Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Duitsland verliest, kan het zomaar dat Löw moet vertrekken’

Laatste update:

Gertjan Verbeek houdt er rekening mee dat Joachim Löw zondag voor het laatst op de bank zit als bondscoach van Duitsland. De positie van de keuzeheer wankelt al maanden: de roemloze aftocht op het WK en de daaropvolgende degradatie in de Nations League worden Löw in eigen land zwaar aangerekend. De wedstrijd tegen het Nederlands elftal van zondagavond is mogelijk zijn laatste strohalm.

"Als Duitsland vanavond verliest, zou het zomaar kunnen zijn dat hij moet vertrekken", stelt Verbeek, die in Duitsland trainer was van VfL Bochum en 1. FC Nürnberg, in gesprek met NUsport. Hij wijst naar de keuzes van Löw om het ervaren drietal Jérôme Boateng, Mats Hummels en Thomas Müller te passeren. Daar kan hij op worden afgerekend. "Als die keuzes niet de juiste blijken te zijn, heeft dat gevolgen."

Verbeek ziet geen duidelijke favoriet in de Johan Cruijff ArenA. Hij schat de kansen in op fifty-fifty. De analist merkt op dat Duitsland bouwt aan een jong team, terwijl Oranje de omwenteling van oude naar jonge spelers al achter de rug heeft. In de ploeg van Ronald Koeman zijn nieuwe leiders opgestaan als Virgil van Dijk, zo stipt hij aan. Evenwel vergeet hij niet dat het vorige duel tussen beide landen in november in 2-2 eindigde.

"Duitsland kwam met 2-0 voor en had zomaar kunnen winnen. En in Duitsland hebben ze inmiddels ook wel in de gaten dat Nederland groeit", beseft Verbeek, die donderdag genoot van Oranje tegen Wit-Rusland. "Oranje straalde dominantie uit. En spelvreugde, met Memphis Depay en Frenkie de Jong als de vertegenwoordigers daarvan. Individueel heeft Oranje misschien niet de sterkste spelers, maar het is wel een team dat speelt met plezier."

Moet Joachim Löw worden ontslagen, als Duitsland verliest van Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Löw gaat vermoedelijk een driemansverdediging opstellen tegen Nederland. Deze man is echt het noorden kwijtgeraakt.

24 maart 2019 om 10:14

maar dat is verdedigend een 5 mans. dus dat is best een blok. We doen net alsof we Duitsland even pakken. Maar de 3-0 was zeer geflatteerd en de 2-2 speelden we ook niet goed, alleen viel het resultaat wel de kant van Nederland op. Is gewoon een 50-50 wedstrijd. sane, werner en reus allemaal lopende spelers met diepgang en slimme loopacties zijn een plaag. kroos en gundogan op het middenveld zit ook gewoon prima in elkaar. verdediging zijn ze te pakken maar onze aanval is ook niet heel gevaarlijk. Hopen dat de talenten die we daar hebben zich door ontwikkelen.

24 maart 2019 om 10:58

counteren tegen Duitsland is voldoende. De defensieve zwakte na balverlies zal ongetwijfeld blijven.

24 maart 2019 om 13:28

Kimmich, Süle, Tah zijn toch niet de minste?

24 maart 2019 om 13:36

zeker niet de minste, maar Sule is een redelijke, Tah nog onervaren en kimmich is goed. maar de verdediging is niet meer wat het geweest is. time to rebuild voor Duitsland

Dat roep ik al de hele week hier op VZ! Voor Löw is het vandaag erop of eronder. Bij verlies kan hij onmiddellijk zijn biezen pakken. Ik vrees voor hem dat de Duitse voetbalbond allang iemand op het oog heeft, grondig als ze zijn.
Kan best dat ze tóch ineens met een buitenlandse trainer komen. Ik heb iemand in mijn hoofd maar kan hier helaas niet zeggen wie.

24 maart 2019 om 09:26

Heb je inside info Johan?

24 maart 2019 om 09:26

Er is een lid van VZ dat zichzelf iets belangrijker acht dan hij werkelijk is. Ik heb iemand in mijn hoofd maar kan hier helaas niet zeggen wie...

OT: Ik denk niet dat Löw bij elk verlies zijn spullen kan pakken. Dan had de Duitse bond hem beter voor de kwalificatie de zak kunnen geven. Als je met hem doorgaat is het raar om hem er gelijk bij het eerste slechte resultaat alsnog uit te gooien. Wel is van belang hoe Duitsland voor de dag komt. Als er geen progressie in het spel wordt getoond kan dat wel gevolgen hebben.

24 maart 2019 om 09:37

Joh doe's gek en licht een tipje vd sluier.

24 maart 2019 om 10:53

Hij bedoelt denk ik Mourinho.

24 maart 2019 om 10:56

Dom van me zeg, dat ik daar nou niet opkwam

24 maart 2019 om 13:53

FR_JC troost je ik was er ook niet opgekomen.
Ik denk dat JohanLeo stiekem Johan Derksen is wat denk jij🤨

24 maart 2019 om 14:19

Ik denk dat pabloPiatti (een klein stukje onder mij) het perfect heeft verwoord, zodoende en door die reactie zie ook ik het licht en moet het Johan Derksen zijn. 😂

24 maart 2019 om 09:51

Van Gaal?

24 maart 2019 om 10:34

Dat jullie Aad de Mos niet direct kunnen ontmaskeren...?

24 maart 2019 om 09:57

Haha leuk geprobeerd. Onzin natuurlijk wat je hier verkoopt; heeft zich meermaals bewezen en moet een gigantisch bedrag meekrijgen bij ontslag. Die laten ze lekker zitten

24 maart 2019 om 10:05

Chapeau!

Niks dan respect voor Johanleo

Zit vandaag te studeren; en op zo een relatief eentonige dag is er niets dat mij beter kan opbeuren dan een komische post onder een voetbalbericht. Schitterend hoe jij eigenlijk al langer dan de rest van het voetbalminnend westelijk halfrond wist dat vandaag erop of eronder zou worden voor Low. En zo mogelijk nog mooier dat jij een concrete factor schijnt te zijn bij het aanstellen van zijn mogelijke opvolger... Ik snap dan ook volledig dat jouw contractuele zwijgplicht en je morele verplichtingen jegens de Duitse Bond je ervan weerhouden om een tipje van de sluier te lichten op een simpel voetbalforum, waar het krioelt van de normale onwetende voetbalfans zoals ikzelf.

24 maart 2019 om 11:03

Ik denk dat Johanleo bang is wanneer hij hier op het forum vertelt wie hij in zijn hoofd heeft als nieuwe buitenlandse trainer dat de Duitsers dat lezen en het idee overnemen. Dat risico kunnen we inderdaad niet nemen dus hou het maar gewoon voor jezelf.

24 maart 2019 om 12:15

Ik vind het al heel dapper dat je de zin überhaupt begonnen bent, insiders die informatie lekken worden hard aa gepakt in Duitsland, heb ik me laten vertellen. Door een insider. Inside.

24 maart 2019 om 09:39

Veel krediet zal hij inderdaad niet meer hebben, alleen wie zou zijn opvolger moeten worden? Nergens lees je namen van geschikte trainers?

24 maart 2019 om 09:53

Klopt. Maar Heynckes is met pensioen als ik me niet vergis.

Ik hoop het..sinds het Wk al.
Het liep voor het Wk al totaal niet , het Wk zelf was een catastrofe en nà het Wk loopt het ook voor geen meter.
Komt ook nog eens bij dat ie de veteranen op een schandalige manier uit de selectie heeft gezet (terecht of onterecht even terzijde , maar meer de manier waarop).

Zou toch graag zien dat er nog een vervanger komt voor Babel.

Als daar nog een heel goede speler opstaat kan je nog verder groeien.

Ik hoop zo echt dat Nederland wint vanavond.
Tuurlijk als je de elftallen naast elkaar neer ligt hebben wij betere spelers maar het zijn Duitsers he.
Ik hou me hart vast voor vanavond want het gaat onder Koeman lekker en ze hebben tot nu toe geen tegenslag gehad en als vanavond Duitsland het spel weet te ontregelen van Nederland wil ik wel is zien of Nederland daar tegen kan

24 maart 2019 om 10:46

Je vergeet even dat Duitsland 2 keer stukken beter was als Nederland. Nederland heeft echt met alle geluk 2 keer een goed resultaat behaald, maar Duitsland is zeker favoriet.

24 maart 2019 om 10:51

Klopt maar ik bedoel meer dat onder Koeman de meeste wedstrijden leuk,goed en aantrekkelijk waren.
Tegen de Duitsers hebben ze op ze Duits gewonnen en gelijk gespeelt.
Duitsers moet je nooit onderschatten want gaan door tot aan de 95ste minuut

Lijkt me sterk.
Duitsland wordt echt wel minimaal 2e in deze groep.
Eerste 2 plaatsen zich direct voor het EK.
Bij een verlies is er niks aan de hand.

Ben echt bang voor Sane, Onze verdediging heeft problemen met lopende spelers, dat zag je ook al eerder in de wedstrijden tegen Duitsland, hoop op een gelijk spel, want zo goed is Nederland echt nog niet, die moeten nog veel stappen maken.

Laat ze maar lekker komen. Ik verwacht met onze snelheid voorin dat wij dan juist in onze kracht komen. Achterover leunen kan zomaar de juiste tactiek zijn. Eerlijk gezegd verwacht ik dat ook een beetje. Ik kijk er naar uit.

Duitsland verkeerd nu is de zelfde overgangssituatie waarin NL enkele jaren geleden in zat, te lang doorgegaan met spelers die over hun top zijn waardoor ze (te)laat met vernieuwen zijn begonnen. Qua voetballend vermogen is dit NL elftal al verder dan Duitsland maar dat wil nog niet zeggen zat ze de Duitsers even wegblazen.

De aanloop naar de wedstrijd is geen goede zaak. De Duitsers in de underdogrol kan alleen maar positief voor ze werken. Kwaliteit genoeg en ongetwijfeld tot op het bot gemotiveerd om Nederland aan te pakken. Ik ben bang voor een grote deceptie vanavond. Duitsers onderschatten is een fout die je beter niet kunt maken. Hoop dat mijn voorgevoel onjuist is. Gelukkig is dat vaker zo geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren