Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als dat de quotering is, ga ik zeker op Albanië inzetten’

Laatste update:

Door het voetbalsprookje dat Leicester City schreef lijkt iedereen op het komende EK rekening te houden met de ‘kleine voetballanden’. Als oud-spits en analyticus Jan Mulder gevraagd wordt welk land gaat verrassen, wijst hij op Albanië.

/

“Het is een sterk en raar landje”, begint Mulder tegen de NOS. “Ze hebben geen spelers meer die niks kunnen, het is niet langer te vergelijken met het Albanië van 1950. Ze worden echter geen kampioen. Alhoewel, mensen moeten ook iets kunnen verdienen. Als de quotering duizend tegen één is, ga ik zeker op Albanië inzetten.”

Albanië eindigde in de kwalificatiereeks op een tweede plek in de groep achter Portugal. Grote namen in de selectie van bondscoach Gianni De Biasi zijn Etrit Berisha (Lazio), Lorik Cana (FC Nantes) en Elseid Hysaj (Napoli).

Denk je dat Albanië gaat verrassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Albanie zou geen eens van sparta kunnen winnen, het enige wat zij gaan verassen zijn de Albaniers.

6 juni 2016 om 15:01

Niet gaan praten als je niet weet waar je het over hebt. Albanie gaat natuutlijk het ek niet winnen, maar zo slecht zijn ze gewoon echt niet hoor.

6 juni 2016 om 16:36

De verdediging van albanie is erg talentvol en goed hoor kijk maar naar hysaj

6 juni 2016 om 15:04

Ze hielden wel Denemarken (en Servië) achter zich, met Eriksen, Agger, Krohn-Dehli, Bendtner... Zo zwak zullen ze dus wel niet zijn.

6 juni 2016 om 15:14

Ook dat was alleen maar omdat de lord die wedstrijd geen zin had. Spelen tegen Albanië is minachting tegenover de Lord

6 juni 2016 om 16:06

Ha! Ik lig in een deuk...

Gewoon erg knappe prestatie van de Albaniërs, ik heb inmiddels zelfs een eurootje op ze ingezet als groepswinnaar. Waarom niet.

6 juni 2016 om 15:21

Albanie won in Portugal en zat in een ijzersterke poule! Vind persoonlijk Denemarken Portugal en Servie zeker niet zwakker dan Ijsland Turkije en Tsjechie...
Toch wisten ze zich te plaatsen

6 juni 2016 om 16:33

Portugal zat toen in een belachelijke fase met een belachelijke coach die daarna is vervangen. Ze hebben geen wedstrijd meer verloren.

6 juni 2016 om 16:43

Je bedoelt dat Portugal, Denemarken en Servie veel sterker zijn

6 juni 2016 om 18:53

Volgens mij verloor Portugal een paar dagen geleden nog van Engeland. Verder is Albanië idd geen kanshebber voor het ek ( zou je zeggen ) ik zet mijn geld daarom veel liever op meerdere groepswedstrijden dan op 1 winnaar

7 juni 2016 om 01:23

Had het over de kwalificatie

6 juni 2016 om 17:03

Hahaha

6 juni 2016 om 18:42

Albanië zit wel in ek en nl niet, laat nl maar eerst van Sparta winnen

Het praat en het praat maar er komt nooit wat zinnigs uit bij Mulder. Ik dacht dat we hem naar de belgische televisie hadden gestuurd maar de kranten willen dat nig niet begrijpen.

Deze man wordt ook met de week gekker.

Ik hoop oprecht dat dit een schreeuw om aandacht is, maar vrees het ergste..

6 juni 2016 om 15:58

Ik denk een schreeuw om aandacht ja, net als dat Belgie favoriet is voor de ek zege volgens hem. Dat terwijl ze een aantal verdedigers missen, een zeer matige coach hebben en Hazard als aanvoerder zich amper verdtaanbaar kan maken richting al zijn teamgenoten.
Ik vermoed overigens dat Mulder nog geen 4 spelers van Albanie op kan noemen.

Waarom zou dat niet kunnen want ze voelen geen druk en kunnen vrijuit voetballen zonder te bewijzen. Bovendien spelen ze altijd goed tegen hoog gerankeerde ploegen. Als ik selectie zie, spelen ze allemaal bij redelijke clubs dus geen amateurs.

Er zijn weinig of geen zwakke landen meer.
Niemand had verwacht dat NL het EK niet ging halen, en toch is het gebeurt.
Albanie het EK winnen lijkt onmogelijk, maar zo zwak als sommigen hier beweren zijn ze niet.
Ze hebben van Portugal gewonnen in Portugal, en thuis nipt verloren met 0-1, tegen Denemarken niet verloren.
En in 2 oefenwedstrijden niet verloren van Frankrijk als ik mij niet vergis.

6 juni 2016 om 19:54

Ben erg benieuwd, nu ze eindelijk op zo'n hoog podium staan zullen ze nog meer gefocussed zijn en nog harder strijden. Ontzettend pittige ploeg.

Zonde dat er zoveel Albanezen zijn die niet voor Albanie uitkomen. Dan hadden ze een serieus goed team gehad. Denk echter dat ze gewoon laatste worden in de poule, misschien een kleine kans op plek 3. Interessante wedstrijd tegen Zwitserland met de Xhaka broertjes

6 juni 2016 om 16:03

Eens. Stel eens voor als saquiri, granit, januzaj etc. Voor Albanië hadden uitgekomen, dan was Albanië veel sterker dan Servië en misschien Kroatië. Albanië kan ook stunten om in knock out fase komen, net als costa rica. Dan betekent veel verdedigen en met kleine uitslag winnen.

6 juni 2016 om 16:10

Lol "veel sterker". Dan waren ze gewoon gelijkwaardig geweest.

6 juni 2016 om 16:21

Denk dat de spelers die je noemt nog eerder voor Kosovo gaan kiezen op het moment dat dat kan

6 juni 2016 om 16:39

Ik denk het niet djordjevic. Jullie hebben veel spelers die in de grote clubs spelen dan Albanezen en ook veel talenten. Maar waarom zijn ze niet gekwalificeerd voor de ek? Ik denk dat Servië meer aan mentaliteit moeten werken.

6 juni 2016 om 16:39

Ik denk het niet djordjevic. Jullie hebben veel spelers die in de grote clubs spelen dan Albanezen en ook veel talenten. Maar waarom zijn ze niet gekwalificeerd voor de ek? Ik denk dat Servië meer aan mentaliteit moeten werken.

6 juni 2016 om 19:51

Dat is zeker waar, mentaliteit is om te janken. Al heeft dat puntenaftrek ook een rol gespeeld net als een impotente coach in Advocaat en worden we ook wel vaker benadeeld door de eigen fans. Echter is Servië bijna nooit bij de EK's, maar wel heel vaak bij de WK's, op de vorige na. Zo'n slecht team hebben ze niet eens, bovendien is Albanië niet beter, laat staan als ze die twee hadden (Shaqiri en Xhaka) dat ze dan torenhoog boven Kroatië, Servië etc uit zouden steken. Servië heeft ze thuis namelijk gewoon gepakt met 0-2.

6 juni 2016 om 19:52

Met thuis gepakt bedoel ik bij Albanië btw*

6 juni 2016 om 22:33

Geeft niet. Servië heeft ook een slechte voetbalbond. Trainers die ook niet met spelers kunnen opschieten. Eigenlijk is de UEFA de schuldige van om Servië en Albanië in de poul te zetten.

Albanie is wel een heel vervelende tegenstander om tegen te spelen.

Albanië won van portugal omdat ze toen een slechte coach hadden, Als je door wilt gaan moet je net als Albanie spelen met z'n allen achterin en loeren op de counter net zoals kazachstan chelsea 2.0

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren