; zelfs niet als er een 'Memphis Depay-achtig'-bedrag (zo'n dertig miljoen euro) wordt geboden. Dat is een leuk compliment voor de aanvaller, maar zaakwaarnemer Louis Laros kan er niet zo veel mee.

/

De belangenbehartiger begrijpt wel dat Brands De Jong 'onverkoopbaar' noemt: "Dat hoort bij het spel", zegt Laros tegen FOX Sports. "Het is mooi om te horen dat Luuk zo gewaardeerd wordt. Hij voelt zich ook prima bij PSV en er speelt helemaal niets om hem. Maar als er een andere mooie club komt, willen we daar naar luisteren. Dat weet PSV ook."

De 24-jarige De Jong is het met zijn zaakwaarnemer eens: hij benadrukt dat hij de intentie heeft om bij PSV te blijven, maar weet ook dat je in de voetballerij niets kan uitsluiten. "Zolang geen club zich officieel meldt, hoef ik nergens over na te denken en ben ik bezig met PSV", zegt de aanvaller, die tot dusver negentien keer scoorde in dit seizoen.

Denk je dat PSV moet vrezen voor een vertrek van Luuk de Jong?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks zijn goede seizoen die hij aan het draaien is zal er waarschijnlijk niet een club heel concreet zijn voor hem

3 mei 2015 om 10:38

Nou dat ben ik niet met je eens. De Jong heeft aangetoond alle kenmerken van een goede spits te hebben en zowel counter voetbal kan spelen als in de kleine ruimte. Nadeel is dat zijn eerste buitenland avontuur is mislukt.

Een Depay bedrag wat Brands verlangt is dan ook weer overdreven. Maar hij is wel verreweg de beste spits in de eredivisie

3 mei 2015 om 10:52

2x mislukt. In DLD en ENG.

3 mei 2015 om 11:18

hij heeft toch maar een halfjaar in de PL meegedaan toch?

Welke club? Naar Ajax gaat hij niet denk ik. Bij newcastle en Gladbach mislukt. Dan denk ik alleen aan clubs als Celtic,red Bull,dinamo Moskou of Sporting??

2 mei 2015 om 21:53

Waar zou hij naar Ajax moeten gaan, op dit moment een (grote) stap achteruit

2 mei 2015 om 21:59

Ik weet niet of Ajax een grote stap achteruit is. Ze gaan zich versterken en behouden alle sterkhouders. Depay en Rekik zijn zowieso weg en je hoort nu van veel spelers dat ze ook een vertrekwens hebben "als de juiste club zich meldt" (maher, Willems, Luuk, Arias, Gini en zelfs Zoet).

2 mei 2015 om 22:33

Welke sterkhouders?

2 mei 2015 om 22:45

Inderdaad, joel Veltman? Kolbein? Alleen cilessen mag er zeker zijn, zeg ik als PSV supporter

3 mei 2015 om 00:16

Veltman speelt laatste weken goed. Cillessen is prima. Bazoer is best constant voor zo'n jonge speler. Klaassen heeft nu een mindere periode, maar is normaal gesproken een belangrijke schakel. Die sterkhouders dus.

3 mei 2015 om 00:18

Sterkhouders bij Ajax? Uhm.... Met de beste wil kan ik niet bedenken wie je bedoelt.

3 mei 2015 om 00:24

Klopt heren. We zijn tweede geworden met alleen maar kneuzen die niks kunnen. Hou toch op zeg

3 mei 2015 om 02:53

Klopt josephius. Alleen Klaassen en Cilissen zijn van het juiste niveau de rest kan er werkelijk geen fluit van

3 mei 2015 om 05:23

Lachwekkend dit commentaar. PSV is weer eens kampioen geworden en meteen weer arrogantie. PSV kon er verleden jaar ook niet veel van. De sterkhouders bleven en werden aangevuld de rest weten wr

3 mei 2015 om 08:10

Inderdaad. En dan betichten ze ons Ajacieden ervan arrogant te zijn.

3 mei 2015 om 10:08

Als je tegenwoordig bij ajax al een sterkhouder bent als je de "laatste weken" goed speelt ziet het er wel heel triest uit

3 mei 2015 om 14:24

Niet alleen landskampioen geworden @johnboy815, de concurrentie V E R - P U L - V E R D. Iets wat ajax in de afgelopen vier jaar niet is gelukt.

5 mei 2015 om 13:43

Wat is er arrogant aan de waarheid?

2 mei 2015 om 21:55

Celtic kan zijn transfersom niet betalen en ik vraag me af of ze qua salaris meer bieden dan Nederlandse clubs. Zelfde geldt voor RBS en Sporting is niet meer zo vermogend zoals in de tijd dat ze van Wolfswinkel en Schaars hadden.

Ik denk dat de broers de Jong er niet zo goed opstaan in Europa (qua interesse). Siem is blessuregevoelig en Luuk is in meerdere competities mislukt.

3 mei 2015 om 08:09

Siem de jong heeft nou toevallig 2 (langdurige) blessures gehad. Dat wil niet zeggen dat hij blessuregevoelig is.

Daarnaast staat hij er juist wel goed op. Is direct bij zijn komst reserve aanvoerder geworden en vorige week scoorde hij direct weer bij zijn rentree

2 mei 2015 om 21:56

Ajax, wat denk je zelf. Er zijn genoeg mooie buitenlandse clubs. De td van Zenit vond de Jong bijvoorbeeld een interessante speler.

2 mei 2015 om 21:59

Waarom een stap achteruit nemen, na zo'n goed seizoen?

2 mei 2015 om 22:02

Stap achteruit? Eens in de zeven jaar kampioen en gelijk praatjes en provoceren... Ajax en PSV zijn qua niveau gewoon gelijkwaardig.

2 mei 2015 om 22:06

Niet dit seizoen woezel, niet dit seizoen.

2 mei 2015 om 22:10

Heren heren, kalm aan! Ik wil niet zeggen met mijn post dat Ajax een grote stap vooruit is. Ik zeg alleen dat dat soort clubs realistisch zijn. Iemand die is mislukt bij Gladbach en Newcastle, daar komt geen Schalke of Spurs op af hoor. Naar Freiburg of Hull zal hij wel niet willen dus kom je op mijn categorie uit.

2 mei 2015 om 23:52

Woezel dus uiteindelijk schiet ie geen ... mee op om naar ajax te gaan

3 mei 2015 om 01:12

en waarom zou een speler als de jong die net kampioen is geworden met psv en komend seizoen zeker cl speelt, waar ajax zich eerst door de voorrondes moet spelen, naar ajax willen?

helemaal als je je bedenkt dat hij nog niet bij ajax gespeeld heeft en dus wss eerst 1-2 jaar in het pilsleague team moet spelen om te leren dat bij ajax de verdedigers de bal zo lang mogelijk breed proberen te spelen en dat het verboden is naar voren te passen of op doel te schieten

nee de jong heeft natuurlijk geen interesse in de stap omlaag naar ajax deze zomer, dat er mensen zijn bij wie dit uberhaubt opkomt is gewoon een voorbeeld van de arrogantie en zelfoverschatting van ajax-fans

3 mei 2015 om 01:17

kharika,

dat je het over een grote stap vooruit hebt, geeft aan dat jij het zeker een stap vooruit vindt om van de huidige kampioen met cl ticket over te stappen naar de nr 2 die voorrondes cl moet spelen en de laatste jaren duidelijk heeft laten zien dat aankopen die wat toevoegen aan het team niet past binnen het beleid, waar psv de laatste tijd weer wat terug aan het komen is qua niveau en transfers

dat jij persoonlijk blijkbaar ajax helemaal geweldig vindt betekent niet dat iedereen door een ajaxbril kijkt en daardoor ajax altijd hoger aanslat ipv realistisch te kijken

3 mei 2015 om 02:35

Jahoor. Alsof Ajax 30+ miljoen gaat neertellen voor Luuk. Goeie spits, maar een binnenlandse transfer is niet opportuun

Laten we eerlijk zijn totaal mislukt in Duitsland en engeland en dan na 25 goals in de eredivisie 30 miljoen vragen ... Dat betaald natuurlijk niemand hahaha lachertje !!!

2 mei 2015 om 22:03

Betaalt*

2 mei 2015 om 22:34

Waarschijnlijk ook de bedoeling, denk je niet?

Dit is echt even op de tong bijten geblazen. Zo'n fijne, rustige jongen, die in het buitenland totaal naar de knoppen is gegaan en het totaal niet aan kon. Speelt nu echt enkele maanden pas weer echt op zijn oude niveau en heeft het overduidelijk prima naar zijn zin. En nu gaat zo'n irritante, vervelende, arrogante zaakwaarnemer weer de kat op het spek binden. Ik erger me kapot aan dit soort teksten. Laat hem toch twee, drie jaar weer zichzelf worden. Sterker, beter en zichzelf echt klaarstomen voor 'een mooie club'.

2 mei 2015 om 21:59

Precies, Luukie is pas 24, dat vergeten veel mensen omdat hij een tijd weg geweest is. Als hij nu nog twee van zulke seizoenen draait, dan kan hij op zijn 26e weer een stap vooruit zetten en dan kan hij nog minimaal drie á vier jaar top spelen.

2 mei 2015 om 22:16

Daarnaast kan de Jong een belangrijke speler zijn volgend jaar (ook met oog op Cl). Ik neem aan dat Luuk ook graag op dit niveau wil spelen.

Hij weet zelf ook wel dat het buitenland te hoog gegrepen is en dat hij daar dus niet zal slagen en dan kan je beter in beter in Nederland blijven en wel goed spelen.

3 mei 2015 om 10:36

het buitenland is een breed begrip, dus onzin om hem daarvoor af te schrijven.

Hij kan gewoon in middenmoot van Engeland, Spanje, Duitsland en Italie mee. Slagen is ook een kwestie van wat geluk. Snel je eerste goals maken en vertrouwen voelen van de trainer. Bij Newcatle was hij qua zelfvertrouwen natuurlijk al een wrak. Gladbach was an sich een prima club voor hem, alleen vielen die doelpunten maar niet echt en kwamen er blessures..

Ik vraag me af wie Psv zou halen mocht Luuk verkocht worden. Locadia heeft al bewezen dat hij het niveau niet aankan anders had Psv Luuk de Jong nooit gehaald.

3 mei 2015 om 00:28

Vind ik wel een gewaagde opmerking. Psv had maar 1 spits, namelijk Locadia die het vorig jaar overigens prima heeft gedaan.logisch dat je dan een extra spits haalt. Ik ben nog steeds van mening dat Locadia de top van Nederland (makkelijk) aankan, maar het is gewoon een ander type speler dan de jong. Bij Locadia is 1 kans 1 goal, een echte doelpuntenmaker dus, terwijl de jong meer aanspeelpunt is

3 mei 2015 om 01:21

locadia heeft zeker talent, maar lijkt mij meer een spits die optimaal rendeert als zn ploeg op de counter speelt en hij ruimte krijgt, waar de jong idd veel voor een ploeg kan betekenen als aanspeelpunt en met zijn hoofd enorm sterk is, wat locadia minder heeft

verder zou het mi goed zijn voor de jong als hij iig nog 1-2 jaar bij psv blijft en een berg goals maakt, als je daarna vertekt kom je iig met iets van status binnen bij je nieuwe club

Nou dat ie mislukt is bij die clubs zegt me niet zoveel.
Iedere spits voelt zich het meest prettig bij een bepaald systeem. Het systeem van Twente van toen.. En PSV van nu, verschild niet zoveel.

Misschien was het systeem van de andere clubs wel heeeeeel anders waardoor hij niet geslaagd is.
Desalniettemin, bij een echte Europese topclub moet de spits het verschil maken, en dat is niet een type De Jong die met acties 4 / 5 tegenstanders voorbij moet, want dat kan hij gewoon niet

Dus wat ik ermee wil zeggen:
Alleen Europese topclubs betalen 30miljoen of meer voor spits, maar zij weten ook wel De Jong dat niet kan waarmaken

3 mei 2015 om 10:39

Neem dat bedrag van 30 miljoen niet zo serieus! Reken maar dat er voor zoveel geld een grote strik om Luuk gaat. Brands wil gewoon een statement afgeven. PSV, met Cocu voorop, wil de huidige lijn doorzetten en volgend seizoen weer meedoen voor de titel en geen flater slaan in CL. Daartoe is afgesproken dat naast de gehuurde Rekik hooguit twee spelers mogen vertrekken, terwijl nu al drie spelers nadrukkelijk met een transfer in verband worden gebracht. PSV wil geen uitverkoop houden, maar het team juist verder uitbouwen.

Zou wel triest zijn als hij weg gaat. Na Twente als opstap gebruikt te hebben (niet negatief) helaas mislukt in buitenland.
Terug gekomen naar PSV en zich weer op de kaart gezet. En dan nu weer het Nederlandse voetbal slechts als vernieuwde opstap gebruiken.
Als dat de trend wordt, zou dat nog negatiever zijn voor het niveau in Nederland.

Als marcel brands een bod van ca 30 miljoen 30 miljoen niet zou accepteren op luuk de jong is hij echt de aller slechtste technisch directeur ter wereld ....Zal echter nooit gebeuren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren