Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Almere City pakt door en haalt wederom veel Eredivisie-ervaring in huis

Laatste update:

Almerey City FC heeft zich versterkt met Torino Hunte, zo meldt de club woensdagmiddag via de officiële kanalen. De 27-jarige vleugelaanvaller trainde al enkele weken mee met de ploeg van trainer Michele Santoni en zette woensdag zijn handtekening onder een tweejarig contract bij de huidige koploper uit de Keuken Kampioen Divisie.

Zaterdag meldde Almere City dat Guy Ramos zich al had verbonden aan de club en nu is ook Hunte officieel onder de pannen. “Ik train sinds enkele weken mee met Almere City FC”, reageert Hunte op de clubsite. “Dat was in eerste instantie vooral bedoeld om fit te blijven, maar in die periode heb ik een heel warm gevoel bij de club gekregen.”

“Alles is perfect geregeld en de ploeg speelt aantrekkelijk voetbal. Maar vooral het aspect dat de club groeiende is, spreekt mij aan. Daar wil ik graag onderdeel van uitmaken en daarom heb ik ook voor twee jaar getekend”, aldus Hunte, die vorig seizoen tot 32 wedstrijden kwam voor VVV-Venlo.

Technisch directeur Robert Maaskant is verheugd: “Ondanks dat we er op de ranglijst fantastisch voor staan, wilden we nog een extra kwaliteitsimpuls aan de selectie geven. Dat hebben we gedaan door Torino Hunte voor twee jaar vast te leggen. Torino heeft bij VVV-Venlo bewezen dat hij een prima Eredivisie-speler is. Hij kan ons zeker helpen bij het verwezenlijken van onze ambities.”

Een goede versterking voor Almere City FC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie speler voor Almere bij Vv vond ik dit wel een redelijke speler had verwacht nadat Van Crooij vertrok hij de kans zou krijgen.

Veel Eredivisie-ervaring? Deze man heeft welgeteld één jaar in de Eredivisie gespeeld. Ze worden steeds creatiever met het verzinnen van titels.

Denk dat Hunte voor Almere City een leuke versterking is, herinner me dat hij me vorig seizoen een aantal keer in positieve zin opviel.

10 oktober 2018 om 15:07

Ach ja vergeleken met het gros van de Almere selectie heeft hij natuurlijk relatief veel ED ervaring! Goeie jongen om er bij te hebben lijkt me.

10 oktober 2018 om 16:01

Het ligt er maar net aan in wel perspectief je het plaatst. Iedereen die minimaal één duel in de Eredivisie heeft gespeeld, heeft vergeleken met mij ook veel Eredivisie-ervaring. Maar ik vind deze titel wat raar gekozen.

Als 32 wedstrijden bestempeld kan worden als "veel ervaring" dan komt volgens mij iedereen wel in aanmerking om voor Almere te voetballen..

Voor de club natuurlijk een prima aanwinst; eerder gebaseerd op zijn Jupiler League ervaring; is toch gepromoveerd met VVV-Venlo toentertijd.

Almere City is lekker bezig zeg! Zou zomaar kunnen dat ze volgend seizoen wel in de eredivisie gaan spelen.
En ik vind dat ze dan een beter stadion moeten gaan bouwen. Wat eredivisie waardig is.
Er loopt veel talentvolle jeugd rond in de regio Flevoland (met Bergwijn en Rosario als meest recente voorbeelden) waar Almere van zou kunnen profiteren en ook zouden ze betere talenten van Ajax kunnen huren. Waardoor ze het wellicht ook goed kunnen gaan doen in de eredivisie. Het is 1 van de weinige clubs in NL die elk jaar gestaag doorgroeit. Een club in opkomst dus.

10 oktober 2018 om 15:49

Almere heeft idd een doorverkooppercentage op Rosario bedwongen. Club gaat flink profiteren als hij wordt verkocht. Daarnaast wordt het stadion de komende twee jaren uitgebreid. Zal dan plaats bieden aan 6-7.000 man. Laten we dat eerst maar vol krijgen, voor de gaan denken aan een nieuwe stadion op een ander locatie.

10 oktober 2018 om 18:09

Shit, nog meer lawaai op mijn vroeger rustige vrijdag of maandag avond, haha.
Kan het stadion vanuit mijn voortuin zien. Maar ik dacht dat indien zij in de eredivisie zouden komen ze een nieuw stadion wilden bouwen op hetzelfde sportpark.

10 oktober 2018 om 18:14

Was idd het eerste plan. Maar dit is het meeste realistische plan geworden. Komende zomer wordt de minitribune uitgebreid en het seizoen erna wordt het stadion 'rond' gebouwd.

10 oktober 2018 om 16:25

Niet te hard van stapel lopen. Wat je zegt ze groeien gestaagd door. Als ze zoiets als een nieuw stadion neerzetten is het meteen een hele grote stap. Zou eerst wat verbouwingen doen aan het huidige om het bezoekersaantal ook voorzichtig te laten groeien Pas als er echt geen uitbreidingsmogelijkheden meer zijn en alle plaatsen goed verkocht worden kun je kijken naar een nieuw stadion.

10 oktober 2018 om 17:40

Zijn net pas onderweg in het seizoen. Denk dat Almere eerst maar eens moet kijken waar het zo’n 5 wedstrijden na de winterstop staat om echt te kijken of promotie een doelstelling kan zijn. Ze zijn echt goed onderweg, maar denk dat de selecties van Twente, Sparta, NEC en Go Ahead sterker zijn dan die van Almere. Maar precies wat ik al zei, laten we even tot na de winterstop kijken hoe ze er dan voor staan.

10 oktober 2018 om 18:10

Vergeet niet dat ze afgelopen seizoen ook al bijna promoveerden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren