Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als City de titel niet wint, dan komen deze beelden nog wel eens voorbij'

Laatste update:

Manchester City verloor zondag met 1-0 bij Swansea City en raakte daardoor de koppositie kwijt aan Manchester United. John Millington was er kapot van en de supporter van the Citizens verscheen in tranen op de Engelse televisie. Zoals verwacht kon worden werden de beelden opgenomen en op YouTube geplaatst. Millington is opeens het gesprek van de dag in zijn kennissenkring.

Na de openingstreffer van Luke Moore barstte de supporter op de tribune in tranen uit. "Ik kan het me niet echt meer herinneren", zegt de 'YouTube-hit'. "Ik was gewoon heel erg gefrustreerd en vermoeid. Ik denk dat het een combinatie was van het bier en het feit dat ik maar kort had geslapen. Ik wist dat United zou gaan winnen van West Bromwich Albion en toen Swansea scoorde was ik er kapot van. Het werd me gewoon even teveel."

Millington wordt de laatste dagen vaker aangesproken dan normaal. "Als City kampioen van Engeland wordt, dan denk ik dat dit wel snel vergeten zal worden", zei de fan. "Maar als City de titel misloopt... dan vrees ik dat deze beelden nog wel eens worden uitgezonden." Met nog tien wedstrijden te gaan heeft City momenteel een punt minder dan United.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je nou in de laatste speelronde het kampioenschap niet haalt en er een traantje om laat snap ik, maar kom, City heeft nog kansen genoeg.

Ik denk wel dat City kampioen word overigens, maar ik blijf hopen op United.

14 maart 2012 om 10:51

Kansen genoeg? Heb je het speelprogramma van City gezien en die van Man U ?
City krijgt Chelsea, komt bij Arsenal op bezoek en moet nog tegen Manu terwijl manu alleen maar simpele tegenstanders heeft

14 maart 2012 om 10:53

Als je nog 10 duels hebt zijn er kansen genoeg. Twente wint ook van Chelsea, dan kan City dat ook. Arsenal kan je nog gelijkspelen of verliezen, maar ik denk dan Manu ook punten verspeelt in een duel.

14 maart 2012 om 11:07

Dat is wat te voorbarig om te zeggen, City is sterker dan alle drie de teams die je noemt, daarnaast wordt er vaker punten verloren tegen de kleinere ploegen.

14 maart 2012 om 11:12

Dit is crunch time voor Manu. Maart/april zijn de maanden waarin Manu iedereen op haar weg opvreet en druk opvoert. City zijn nooit in deze situatie geweest en missen de kalmte en ervaring daarom zie ik ze verprutsen

14 maart 2012 om 18:44

simpele tegenstanders wie noem jij simpel in engeland is iedere team een moeilijke tegenstander kijk na swansea ze zitten niet zo lang in de pl kijk hoe goed ze het doen united gaat zeker weten nog punten laten liggen 10wedstrijden gaat er nog van alles gebeuren let maar op en city gaan ook nog punten laten liggen maar het gaat wel 1van die 2 worden wie het word kan niemand zeggen

tja op het eind van de rit kunnen dit belangrijke punten zijn geweest voor Man Citty.

10 wedstrijden = 30 punten te behalen.
Er kan nog van alles gebeuren!

14 maart 2012 om 10:52

Ja ze kunnen nog 5 wedstrijden verliezen

Niks mis met emotie. Dikke +1 voor deze fan.

14 maart 2012 om 12:10

Dikke +1 voor een fan die zelf zegt dat hij zo moe en lam was dat hij niet meer wist dat hij zich heeft lopen aanstellen..?

Emotie is 1, achter je club staan ook, maar dit is volgens mij iets heel anders..

Hahah geweldig dit!
Hij zegt het zelf al, alcohol heeft hier een grote rol in gespeeld, dan ben je toch eerder emotioneel als anders.
God wat zal deze man uitgelachen worden op zijn werk en binnen zijn vriendenkring.

Wel typerend, City is jarenlang een grijze muis in de middenmoot geweest en nu de club met een of andere hobbyloze sjeik een kampioenschap bij elkaar probeert te kopen wordt de beste man ineens emotioneel bij puntverlies.

14 maart 2012 om 10:52

City is dé club van Manchester... En het steekt de fans al jaren dat Man U al jaren boven hun staat. Nu hebben ze de kans om Man U de titel te ontnemen. Dat weegt heel zwaar in Manchester.

Daarnaast hebben deze fans al heel wat mee moeten maken met een paar degradaties etc.

Maar blijkbaar heb jij niet echt iets met voetbal.... Verdiep je volgende keer iets beter voordat je wat onzin uitkraamt.

14 maart 2012 om 11:08

Onzin, United heeft meer fans in de stad Manchester dan City. Is uit een recent onderzoek gebleken. Ik zal het ff voor je opzoeken!

14 maart 2012 om 11:23

Meer gloryhunters bedoel je? Die mag Man U hebben.. Het is toch niet voor niets dat er een nieuw 'echt ' Manchester United is opgericht??

Zoek dat ook gelijk even uit wil je..

14 maart 2012 om 12:15

Onder de armere arbeiders is het dé club van Manchester ja, de populariteit van United in Manchester is de laatste 10/15 jaar gigantisch gestegen door de successen, helemaal onder de wat rijkere bevolking.
City heeft inderdaad in Manchester een grote kern die meer haat heeft jegens United dan liefde voor City, maar er is ook en hele grote groep United fans binnen Manchester.
Het verschil is alleen dat de City fans voornamelijk uit de stad zelf komen en de United fans (een duidelijke meerderheid) uit het gehele land.
Dat je dan over gloriehunters begint vind ik helemaal triest, moet je dan altijd voor de underdog zijn, of verplicht voor een club uit je eigen stad?
Ik woon zelf op 80km van Amsterdam maar ben al vanaf het moment dat ik een bal zag rollen voor Ajax, niks gloriehunter het is in mijn ogen de mooiste club met het mooiste shirt, het leukste voetbal en de beste supporters.

Ipv te zeggen dat ik onzin uitkraam kun je ook zelf even de statistieken nakijken in plaats van het verhaaltje van 15jaar geleden te herhalen.
Dat je beweert dat ik niks met voetbal heb en me nergens in verdiep vind ik nogal kinderachtig, kom dan met argumenten waar dat uit blijkt i.p.v. hier heel populistisch te gaan zitten drammen.
Ik zeg ook helemaal geen dingen die per definitie niet waar zijn maar blijkbaar ben je erg snel op je teentjes getrapt als iemand geen voorliefde heeft voor die arbeidersclub City.

Je hoef mij niet wijs te maken dat City en x aantal keer gedegradeerd is en zelfs op het 3e niveau in Engeland geacteerd heeft, en dat Unitedfans de Cityfans al jaren treiteren vanwege de nogal stofferige prijzenkast.

Als alle City fans elke keer gaan huilen als United ze passeert op de ranglijst zal de tissuesverkoop in Manchester prima bijven lopen!
Ik denk dat de meeste City fans allang blij zijn dat ze nu op dit niveau acteren en volgend jaar weer Champions League spelen, aangezien ze 15jaar geleden niet ver va het faillissement af zaten.

Alle punten die jij aangeeft waarom deze supporter zou huilen worden overigens in de tekst zelf al weerlegt door de supporter zelf, dus die laatste zin van jouw reactie heeft meer met jou van doen dan met mij.

Ze moeten gewoon nog tegen elkaar, bij Manchester City. Dat wordt belangrijker dan deze wedstrijd. Utd heeft ook al punten laten liggen in dit soort wedstrijden.

Ze moeten wel, want het is de enige prijs die ze nog kunnen winnen. Ze zijn uitgeschakeld in de FA Cup en in de Europa Leauge. Ik denk wel dat ze kampioen gaan worden want United zal ongetwijfeld ook nog wel punten laten liggen.

14 maart 2012 om 10:54

City zit nog steeds in de Europa League hoor. Ze hebben weliswaar 1-0 verloren uit bij Sporting Portugal, maar ze hebben kans zat om in eigen huis te winnen en door te gaan.

14 maart 2012 om 11:01

Uitgeschakeld in de Europa League? Hoe kom je daar dan bij?
Ze hebben uit 1-0 verloren bij sporting, maar ik zie ze dat morgen thuis wel goed maken..

Ik vind dat City maar een bijgeraapt zooitje is met een heel hoop nep fans die opeens fan zijn sinds city zoveel geld heeft en iedereen maar koopt zit totaal geen structuur in. Doe mij maar Man untd veel mooiere club en veel meer geschiedenis dan het zogenaamd grote city.

Ik gun de arrogante ballen van City niks meer. Eerst had ik sympathie voor ze maar hoe meer ze gingen winnen hoe arroganter ze werden en de praatjes begonnen alsof ze al een tijdje een grootmacht zijn in Pl.
Ik hoop nu dat ze het zo hard gaan verprutsen dat ze zelfs door Arsenal worden ingehaald

Van de ene kant heel erg mooie emotie voor de club waar hij van houdt. Van de andere kant is het maar voetbal, er zijn wel ergere dingen in de wereld dan een nederlaag van de club die je leuk vind.

Jonge jullie kunnen allemaal wat krijgen stelletje gloryhunters..
ik voel hetzelfde als hem kreeg ook tranen want het is gewoon echt een kutgevoel..
real en barca fans bijv stel je voor jullie zitten in CL finale en real wint net in de laatste minuut of Barca dan weet ik zeker dat je ook gaat huilen... want het is gewoon echt een kutgevoel

Het lijkt of hij huilt, dat is niet zo. Hij is moe en dronken. Dit heeft hij gisteren nog toegegeven.

Nou bereid je dan maar vast voor, want city gaat de titel toch niet winnen. Het speelschema van city is op papier toch wel moeilijker dan die van United, dus verwacht dat ze meer punten gaat verspelen dan United. Maar door de vorm waarin beide clubs momenteel verkeren gaat het nog wel spannend worden.

een echte supporter!! leeft helemaal met city!!

Go Manchester United go, lang leve Sir Alex Furgeson. Hij zal Man U weer kampioen maken, de 20ste al weer, wat een trainer. Ik heb veel respect voor die man. En die supporter van Manchester City, tja ik vind het wel zielig voor hem, een echte supporter. Maar de competitie is nog lang niet gespeeld, het is afwachten!

Hopelijk wordt Manchester United kampioen en dit zie ik ook gebeuren als ik naar het speelschema kijk van beide clubs. Ik zie namelijk city uit tegen arsenal wel verliezen. City heeft nooit bij de top gehoord en verdient het ook niet om kampioen te worden. Hopelijk houden de oliesjeiks er eens mee op om het voetbal te verzieken.

United word gewoon kampioen ze hebben een veel makkelijker speelschema dan city. ik zie city zelfs nog verliezen van arsenal !

city groot in aankopen met een mentaliteit van psv, de ene week super de andere keer waardeloos

City doet nog steeds mee om de titel. Tuurlijk zal het pijnlijk zijn als ze niet kampioen zullen worden.
Maar ze maken zeer zeker kans nog voor de Titel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren