Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alfred Schreuder ontsnapt bij debuut in Duitsland aan blamage van jewelste

Laatste update:

Alfred Schreuder is bij zijn officiële debuut als hoofdtrainer van TSG Hoffenheim ontsnapt aan een blamage. Het elftal van de Nederlandse oefenmeester had zaterdagavond in de eerste ronde van de DFB Pokal de grootst mogelijke moeite met derdedivionist Würzburger Kickers, maar trok na strafschoppen uiteindelijk toch aan het langste eind.

Aanvankelijk leek er geen vuiltje aan de lucht voor het elftal van Schreuder. Hoffenheim had betrekkelijk weinig te duchten van Würzburger Kickers en leidde na 54 minuten voetballen comfortabel met 0-2. Pavel Kaderabek had in de eerste helft de score geopend, waarna Ihlas Bebou vroeg in de tweede helft voor een ruimere marge zorgde.

In het laatste kwart van de reguliere speeltijd ging het echter mis voor Hoffenheim, want Würzburger Kickers wist er via doelpunten van Fabio Kaufmann en Albion Vrenezi (strafschop) een verlenging uit de slepen. Daarin bezorgde Ádám Szalai Hoffenheim opnieuw een voorsprong, maar Luca Pfeiffer zorgde er in minuut 114 voor dat er strafschoppen aan te pas moesten komen. Die werden uiteindelijk beter genomen door Hoffenheim, dat zo door het oog van de naald kroop.

Hoffenheim speelde overigens met een zeer respectabele ploeg: bekende namen als Oliver Baumann, Kevin Vogt, Benjamin Hübner, Sebastian Rudy en Florian Grillitsch waren bijvoorbeeld allen basisspeler. Joshua Brenet was in de 72ste minuut als invaller gebracht door Schreuder. Hoffenheim begint het nieuwe Bundesliga-seizoen volgende week zondag met een uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schreuder.. Dat is toch geen hoofdtrainer man. Ideale assistent, niet meer en niet minder. Hier maakt Hoffenheim een verkeerde keuze. Een ideale veldtrainer maakt nog niet direct een goede coach. Daar komt veel meer bij kijken.

10 augustus 2019 om 21:29

Omdat dje bij Twente eruit is getrapt toen de club in brand stond? Beetje makkelijk vind ik.

10 augustus 2019 om 21:49

Nee, omdat hij keer op keer heeft aangetoond dat het geen hoofdtrainer is. Ik heb niets meer dan lof voor de assistent Alfred Schreuder, bij zowel FC Twente als Hoffenheim als bij Ajax was hij de architect. Maar hoofdcoach zijn is heel wat anders. Wisselbeleid heeft hij geen kaas van gegeten, een tactische omzetting maken kon hij niet. Reageren op een tactische omzetting van de tegenstander kon hij ook niet. Aan al die factoren zie je dat assistent zijn iets anders is dan hoofdcoach zijn.

10 augustus 2019 om 21:55

Keer op keer.. hij heeft een klus als trainer gehad en nu bij de 1e wedstrijd roep je al dat het niks gaat worden. Jij bent zeker ook iemand die Garcia een wereldtrainer vind na 4 uit 2 met twente.

Nou, als je met strafschoppen tegen een derdedivisionist nog net door komt, dan ben je wat mij betreft niet echt ontsnapt aan een blamage. Je bent misschien ontsnapt aan uitschakeling, niet aan een blamage....

10 augustus 2019 om 21:28

De 3 - 3 opzich is al een blamage. Dus ontsnapping van is mij een raadsel.

10 augustus 2019 om 21:50

Dat je strafschoppen nodig hebt tegen een derdivisionist is op zichzelf al een blamage. Daar zijn ze dus niet aan ontsnapt.

11 augustus 2019 om 00:59

Dan is de titel toch correct? Nu is het een blamage, uitschakeling had een blamage van jewelste geweest. Ze leggen er nog extra nadruk op.

11 augustus 2019 om 07:44

Maar dan is de eerste zin niet correct .

Die krijgt het enorm zwaar. Nagelsmannheeft daar echt het maximale er uit geperst. Sterspelers weg en er is weinif voor teruggehaald.

10 augustus 2019 om 21:29

Zul je altijd zien, hopelijk komt er nog wat bij of krijgt hij tijd om te bouwen aan een team.

Ideale assistent, hoofdtrainer brengt 'm teveel druk denk ik. Jammer, maar helaas.

Mocht dit avontuur tot een teleurstelling uitkomen voor Schreuder dan hoop ik dat Ajax hem met open armen ontvangt als assistent trainer.

11 augustus 2019 om 06:26

Met Reiziger en Paulsen heeft Ajax toch uitstekend doorgeselecteerd. Nu eindelijk twee mannen met Ajax achtergrond en Reiziger die de Spaanse taal machtig is iets wat wel fijn is met al die zuid Amerikanen.

Beste spelers verkocht. Had bij Nagelsmann niet gebeurd. Daarom is Alfred ook aangesteld. Te weinig autoriteit om dwars te liggen. Te hopen dat hij snel resultaat gaat boeken. Anders kan het al eens snel afgelopen zijn ondanks het feit dat hij met een leeggeroofd team geen eerlijke kans heeft gekregen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren