Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Antonio voor me op het veld staat, geeft me dat enorm vertrouwen’

Laatste update:

Rafael da Silva loopt al wat jaren mee bij Manchester United, maar heeft het idee dat niet iedereen dat zo ervaart. De Braziliaanse back begon dit seizoen vrijwel altijd in de basis van the Red Devils en haalde constant het gewenste niveau. Hij kijkt dan ook met een tevreden gevoel terug op de eerste helft van het seizoen, zegt hij. Complimenten van buitenaf doen hem wat dat aangaat goed.

/

“Ik denk dat het een natuurlijke ontwikkeling is, dat je volwassen wordt. Ook in je spel”, zegt Rafael op de clubwebsite van United. “Naarmate je meer wedstrijden speelt en meer ervaring opdoet, wordt je volwassener. Het heeft ook geholpen dat ik vader ben geworden, dankzij mijn dochter ben ik meer tot rust gekomen. Je moet wel volwassen zijn, als je vader bent. Ik denk daarnaast dat het loskomen van mijn broer (Fábio, red.) ook een goede ervaring is geweest.”

Rafael erkent dat de samenwerking met teamgenoot Antonio Valencia naar wens verloopt, in de wedstrijden die United speelt. “Ik ken het duo Gary Neville-David Beckham, ja. En ik hoop dat Antonio en ik ook zo’n tandem kunnen vormen, dat zou een droom zijn. Het zou geweldig zijn hier tien jaar lang samen te spelen. Hij is een geweldige speler en zo sterk. Als ik op het veld sta, met Antonio voor me, geeft me dat enorm veel vertrouwen.”

Rafael da Silva zal nog jarenlang basisspeler zijn bij Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze quote zou meer waarheid bevatten als het van de tegenstander kwam

31 december 2012 om 17:32

Inderdaad, ik heb dit seizoen redelijk wat wedstrijden van United gezien, maar wat speelt hij slecht zeg. Hij komt bijna nooit zijn man voorbij, geeft slechte voorzetten, haalt telkens het tempo uit de aanval en voegt echt niets toe. Ik snap dan ook niet waarom die toch elke week weer speelt.

31 december 2012 om 17:36

Dit seizoen gaat het inderdaad slecht met Valencia, terwijl hij vorig seizoen goed speelde en het seizoen daarvoor er voor zorgde dat Rooney topscorer werd door al zijn assists.

Waarschijnlijk traint hij nu goed maar komt het er in de wedstrijd niet uit. Ferguson moet Nani nu wat vaker laten spelen, die heb ik ook al een tijd niet gezien.

31 december 2012 om 17:49

Ik denk dat hij vaak speelt, precies om de reden die Rafael hier aangeeft. Ferguson bouwt zo wat extra zekerheid in en Rafael kan zich prima ontwikkelen. Daarnaast knapt hij wel veel vuil werk op en heeft hij een beetje de taak overgenomen Park denk ik.

31 december 2012 om 21:12

Valencia speelt met pijnstillers, hij is gewoon niet topfit maar hij is nu eenmaal nodig.

31 december 2012 om 17:39

Wat een onzin. Het gaat hier om Rafael die zich in zijn nopjes voelt wanneer Valencia voor hem staat en daarin heeft hij gelijk. De wisselwerking tussen beiden verloopt gewoon ontzettend goed, dat doet niks af aan het feit dat Valencia inderdaad nog niet zijn niveau heeft gehaald van afgelopen jaar. Dit mede ook de medicatie voor zijn rug en de andere zool waarmee hij speelt omdat het ene been langer is dan de ander.

@ Feno

Er is momenteel niks beters dus is er weinig keus. Young en Kagawa zijn pas sinds vorige week weer terug en Nani is nog geblesseerd. Ik zie liever ook dat Valencia wat rust krijgt.

31 december 2012 om 19:19

Tegenstander?
Hoe kun je in godsnaam een tandem vormen met je tegenstander?

31 december 2012 om 22:17

sjonge jonge jij bent ook een helder licht zeg...

ON: raar dat hij die juits zegt, vind dat Valencia een stuk beter kan dat hij deze seizoenshelft laat zien. Vorig seizoen vond ik hem erg goed

31 december 2012 om 22:56

onnozele ! Ik reageer toch op het eerste bericht. Die geeft aan dat als een tegenstander het zou zeggen dat het dan meer waard is. Ik zou niet blij zijn als mijn tegenstander graag met mij samenwerkt.

Ontopic: Valencia is goed teruggekomen van die rare blessure.

Antonio Valencia heeft zich geweldig ontwikkeld sinds dat hij van Wigan naar Manchester United is gegaan en heeft vorig seizoen een geweldig prestatie neergezet.

31 december 2012 om 17:30

het is een goeie speler maar doet ook de gekste dingen op het veld

het is een beetje alles of niets

31 december 2012 om 17:35

Hij weet daar geen basisplaats op te eisen af en toe valt die in maar dan is het kalf al verdronken

31 december 2012 om 17:36

Fabio was volgens mij een tijdje gebleseerd aan 't begin van 't seizoen.

Ik ben blij dat Rafael eindelijk doorgebroken is, hij begint meer solide te spelen en belangrijk te worden voor United. Valencia is helaas niet echt in vorm. Vorig seizoen vond ik hem de beste winger van de Bpl, maar dit seizoen heeft hij nog niet veel laten zien. Hopelijk komt dat nog.

31 december 2012 om 20:21

Slechte volger van je club ben je feyenoord223, fabio is gewoon nog ingevallen tegen Liverpool

31 december 2012 om 21:14

Het grappige is nog dat Fabio als het grotere talent werd gezien maar doordat Evra eigenlijk altijd speelt heeft Fabio gewoon veel te weinig gespeeld. Rafael heeft wel veel gespeeld en bijvoorbeeld Ribery en Bale uit bepaalde wedstrijden gespeeld... speeltijd is dus echt heel belangrijk voor een jonge speler.

Rafael doet het goed, al is het soms nog wat onbezonnen. Wat betreft Valencia ben ik minder positief, ik zie hem nog maar zelden zijn man voorbij komen en een fatsoenlijke voorzet afleveren, daarnaast mist Valencia toch wel techniek en vooral dynamiek/beweeglijkheid.

Vind Valencia zwak, zeer zwak zelfs 1 van de mindere van Man Utd dit seizoen. Maar de allerslechtste is toch Rafael. Wat een drama is dat toch zeg. In de begin had hij talent maar die komt nauwlijks aan de bak. Man Utd moet serieus 2 goede backs halen want Evra kan het ook niet meer echt aan. De beste is daar ook van af. Baines en nog een goede RB erbij zou goed zijn voor Man Utd.

31 december 2012 om 17:47

Oud en nieuw is al vroeg begonnen voor jou begrijp ik.

31 december 2012 om 18:31

Dit is echt één van de meest bizarre posts die ik sinds lang gelezen heb. Kan niet anders dan vermoeden dat je ironisch/sarcastisch bezig bent, maar ik heb er het raden naar waarom.

Rafael is momenteel zowat de meest constante en beste speler bij United. Zeker in de verdediging. Ik vind hem momenteel zelfs gewoon de beste rechtsback in de PL. De ontwikkeling die hij door heeft gemaakt is ongelooflijk. Van een wilde en onbezonnen, veel te aanvallende back is hij ondertussen doorgegroeid naar iemand die zowel het aanvallende als het verdedigende goed beheerst.

Ik ben wel fan van 'm (rafael), maar hij moet zich wel verbeteren en zeker verdedigend. Hij heeft dit seizoen al een paar steken laten vallen, terwijl je juist als back ook goed moet verdedigen. Manu heeft by the way al 28 tegengoals gehad, terwijl ze wel nr 1 staan. En er zijn maar 7 ploegen van de 20 die meer tegengoals gehad hebben in de PL.

Van Valencia ben ik niet kapot. Ik verwacht ook niet dat hij een basisplaats heeft als iedereen weer fit is.

Wat een onzin. Valencia speelt dit seizoen echt uitermate zwak, in tegenstelling tot vorig seizoen, apart is dat. Wat mij het meest irriteert is dat hij met zijn kop naar beneden voetbalt, heeft totaal geen oog voor medespelers. Zeer vermoeiend.

Wat hij wel goed doet is mee verdedigen. Zeker afgelopen zaterdag toen ze een fase onder druk stonden tegen Wba.

Rafael is zeker een leuke speler, moet zich uiteraard nog doorontwikkelen, maar dit kan een vaste klant worden.

Rafael speelt inderdaad fantastisch, met RVP en Carrick een van de beste 3 dit seizoen bij United. Valencia daarentegen.. Dit seizoen de slechtste van het team. Vorig seizoen was hij geweldig, maar nu mist hij alle crosses, stelt niks mis voor, jammer. Hopen dat hij zijn vorm weer kan herpakken.

Rafael is zo te zien goed bezig dit seizoen. Volg zelf niet heel veel wedstrijden van Man Utd maar goed om te weten dat hij goed bezig is. Ook belangrijk voor het braziliaanse elftal, met hem en Daniel Alves heb je toch 2 topspelers voor op de RB positie.

Antonio Valencia was vorig seizoen goed bezig met z'n goede voorzetten en vele assists, jammer dat het dit seizoen minder is. Hoop eerlijk gezegd dat Nani meer speelminuten krijgt, al is hij volgens mij nog wel geblesseerd?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren