Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Besiktas met een goede aanbieding komt, verwacht ik geen probleem’

Laatste update:

Alexander Büttner lijkt zijn carrière te vervolgen in Turkije. HaberTürk meldde zondag al dat de linkerverdediger naar Besiktas zou gaan en in gesprek met FOX Sports bevestigt de zaakwaarnemer van de back dat de interesse van de kampioen serieus is.

/

“Er is contact, maar er ligt nog geen aanbieding. Het wordt wel met de dag concreter. Besiktas speelt Champions League, dus men zal een vrij brede groep moeten hebben. Als er een goede aanbieding komt van Besiktas, dan verwacht ik geen problemen. Alexander is een van de twee, drie kandidaten”, aldus Aleksandar Bursac.

De 27-jarige Büttner mag ondanks een tot medio 2017 doorlopend contract vertrekken bij Dynamo Moskou. Hij kwam tot 32 wedstrijden in dienst van de Russen en werd het afgelopen seizoen al verhuurd aan Anderlecht.

Zou Besiktas een geschikte club voor Alexander Büttner zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb ooit gelezen dat in het stadion van Besiktas de enige zwart-wit Mc Donalds van de wereld zit. Die was eerst geel-rood maar dat werd iedere keer gesloopt omdat het de kleuren van Galatasaray waren. Alleen daarom al zou ik Buettner willen aansporen om het contract zo snel mogelijk te tekenen.

18 juli 2016 om 20:30

Ik heb ook zoiets gelezen maar wist niet zeker of het waar was. Geniaal uiteraard als het waar bleek te zijn.

18 juli 2016 om 20:48

Ja echt geniaal dat die gesloopt werd door randdebielen... Ben je nou echt zo simpel?

18 juli 2016 om 22:03

Het gaat hem om de reden waarom, is toch simpel? Het zijn altijd randdebielen die zoiets doen.

19 juli 2016 om 10:32

Als dat reden genoeg is..
De burger king in het Fenerbahçe stadion is ook geel blauw..

On topic: Altijd al een matige speler gevonden. Maar wel een prachtige cv..

Deze speler word alleen gescout omdat hij bij man utd gespeeld heeft.. Al die clubs kochten hem omdat er Manchester united op zijn cv staat!

Groot gelijk dat oranje hem niet selecteerd!

18 juli 2016 om 20:49

Kende een goed debuut voor United, scoren en een assist tegen Wigan.

Haha deze matige back heeft aan het einde van zijn carrière toch een mooi palmares aan clubs opgebouwd. Is toch ook een prachtige loopbaan, veel van de wereld gezien en heeft in veel mooie steden mogen wonen! Niet geheel onbelangrijk is dat hij ook aardig verdiend heeft tegen die tijd.
Ik hoop dat Alexander nu wel eens een club kiest waar hij wat langer aan spelen toe zal komen.

Aub niet buttner hij is gewoon niet goed genoeg. Ik wil liever de 20 jarige onbewezen umit karaal laten spelen ipv deze gast te kopen. Is nog erger dan ismail koybasi!! Heeft in zijn carriere niks bereikt en is in mijn ogen een miskoop. Koop dan motta terug van antalyaspor als je iemand voor die la positie wilt. Goedkoop en kent de club en de super lig is ook nog 28.

18 juli 2016 om 21:05

lol Büttner heeft de premier league en community shield gewonnen. Ook al was hij back up van Evra heeft hij al zeker wat bereikt in zijn carrière. En hij is heus niet zo duur en slecht als jij beweerd. Als Besiktas met aanvallende backs speelt dan is het zeker een aanwinst. Als besiktas verdedigend speelt dan heb je zeer weinig aan hem en kan je beter een bonkige afrikaan uit de ligue 1 halen.

18 juli 2016 om 21:12

Vermaelen heeft ook de champ. League gewonnen met Barca. Dat wil ook niks zeggen toch of wel.

18 juli 2016 om 21:28

Tuurlijk wel dat betekend dat hij tot een selectie behoorde wat de champions league won. Alleen is het een andere situatie aangezien Vermaelen heel die periode geblesseerd was en Büttner simpel weg 2de keus. Büttner had een aandel in premier league winst Vermealen heeft geen wedstrijd gespeeld in de champions league destijds. Alleen zegt het wel wat over Vermealens kwaliteiten dat hij bij ploeg hoorde dat de champions league won en dat hij zeker wat in zijn mars heeft. Het is niet zo dat zowel Büttner en Vermaelen er niks van kunnen omdat ze simpelweg heel het jaar geblesseerd zijn of 2de keus zijn achter destijds wereldtopper Evra... Mensen doen hier alsof Büttner een matige speler is die in de onderste regionen van de Eredivisie hoort te spelen.

19 juli 2016 om 00:40

Hij is geen goede La! Wie gaat er met buttner als je 1ste La in de champions league spelen? Niemand! Waarom omdat hij niet goed genoeg is. Premier league titel en community shield titel met manchester united . Anderson heeft de champions league, 4 premier league titels gewonnen betekent dat hij een goede speler was/is? Nee! Buttner heeft maar 2 seizoenen bij man u gespeeld en maar 15 wedstrijden gespeeld. Dynamo moskow wilde hem nog niet eens meer en stuurde hem op leenbasis naar anderlecht waarom zouden wij hem dan willen?

Lol eerst zou Kolarov komen en nu zijn ze gezakt naar Buttner. Zo snel kan het gaan. De kampioen van Turkije is alleen maar zwakker geworden en heeft zich niet eens fatsoenlijk versterkt. Je stuurt je enige linksback weg en komt met een nog slechtere linksback aan. Je stuurt Tore weg voor Ozbiliz. Daar is al probleem 2. Volgens mij zit Gomez ook maar met ze te spelen. Die zou ook eigenlijk liever wegwillen.

18 juli 2016 om 21:51

Fenerbahce is het meest actief op de transfermarkt, zoals vaker het geval is. Echter vergeet niet dat Besiktas een team is, iets wat Fener en Galatasaray niet zijn. Het klopt dat Besiktas kwaliteit heeft verloren. Ook Sosa wilt vertrekken. Maar soms boek je ondanks een slechtere selectie toch nog steeds resultaten. Tevens geloof ik niet dat Besiktas geen versterking(en) zal halen.

18 juli 2016 om 22:42

Het is meer de media die roept dat Kolarov zou komen. Laten we heel eerlijk zijn, hij is al jaren vaste waarde van Manchester City en heeft nog een doorlopende contract. Media roept dat hij komt om op die manier meer kranten te verkopen of meer bezoekers te genereren. Als we eerlijk zijn weten we dat we volgens de criteria van de Uefa niet veel geld mogen uitgeven.

Met het minimale budget (was rond de 5 a 6 miljoen + 3 miljoen huur som van Gokhan Tore) moeten we nog een Centrale Verdediger halen, Linksback (liefst 2) en nog een aanvaller (mario Gomez kost ons waarschijnlijk alleen al 4 miljoen).

19 juli 2016 om 00:33

Gustafacci, vriend ik denk dat we niet perse 2 la nodig hebben. Dat zou ideaal zijn maar om een echte goede la te halen moeten we een beetje spenderen. Als we 1 La brengen dan kan beck ook op die positie functioneren want 1 seizoen lang had die la gespeeld bij hoffenheim of kan misschien senol hoca iemand van de academie een jonge ra of La doorbrengen en hem kansen geven. Inderdaad een spits en cv zijn een noodzaak maar als we gomez niet kunnen houden dan zie ik ons ook geen spits eigenlijk brengen tenzij het een balotelli of zoiets is. Ik vind dat we een grote fout hebben gedaan bij tore we moesten hem gewoon verkopen en niet verhuren. We hadden nood aan geld en we moesten die pektemek nooit een nieuwe contract geven en moeten hem laten gaan naar een andere club zo snel mogelijk. Ook alexis en milisovic moeten weg

Hele matige back. Druistig type, die met veel bombarie naar voren gaat, maar totaal niet kan verdedigen! De volgende halte zal wel China zijn gok ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren