Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Ajax vijftiende zou staan, dan zou het ook rumoerig zijn’

Laatste update:

Ferdi Kadioglu ruilde NEC afgelopen zomer in voor een dienstverband bij Fenerbahçe, maar vooralsnog moet de jongeling het stellen met minuten in jeugdteams. De negentienjarige aanvallende middenvelder is blij dat hij de afgelopen tijd speeltijd kreeg bij Jong Oranje en hoopt binnenkort zijn officiële debuut voor de Gele Kanaries te maken.

“Bij Fenerbahçe maak ik vooral minuten in de jeugdteams. Dat is natuurlijk niet waarvoor je gekomen bent, maar je moet als jonge speler geduldig zijn. Ik ben pas negentien”, zegt Kadioglu in gesprek met Voetbal International. Het talent merkt dat het, na een moeizame start, steeds beter gaat. Ook Phillip Cocu is blij met de vooruitgang bij zijn pupil.

“De trainer zegt dat ik dichterbij kom en dus kan ik alleen maar tevreden zijn. Het is een geweldige stad en ik train elke dag op een absoluut topniveau”, aldus Kadioglu. De Turkse club staat na acht wedstrijden met evenzoveel punten op de vijftiende plek in de Süper Lig en ook in Europees verband weet Fenerbahçe niet te imponeren.

Cocu staat onder druk door de slechte prestaties. De trainer was daarnaast slachtoffer van een bizar complot van drie assistenten, die Cocu en de rest van de technische staf dwars zaten. Kadioglu erkent dat het 'rumoerig' is: "Dat hoort nu eenmaal bij een topclub. Als Ajax in Nederland vijftiende zou staan, dan zou het ook rumoerig zijn."

Verwacht jij dat Ferdi Kadioglu binnenkort zijn debuut gaat maken voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wil Ajax niet verdedigen maar, Ajax is destijds in kampen verdeeld geraakt en nog werden er niet zulke dingen geflikt als nu bij Cocu. Dus die vergelijking gaat mank. Tapijten om de coach in op te rollen, lekkages aan info en express met de gesteldheid van de spelers kloten? Naah dat gebeurd niet bij de grote clubs..

17 oktober 2018 om 15:28

Rumoerige is dan ook echt een understatement als je t mij vraagt

17 oktober 2018 om 16:08

Paok4religion

Zo lang er nog geen directeuren met geweren het veld opkomen vind ik rumoerig nog niet eens zo'n verkeerde woordkeuze

17 oktober 2018 om 17:14

Extern en interne chaos is compleet anders, maar lekker goedkoop likes scoren offtopic, kon er wel om lachen gelukkig

Toch vind ik dit een over-ijverige stap. Het is al erg onrustig bij Fenerbahce en zullen nu dus sneller naar ervaring grijpen. Bovendien is het altijd maar afwachten waar een jongen als Kadioglu staat. Het is natuurlijk niet voor niets dat hij nog geen minuut heeft gespeeld in het eerste.

Naar mijn mening had hij beter een tussenstap naar de Eredivisie kunnen maken. Hij is slechts voor 1,4 miljoen euro gehaald en dat kan de Nederlandse subtop ook prima betalen. Dan was hij verzekerd van regelmatige speeltijd, want op zijn leeftijd is speeltijd op niveau wel belangrijk.

17 oktober 2018 om 17:01

Zo niet op zijn minst meteen verhuurd worden aan een club waar hij kan spelen

Als Ajax 2e staat is er zelfs een hoop rumour vanuit sommige hoeken. Helaas zijn er altijd mensen die het nodig vinden om problemen te veroorzaken / verzinnen.

Als Ajax op dit moment 15de zou staan dan zat Erik ten Hag er al niet meer, dat maakt de situatie met Cocu wel bijzonder. Valt wel te prijzen dat iemand zoveel vertrouwen krijgt, heeft ook met dat verhaal omtrent zijn assistenten te maken denk ik maar toch, respect voor de voorzitter.

17 oktober 2018 om 15:55

Eindelijk iemand die het op deze manier bekijkt. Heb zovaak gelezen dat cocu naar een ongeduldige club gaat wat een kerkhof is voor trainers. Maar niemand die inziet dat als er een buitenlandse coach bij ajax bijvoorbeeld 15e staat geen enkele fan geduldig zou willen blijven.

17 oktober 2018 om 16:10

Als alles gegaan was volgens de normale gang van zaken...

Geen spelers die een tapijt meenemen 'om het lijk van de trainer weg te werken' - of assistenten die de boel manipuleren...

Dan had Cocu net als de trainer van Ajax al lang op straat gestaan!

17 oktober 2018 om 18:52

Werd ook weleens tijd voor een voetbalclub! Je kiest een trainer met een bepaalde filosofie, tevens vertrekken je topspelers. Dan is het te makkelijk om meteen je nieuwe trainer weer te verslaan...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren