Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alle ogen zijn gericht op Manchester: ‘Iedereen zal kijken hoe het gaat’

Laatste update:

De Engelse titel werd vorig seizoen verrassend gepakt door Leicester City, maar de traditionele grootmachten zijn niet van plan zich nog een keer beet te laten nemen. Zo heeft er in Manchester een aardverschuiving plaatsgevonden: José Mourinho (Manchester United) en Josep Guardiola (Manchester City) zullen er alles aan doen om de titel naar the Rainy City te halen.

/

“Het is spannend en interessant. Niet alleen voor ons, maar voor iedereen die gaat kijken hoe het zal gaan”, vertelt Manchester United-routinier Michael Carrick. “Er zal veel aandacht zijn voor beide clubs en we zullen gaan uitvechten wie bovenaan eindigt. Beide teams zien er goed uit, met topmanagers aan het roer. Bij Manchester United zijn we sowieso sterker en beter dan vorig seizoen.”

Hoewel Manchester United in een oefenwedstrijd van het veld werd geveegd door Borussia Dortmund (4-1), verloopt de voorbereiding verder goed volgens Carrick. “De wedstrijd tegen Dortmund was teleurstellend, maar het trainen gaat goed. We moeten fitter worden en iedereen moet de manager, de nieuwe technische staf en de nieuwe spelers leren kennen. We raken zo goed aan elkaar gewend.”

Welke club eindigt hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Mourinho met zijn United iedereen te kijk gaat zetten. T.o.v. van het 'Naïeve' City (alleen maar balbezit) zijn ze denk ik veel sterker. Voetbal is geen sprookje.. De realiteit is dat counter voetbal effectief werkt

25 juli 2016 om 14:16

Mourinho lijkt ook een stuk meer gemotiveerd dan de voorgaande jaren. Het afgelopen seizoen heeft hem echt geraakt. Wel mooi

25 juli 2016 om 14:16

Ik denk met Zlatan voorin dat ze geen counter voetbal gaan spelen.

25 juli 2016 om 14:38

Zlatan is bal vast en met martial en hendrikh naast je heb je genoeg snelheid om te counteren

Mourinho is in ieder geval wel op het ideale moment ingestapt. Het geraamte van het elftal staat er en hebben onder Van Gaal natuurlijk goede trainingen gehad waardoor ze enigszins op elkaar zijn ingespeeld. Omdat de prestaties achterbleven kan het natuurlijk alleen maar beter. Met een paar gerichte aankopen (die ze nu ook hebben gedaan) gaan ze hoge ogen gooien. Maar ik vermoed dat ze dat onder Van Gaal ook gedaan hadden.

25 juli 2016 om 15:08

Met alle respect hoor, maar laten we nu niet gaan doen of Mourinho dankzij van Gaal in een soort van gespreid bedje terecht is komen.
Vorig seizoen bleek uit niets dat de spelers dankzij de goede trainingen van van Gaal op elkaar ingespeeld zijn geraakt.

Dat het geraamte er zou staan is ook onzin. Er ontbrak kwaliteit op diverse posities in het veld, waaronder 3 centrale posities. Dan stond het geraamte er simpelweg niet.

Dankzij de slechte eindklassering van vorig seizoen kan het inderdaad nauwelijks slechter. Naar mijn mening vooral ook omdat veel spelers onder van Gaal onder hun kunnen hebben gespeeld, en dat is iets wat je van Gaal aan zou mogen behoren te rekenen.

Laten we gewoon gaan kijken wat Mourinho er van gaat maken. Iedere keer als Mourinho iets zegt in de geest van voorgaande jaren vergeten of dat United altijd voor het kampioenschap behoort te gaan, vallen er wel reacties te lezen dat het een sneer naar van Gaal zou zijn.

Mourinho heeft zijn eigen ideeën, is bezig met zijn eigen uitdaging en heeft echt wel wat meer aan zijn hoofd dan zich bezighouden met bewuste sneertjes uit te delen aan zijn voorganger die al lang en breed vertrokken is. Van Gaal heeft zijn kans gehad en helaas gewoon gefaald.
Jammer voor ons Nederlanders, maar laten we dat boek gewoon sluiten en niet tot in den treuren gaan roepen dat een ander nu toch wel goed kan presteren dankzij al zijn goede werk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren