Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als dat was gebeurd, had Messi absoluut bij Real Madrid kunnen spelen’

Laatste update:

Het had weinig gescheeld, of Lionel Messi had zijn eerste stappen in het Europees betaald voetbal bij Real Madrid gezet. Zijn toenmalige belangenbehartiger Horacio Gaggioli speelde een grote rol bij de overstap van Messi naar de jeugdopleiding van Barcelona in 2000. Het was echter toeval dat Gaggioli zijn jonge pupil naar La Masia leidde.

Messi, die zaterdag zijn dertigste verjaardag viert, was dertien jaar toen hij de oversteek maakte naar Spanje. "Vanwege bepaalde omstandigheden in mijn leven verhuisde ik naar Barcelona", weet Gaggioli nog. "Ik liet Messi daarom een proefperiode doorlopen bij Barcelona. Maar ik stond zelf op het punt om in Madrid te gaan wonen. Als dat was gebeurd, had ik Messi op proef laten gaan bij Real Madrid. Zulke details bepalen het leven."

"Hij had zeker een speler van Real Madrid kunnen zijn op dit moment. Zijn familie wilde naar de stad toe waar ik woonde, zodat ze wat steun hadden", legt de Argentijn uit in gesprek met Globo Esporte. Ondanks dat Gaggioli zich ontfermde over zijn piepjonge landgenoot, was hij niet meteen overtuigd van diens kwaliteiten. "Toen ik hem op het vliegveld zag, dacht ik: die jongen kan geen voetballer zijn. Hij was te klein en te mager. Maar toen ik hem zag trainen bij Barcelona, wist ik dat hij een fantastische speler was."

Had je liever gezien dat Lionel Messi groot werd bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit soort dingen hoor je zo vaak, als hij in Amsterdam had gewoond, had ik nu bij Barcelona gespeeld, maar helaas, hij heeft me niet ontdekt.

Wesley Sneijder verteld ook nog regelmatig over de jeugdspelers om hem heen, die, zeker toen, minstens net zo goed waren als hij.

Zou wel lachen zijn Ronaldo Messi Bale in 1 team. Dat is om te janken voor tegenstanders.

24 juni 2017 om 10:03

Ja maar suarez speelt toch niet in madrid en had ook niet "bijna" in madrid gespeeld. We moeten natuurlijk wel realistisch bij het onrealistische blijven..

24 juni 2017 om 10:17

Waarom niet:
Neymar - Ronaldo - Messi?

24 juni 2017 om 10:55

Neymar past niet bij Real. Geweldig talent en kan voetballen als de beste , maar ik moet niks van hem. Maar ja , ik bepaal Niks...

24 juni 2017 om 11:34

Ik moet niks van Ronaldo, maar hij staat toch in het lijstje. Ik praat alleen over qualiteit, niet over gedrag.

Als ik voor elke keer dat er iemand interessant loopt te doen dat hij of zij Messi bijna naar een andere club had gebracht een euro had gehad, had ik minstens 2 tientjes in mijn zak gehad!

24 juni 2017 om 13:35

Ze krijgen gewoon een vraag en daar antwoorden ze op

Dan was Ronaldo niet te vergelijken met Messi! De reden dat Ronaldo zo groot is geworden komt, omdat Messi bij barca speelt. De Madrid fans moeten ook een speler hebben die de beste is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren