Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als drie trainers opspringen én een hele bank… dan zegt dat genoeg’

Laatste update:

John van den Brom moest zich inhouden na Vitesse-AZ. De trainer van de Alkmaarders zag hoe zijn team in blessuretijd nog met 2-1 achterstond, maar toen maakte Rochdi Achenteh hands. Iedereen bij AZ schreeuwde om een penalty, maar Reinold Wiedemeijer wilde er niet aan en liet doorspelen. Uit de counter die volgde velde Valeri Qazaishvili het vonnis over de bezoekers en maakte hij er 3-1 van. Een hard gelag voor AZ.

Van den Brom sprak een half uur na de wedstrijd met FOX Sports en was toen weer afgekoeld en professioneel, zoals hij het zelf omschreef. Makkelijk vond hij dat echter niet, want de trainer had sterk het gevoel dat Wiedemeijer een allesbeslissende rol speelde in de wedstrijd. “Soms denk je ‘hee, dat is hands!’ en dan vlieg je zelf op, maar als nu drie trainers opspringen én een hele bank… en een elftal in het veld, dan zegt dat genoeg”, vond de trainer van AZ.

Hij zag dat AZ een uur lang goed speelde in Arnhem en het Vitesse moeilijk maakte. Tot de laatste seconde bleef zijn team vechten, vond Van den Brom. “Hoe denk je dat het nu voor die gasten in de kleedkamer is, als je het gevoel hebt dat iets je ontnomen wordt? Dat is moeilijk”, aldus de coach. AZ blijft na dit weekend sowieso vierde staan, maar Vitesse heeft de achterstand wel verkleind van zes naar drie punten. PEC Zwolle kan ook nog dichterbij komen.

Werd AZ bestolen tegen Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belachelijke reactie van een trainer op dit niveau. Ik heb de wedstrijd niet gezien dus of het hands was weet ik niet maar een scheids hoort geen pingel toe te kennen omdat een heel team moord en brand schreeuwt... Tuurlijk schreeuwt iedereen in die minuut om hands, dat is juist wat ik zou denken. (of het nou terecht is of niet) ben blij dat de scheids op zijn en zijn assistenten hun waarneming is afgegaan ipv fluiten omdat het op dat moment verliezende team dat wil. En als ze wel bestolen zijn, iedereen zegt het, je wint uiteindelijk net zo vaak op die manier dan dat je verliest.

13 maart 2015 om 23:10

Benieuwd of je ook zo reageert als dit bij jouw favoriete club was gebeurd. Ik denk dat je anders zou reageren want het was een 100% strafschop.

14 maart 2015 om 00:17

Wiedemeier is gewoon een waardeloze scheids. Dit heeft inderdaad niks met een favoriete club te maken, als je ziet wat er gebeurt zou ook remifeyenoord denken dat het een penal was. Ik denk dat 80 in het stadion ook dacht 'kut daar komt de gelijkmaker'. Misschien had John het anders moeten verwoorden maar hij heeft hier wel gewoon gelijk.

14 maart 2015 om 13:06

Klopt hahha.
Had gisteren samenvatting gezien en je zag duidelijk hands, zowel de grensrechter, scheidsrechter als 680ste official hadden dit moeten zien. Schandelijk!

13 maart 2015 om 23:11

Het was overduidelijk hands.

13 maart 2015 om 23:42

@ Remigeyenoord

Ik ben het volledig met je eens dat de redenatie nergens op slaat.

het blijkt ook overduidelijk hands te zijn, daarvoor heb je alleen een fimplje nodig, en niet zo'n vaag verhaal als wat hij nu op hangt.

zeg dan gewoon : Wiedemeijer, jij en je assistenten moeten naar specsavers, i.p.v. heel krampachtige met een gebogen vingertje te gaan wijzen., om vervolgens te claimen dat je beleefd bent en afgekoeld reageert.

Helaas is het optreden van de nederlandse scheidsrechters met de jaren flink achteruit gegaan, en zou het allicht een top idee zijn, naast doellijn technologie ook een virtuele scheidsrechter toe te passen.

Ik zeg dat ik de wedstrijd niet hen gezien en ja ik zou er flink van balen maar de beredenatie slaat nergens op

13 maart 2015 om 23:13

Reactie op vorige bericht*

14 maart 2015 om 07:56

Ik denk dat hij meer bedoelt van, als zoveel man opspringen en schreeuwen, dan moet hij bij zichzelf eens nagaan of het echt geen hands was. Niet dat hij daardoor die penalty wel moest geven, maar toch even overleggen met hulparbiters bijvoorveeld.

13 maart 2015 om 23:24

Je maakt jezelf belachelijk. Die bal ging richting de zijlijn, dat was een overtreding en misschien geel masr meer niet. Je moet geen dingen gaan verzinnen om al die voordeeltjes te compenseren.

14 maart 2015 om 01:11

Een paar dan...
Labyad was nauurlijk eerder bij de goal als de zijlijn ,dus eve niet met de anti vites bril jou conclusies trekken.
Az had gewoon met 10 man moeten staan na 20 minuten,
Alleen de topic al ...vitesse is daarmee vroegtijdig flink benadeeld dus ook bestolen en Az is idd door die hands dat snap ik.
Maar Vitesse word werkelijk wekelijks benadeeld en het vaak door handsballen .
Vitesse heeft minimaal 7a8 100penalty s niet gekregen ,en mag Groningen (beker)mag met hand de bal controleren en zo de 2-0 binnenschieten .
Vitesse thuis tegen PSV maakt 2x hands en scoort zelf via de scheidsrechter die in de weg loopt. Propper die vorige week nog de 2-0 scoort met zijn hoofd en word vervolgens afgekeurd .
Het was zeker geen overtreding maakt en niet buitenspel stond en ga zo maar even door ,extra tijd altijd bizar veel bij een marge van1 doelpunt en dat gebeurd dan ook bij Heracles en vandaag was het met 4 minuten ook lekker ruim genomen
Nog 1 voorbeeld van de meest benadeelde club van Nl,(een feit )bv bij nac uit werd 5 minuten extra tijd gegeven ,waar 2 a3 max was
En hier nog nooit een poll gezien van dat Vitesse bestolen of benadeeld werd.
Ook word er niet zo,n punt van gemaakt binnen Vitesse want iedereen lijkt het gewoon te vinden,want protest is hoppa geel.

14 maart 2015 om 03:32

Volgens mij vergeet je Vitesse -Ajax nog. Of laat je die express buiten beschouwing omdat Vitesse na een overduidelijke handsbal het winnende doelpunt maakte

14 maart 2015 om 04:50

Expres..o jee mastadon kerel begin daar al helemaal niet over.
Of je bedoeld toevallig bij 0-0 echt een overduidelijke hands in de 16 van Ajax thuis??
Vitesse heersten toen ook maar door meerdere verkeerden beslissingen van wederom de abritage het niet 0-1 werd in de wedstrijd in de arena dit jaar.
Toen Vitesse verloor voor de competitie, maar erna Ajax in 1 maand tijd 2x voetballes gaf,dat ze zelden zo niet nog nooit van het zelfde team kregen binnen 6 weken.

.
Goal van Djudjevich was aannemen was eerder de schouder als arm, maar ook al was dat hands was dat nog tegoed van de verloren competitie wedstrijd die Ajax dit seizoen geflateerd won.
Dus ik weet niet wie wat vergeet maar ik denk dat jij diegene bent kerel.

14 maart 2015 om 09:22

Vitesse won van Ajax en Twente met een winnende goal vlak voor tijd, maar zowel tegen Ajax hands als tegen Twente(2x) hands

14 maart 2015 om 13:42

Tegen Twente hands? Denk dat je een ander seizoen bedoeld want Tapia maakte de fout toen hoor, kijk samenvatting maar terug.

16 maart 2015 om 08:17

Tapia maakte een fout en vervolgens maakte Vitesse 2x! hands voordat ze scoorde.
Bij ajax gaven ze daar heel veel aandacht aan na herhaling 100 en bij twente werd er geen aandacht aan geschonken door de media, maar het was bij beide hands.

14 maart 2015 om 00:04

Donker rood van propper zeg je toevallig niets over... Typisch..

14 maart 2015 om 13:42

Had een rode kaart moeten zijn, ik had het in het stadion ook niet gezien en was verbaasd dat hij geel kreeg, nu ik beelden zag had hij idd zelfs rood moeten hebben

14 maart 2015 om 01:59

Ja AZ was gewoon slecht bezig. terecht dat vitesse wint

Ik zei dat ik de wedstrijd niet had gezien en ja ik zou daar ook flink van balen alleen slaat de beredenatie van van den Brom nergens op

Die ontnomen strafschop is ergerlijk, temeer omdat het 5 dagen geleden ook al gebeurde. Maar ik vind het veel erger dat hij Propper 2 keer spaarde. Dan ben je gewoon partijdig.

13 maart 2015 om 23:37

En in de eerste helft ook. Vasthouden van Gouweleeuw bij een corner. Verdediger had totaal geen oog voor de bal. Held overduidelijk vast. Leek wel judo.

13 maart 2015 om 23:42

Tegen Ajax wordt je in het zadel geholpen en nu eruit geslagen dat gebeurd met het arbitrale niveau in de eredivisie

En wéér beslist een scheidsrechter de wedstrijd.

Rode kaart ajax-az onterecht, geen rode kaart Rekik bij Az-psv na 10 minuten.
Vorige week bij een 3-1 stand geen pingel voor Az, uit de counter wordt het 4-1, weg wedstrijd.
Om nog maar te zwijgen over hoevaak Ado bestolen is.
Echt waar scheidsrechters, waar zijn we in hemelsnaam mee bezig.

Zijn uiteraard nog veel meer momenten, maar dit is slechts een greep uit mijn nabije geheugen.

14 maart 2015 om 08:47

En Vitesse Ajax handsgoal.

Az is vandaag wel heel hard genaaid. Propper had er al afgemoeten. En dit was een 100% handsbal. Het is helaas niet de 1ste en zeker niet de laatste keer dat een scheidsrechter de uitslag van een wedstrijd bepaald.

14 maart 2015 om 05:50

Vasthouden Kishia van Johansson was ook een heel duidelijke strafschop. Kashia kijkt helemaal niet naar de bal houd alleen Joahansson vastzodat hij niet kan koppen. Onbegrijpelijkebeslissing van een hele slechte scheidsrechter.

14 maart 2015 om 16:09

Kashia hield Elm vast maar inderdaad dat was gewoon bijna een judo heupworp en dan is Elm niet klein moet je nagaan...

Hands van Achteneh

Hands van Kashia rand 16 (geel+vrije trap op mooie positie)

Rood voor Propper

Ongelofelijk dat Wiedemeijer al die dingen mist... 1 of 2... ''kan'' nog... maar zoveel? echt? Misschien maar even langs specsavers... die sponsoren de Knvb toch?

In het stadion leek het rood voor Poulsen, maar dat was niet het geval dus ?

Gelijkspel met de toto... €1050,-... bedankt Wiedemeijer man man man

AZ is goed genaaid vandaag door die pluizenbol. Is die man blind en waarom zien de 3de 4de 5de en 6de man nooit wat?

Dat een heel elftal opspringt wil niet veel zeggen. Kijk maar naar Chelsea.

Doe een cursus scheidsrechter, ga zelf op het veld staan. En je maakt dezelfde fouten als wiedemeijer. Alsof het niveau in het buitenland nu beter is. Hands was het zeker, maar is het opzettelijk. Volgens mij niet.

14 maart 2015 om 07:50

Vorige week na paar minuten penalty voor Utrecht waarbij johansson een sliding maakt en tegenstander kapt en de bal tegen de bovenarm aantikt was al snel een penal. Johansson werd uitgekapt dus heeft bal nooit gezien, dus dat kon ook niet opzettelijk zijn. Na de 3-0 maakte we kort na rust 3-1 en een loepzuivere handsbal van utrecht wordt niet als penal beoordeeld... om paar minuten later bij ons wel weer op de stip te leggen. Gister dus idem dito. Elke club wordt wel eens bevoordeeld, wij zijn met de penal in de arena idd in het zadel geholpen. Maar nu krijgen we in 5 dagen 3 penals tegen en worden er 2 loepzuivere onthouden. Dan is balans nergens meer te vinden en kost dit gewoon bakken geld aan het eind van de rit. Heb ik het nog niet eens over Propper gister. Is dat familie van Wiedenaaier? Wordt tot 2 keer toe een rode kaart bespaart. Leek Rekik in Alkmaar wel. Vitesse gefeliciteerd! Hebben jullie wel de ballen nog van achter de boarding gehaald?

14 maart 2015 om 09:38

Wees blij dat je de eerste helft nog met 11 man stond. Lekker klagen op de scheids. AZ heeft tweede helft 0,0 gecreëerd, dus ook nergens recht op.

Ach... Vorige week leverde Vitesse twee punten in omdat Kuipers een minuut te lang liet doorspelen en nu win je er misschien twee door het niet zien van een handsbal. That's life.

je kunt allemaal wel zeuren en het was hands (onbewust) maar poulsen had er al vroeg in de eerste helft met een duidelijke rode kaart afgemoeten en dus gewoon een terechte uitslag en wiedemeyer a.u.b Knvb naar de amateurs , een drama.

Heb al vaker gezegd, dat het bij de KNVB bestuur allemaal meelopers zijn. Ze durven hun eigen scheidsrechters niet af te vallen. Zou wel eens goed zijn voor de competitie. Zodat de arbiters weten dat er op hun wordt gelet en dat er maatregelen genomen worden. Zwakke hap daar in Zeist

Wat een antwoord van zo'n trainer. Zo kan je net zo goed afspreken dat je met het hele elftal lukraak een keer op gaat springen in ze zoveelste minuut met de zoveelste seconde, zonder dat er iets aan de hand is.

On topic: Vitesse kwam goed weg, heb als Vitesse-supporter mijn hart vastgehouden en vond AZ (vooral eerste helft) veel en veel beter. Ik heb me toch mooie passes voorbij zien komen door de lucht die nog allemaal aankwamen ook... Ook in de lucht is AZ erg sterk. Ik den kdat 80% van de kopballen werden gewonnen door Az.
Zie dat iedereen hier AZ als slecht neer zet, ik heb een goed AZ gezien gisteravond, helaas dat Hendriksen voor jullie de goal 2 tegen 1 op Room niet af kon maken. Als Vitesse supporter zal ik hier niet om malen, maar AZ verdiende meer dan 0 punten.

Vejinovic is trouwens wel erg uit vorm zeg, onzeker aan de bal geworden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren