Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alexis schiet Arsenal andermaal te hulp met twee doelpunten

Laatste update:

Vorige week won Arsenal uit bij Sunderland met 0-2 en waren beide goals afkomstig van Alexis Sánchez. Eerder dit seizoen bezorgde hij zijn club al solo een zege op Besiktas en een punt tegen Leicester City en Manchester City. Zaterdag onderstreepte de Chileen nog eens dubbel en dwars zijn waarde voor Arsenal, door zijn team op een lastige middag voorbij Burnley te helpen met een belangrijke doelpunt in de tweede helft. Arsenal, dat meer dan twintig keer het doel onder vuur nam, won daarna met 3-0 dankzij Calum Chambers en nog eens Alexis. Het nam zo afstand van Liverpool en komt ook gelijk met nummer drie West Ham United: die club bleef na een comeback op 2-2 steken bij Stoke City.

/

Arsenal - Burnley 3-0
In aanloop naar de wedstrijd waarschuwde Arsène Wenger dat Burnley niet te gering genomen mocht worden: de promovendus had eigenlijk meer punten moeten hebben en was gewoon niet efficiënt in de afronding geweest. De woorden van de trainer werden ten dele bewaarheid, want Arsenal had het aanvankelijk niet gemakkelijk tegen Burnley. Het balbezit was weliswaar constant voor the Gunners, maar het creëren van kansen bleek een tweede. Danny Welbeck kwam het dichtst bij, maar werd na een kwartier het scoren belet door Kevin Trippier. Alexis op zijn beurt stuitte met een vrije schop op keeper Tom Heaton en dat was ook meteen het laatste gevaar voor rust.

Burnley, dat liefst 19 van zijn laatste 23 uitduels in de Premier League verloor, had ook in de tweede helft niet veel in te brengen in het Emirates Stadium. Het was wachten tot Arsenal een kans zou benutten en dat moment brak in de zeventigste minuut aan. Calum Chambers zette vanaf de rechterflank voor en Alexis, toch niet de grootste van het stel, timede zijn sprong goed en kopte vervolgens raak. Het gaf Arsenal een flinke dosis zelfvertrouwen voor de laatste twintig minuten en meteen ging ook de tweede erin. Chambers schoot de rebound langs Heaton, nadat Welbeck zijn poging gekeerd zag worden.

De zege zat in de tas voor Arsenal en trainer Wenger koos er, mede gezien de comfortabele positie van het moment nog voor Theo Walcott zijn comeback te laten maken, 302 dagen na zijn uitvallen tegen Tottenham Hotspur in januari. Bijna maakte de teruggekeerde aanvaller mee hoe Aaron Ramsey er nog een bijmaakte voor de thuisclub, maar het mooie schot van de Welshman ging naast het Burnley-doel. Toch viel er nog een derde goal en weer was het de man uit Chili die zich liet bejubelen: Alexis nam een pass van Kieran Gibbs aan, kapte zijn man uit en schoot laag de 3-0 in het doel. Het was al doelpunt nummer zeven in zijn laatste zeven competitieduels.

/

Leicester City - West Bromwich Albion 0-1
De eerste helft hield lange tijd niet over, maar in de laatste fase voor rust ontstonden er toch nog wat mogelijkheden. Esteban Cambiasso haalde een kopbal van Craig Gardner van de lijn namens the Foxes en Saido Berahino werd daarna ook nog gevaarlijk, maar op zijn aangeven schoot Chris Brunt net te hoog en bleef het 0-0. Vroeg in de tweede helft zette Cambiasso de tegenstander ongewild op een voorsprong met een eigen goal. Wes Morgan dacht weg te koppen, maar via Cambiasso ging de bal langs Kasper Schmeichel. Leicester maakte daarna verwoed jacht op de gelijkmaker, maar Ben Foster bewaakte zijn doel goed bij pogingen van Andy King en Leonardo Ulloa.

/

Stoke City - West Ham United 2-2
Stoke was gewaarschuwd voor the Hammers, die vier van hun laatste vijf competitieduels wonnen. De thuisploeg nam nu echter snel het initiatief en daar leek West Ham zich niet goed raad mee. Victor Moses loste een schot dat over ging en bij zijn tweede poging was het wel raak. Bojan Krkic mikte op doel, maar zijn schot ketste af en kwam terecht bij Moses: die kon niet veel fout doen en tikte de 1-0 binnen. In de tweede helft maakte Stoke verdiend zelfs de 2-0: het uitstekende voorbereidende werk en de pass waren van Jon Walters en daarna kopte Mame Diouf binnen. West Ham schrok wakker en uit een counter maakte Enner Valencia er toch weer een wedstrijd van (2-1) voor de laatste 25 minuten. De comeback werd compleet toen Downing de vierde van de middag maakte en West Ham zo tóch nog een punt bracht.

Alexis Sánchez heeft zich al onmisbaar gemaakt bij Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alexis Sanchez.
Dit is al wat ik te zeggen heb, geweldig gewoon :D

1 november 2014 om 18:05

Inderdaad wat een eindbaas is hij toch zeg! De meest gevaarlijke en beslissende speler van de PL op dit moment!

1 november 2014 om 18:44

Wat een geweldige aankoop. Had hem graag bij Liverpool gezien. Een type Suarez.
De beste aankoop van Arsenal sinds jaren.

Wát een pot!

Cazorla heeel ongelukkig in de afronding, net als Poldi overigens die sterk inviel samen met Rambo, maar dit was echt een goede pot met een frivool Arsenal dat, zoals ik in de eerder topic al zei, impulsief aanviel en vol overgave kans na kans creeerde. Credits naar Ox, Chambers en natuurlijk Sanchez, maar ook Cazorla speelde heel sterk. Laten we dit doortrekken! #COYG

1 november 2014 om 18:11

Ramsey speelde niet goed hoor... Alleen als hem vergelijkt met Arteta maar iedereen kan het beter doen als hem.

1 november 2014 om 18:21

Ramsey hield het tempo er wel in, maar inderdaad die kent toch wel een flinke terugval.

Alexis is de man van dit moment. Podolski ontzettend veel pech in zijn gegeven tijd. Al met al dik verdiend gewonnen.

Dit Arsenal is nergens zonder Alexis.. Alexis laat toch weer eens zien dat hij een wereldklasse speler is. Ik begrijp Barcelona niet. Ze konden Alexis liever behouden en Pedro wegdoen. Ook de verkoop van Fabregas is een grote fout. Als Barca Alexis en Fabregas nog had, zou het niet te stoppen zijn. Tevergeefs.

1 november 2014 om 18:03

Hij scoort 2x tegen Burnley, dat is geen prestatie op zich...

1 november 2014 om 18:07

Kijk eens naar zijn doelpuntentotaal dan?

1 november 2014 om 18:11

Hij doet het goed, maar om hen nu al beter te noemen dan Hazard, Costa, Silva etc gaat te ver.

1 november 2014 om 18:19

Beter niet, maar gewoon hetzelfde niveau. Hij is veel productiever dan Hazard, en die speelt al jaren in de PL.

1 november 2014 om 18:25

Wat ik al zei, niet overdrijven. Hij is niet van hetzelfde niveau. Hazard maakt juist beter zijn kansen af en heeft zelden een off-game wat bij Sanchez vaak gebeurd.

1 november 2014 om 18:49

Hazard heeft bij de nationale ploeg structureel een offday vriend. Hij staat er juist om bekend dat hij niet constant is.

2 november 2014 om 10:38

Haha wat lul je nou zelfs chelsea fans zeggen dat hij beter dan hazard en costa is op dit moment

1 november 2014 om 18:04

ze moesten sanchez verkopen om suarez te halen lijkt me.
en fabregas was in de 2e helft van het vorige seizoen echt niet zo goed bij barca

1 november 2014 om 18:16

En bij dit Arsenal komen ook spelers als Walcott terug, die ook wat extra's kunnen brengen. Vorig jaar stond het met nagenoeg dezelfde selectie op Alexis na lange tijd #1.

1 november 2014 om 18:25

Bij Barca scoorde hij ook redelijk wat goals, maar speelde gewoon niet goed.
Hij maakte te vaak de verkeerde keuzes in de aanval als Barca gevaarlijk kon zijn.
In Engeland zal hij wat meer ruimte krijgen, daar zal hij het beter doen.
Maar voor Barca is hij niet goed genoeg.

1 november 2014 om 19:37

Ben ik niet met je eens. Alexis is goed genoeg voor elk team, maar hij past niet in ieder systeem.

Heerlijke wedstrijd gezien met een zwaar geflatteerde uitslag. Hoe is het hier geen 10-0 geworden? Alexis en Ox waren echt aan het swingen. Man wat is Alexis toch een alleskunner, een van de beste spelers in de Pl.

Van Arteta is echt helemaal niks meer over. Speelt zonder vertrouwen, toch pijnlijk om te zien.

Theo oogde scherp trouwens!

1 november 2014 om 18:15

Arteta zn lichaam is al helemaal op, en mentaal is het ook helemaal niks meer. Moet je niet meer in de basis willen hebben.

1 november 2014 om 18:16

Zo iemand aanvoerder maken... faal.

Ik zei het net ook al in een ander topic:
Alexis is, zonder dollen, de mindere versie van Suarez. Echter kan hij wel op dat niveau komen, en dat meen ik echt. Wat hij laat zien is echt fenomenaal, dat heb ik hem amper bij Barcelona zien doen.

Creëert kansen voor het team, kan uit zichzelf een goal maken, door zijn werklust kan hij ook het team op sleeptouw nemen, heeft een ontzettend goede techniek (veel beter dan menig persoon zich beseft), en een erg goede trap in de benen. Zoals het nu lijkt te gaan, is hij inderdaad een schot in de roos.

Ik heb slechts de laatste 15 minuten van de wedstrijd gezien, maar man wat heb ik genoten van het spel. Snel, direct, aanvallend, rendement, noem maar op. Podolski viel ontzettend goed in, echter is het bij hem altijd óf hij is echt heel goed, óf hij is echt verschrikkelijk. Geen middenweg in vreemd genoeg. Walcott leek gelijk te laten zien waarom hij zo wordt gemist. Brengt snelheid en diepgang in het spel, houdt het veld breed. Kan niet wachten tot hij weer top fit is.

1 november 2014 om 18:07

Alexis liet dit in Italië vaak genoeg zien, maar werd verkracht door het systeem van Barca..net als met Cesc.

1 november 2014 om 18:09

Mindere versie? Alexis heeft net dat beetje meer rust in zijn spel waardoor hij het ook kan verdelen.

1 november 2014 om 18:19

True that Zizoufan. Maar bij Suárez vind ik dan weer dat die onvoorspelbaarder is. Sanchez is onvoorspelbaar, maar Suárez is dat in mijn ogen toch net nog wat meer!

Overigens denk ik ook dat Sánchez minimaal net zo goed kan worden als Suárez bij Liverpool vorig jaar... Alleen denk ik dat hij wat minder productief is, aangezien Suárez ook een echte SP is terwijl Sánchez toch meer een zwervende winger is / schaduwspits!

1 november 2014 om 18:20

Suarez is beter in oorlog maken in de 16, maar dat onvoorspelbare van Suarez kan ook tegen je werken. Sanchez zuigt niet alle voetbal uit je ploeg.

1 november 2014 om 18:23

Mee eens. Al vond ik Sánchez helemaal op het begin, hij moest natuurlijk wennen, ook wel wat tempo uit ons spel halen bij Arsenal... Maar nu hij eenmaal op stoom is is hij echt een verademing man. Wat een speler

1 november 2014 om 18:24

Realistisch blijven. Suarez was vorig jaar fenomenaal, niveau Henry. 31 goals in de PL in 33 matchen.

1 november 2014 om 18:39

Ik zie hem met gemak 25+ goals maken in de competitie als hij dit niveau vast blijft houden. Niet alleen zijn goals zijn fantastisch maar zijn dribbels en acties zijn ook van een ongekend hoog niveau.

1 november 2014 om 18:46

Ik denk dat het mogelijk is dat Sanchez net zo goed als Suarez kan worden.

Alexis, wat een aankoop. Kunnen we gewoon niet 11 keer Alexis opstellen? Alexis Fc.
Goede wedstrijd van Arsenal, had wel 5 of 6-0 kunnen zijn maar de keeper van Burnley stond aardig te keepen. En wat een achterlijk hard schot heeft Podolski trouwens, alleen daarom moet Wenger hem houden eigenlijk. Hij zou er een schip mee kunnen laten zinken. Mooi ook dat Theo weer minuten maakt, zag er ook goed uit. En leuk dat Chambers zijn 1e goal maakt.

Genoten van de laatste 20 minuten. Was eindelijk weer vastberadenheid, passie, snel positiespel en vooral veel diepgang. Vond Gibbs, Sanchez & Chambers goed spelen vandaag, en je zag bij het inbrengen van zowel Ramsey, Podolski & Walcott dat er veel meer dynamiek in het elftal zat en dat heb je tegen die handbalverenigingen in de Premier League wel nodig. Minpuntjes van de dag: Arteta (zoals gewoonlijk) en vooral Cazorla (volledig onzichtbaar, op die grote kans na dan). Maar goed zoals al gezegd die laatste 20 minuten waren genieten en vooral die lijn volhouden!

1 november 2014 om 18:24

Cazorla was flets inderdaad. Arteta was matig en verder vond ik Mertesacker ook een nonchalante indruk maken! Die heeft echt concurrentie nodig (dringend!). Monreal speelde af en toe ook ontzettend dom met zijn handjes in de rug duwen!

En verder vond ik Chamberlain ontzettend goed spelen en samen met Sánchez het spel naar zich toetrekken. Welbeck ook redelijk onzichtbaar de tweede helft helaas!

Lekker dat Sanchez weer belangrijk is. Hij draagt Arsenal echt volledig op het moment.

Wel jammer dat Fox weer voor Pelle en co koos. Daarvoor neem ik geen Fox Sports. Ik wil spelers als Sanchez en Hazard bezig zien. Geen Hull tegen Southampton waar vorig jaar geen haan naar kraaide.

1 november 2014 om 18:24

Ja, dat had ik dus ook. Ik wil Chelsea zien, en geen Pelle en Tadic. Kom op zeg.

Jesus is chileens en spelt bij Arsenal

The One-man-Band all over again. Manneman, je hoeft echt niks van Arsenal te verwachten als Alexis wegvalt.

Cazorla heeft alles om te schitteren, maar doet het week in week uit niet. Hoe is dat toch mogelijk bij zon technisch begaafde speler.

De rest van het team is gewoon matig, al zijn de backs nog wel aardig goed.

Heerlijke voetballer die Sanchez vooral zijn instelling is heerlijk om te zien. Niet te beroerd om te werken voor het team. Dat wil ik alle spelers van Arsenal zien doen.

Wat ben ik blij dat Walcott terug is. Geeft toch meer opties, en hij is beter dan Chamberlain, die zijn vorm nog niet echt kan vinden. Als Arsenal het lukt om hele wedstrijden als de laatste 10 minuten van vandaag te spelen gaan ze voor plaats 2. Arsenal staat nu gelukkig weer in de top 4 en gaat daar zeker ook eindigen. Volgende wedstrijd zo maar spelen? Met Podolski als 1e wissel.

Sczeszny
Bellerin
Chambers
Mertesacker
Gibbs
Ramsey
Flamini
Walcott
Cazorla
Sanchez
Welbeck
1 november 2014 om 18:15

Waarom geen Monreal? Doet het niet onaardig. Tevens is Walcott in de basis zetten nu al ook een slecht idee, en Sanchez moet gewoon op 10 bijven spelen. Alhoewel hij toch overal loopt maar goed.

1 november 2014 om 18:19

Monreal? Tegen Burnley kan dat, maar hij komt natuurlijk veel te kort voor de top. Dan kan je beter toptalent Bellerin de kans geven. En Sanchez en Cazorla wisselen natuurlijk van plek. Walcott moet op rechts, hij houdt het veld tenminste breed, als een van de weinigen bij Arsenal.

1 november 2014 om 18:18

Serieus? Chamberlain eraf? Zet Chambo dan naast Flamini op de CM positie! Chamberlain speelde met Sanchez vandaag bijzonder sterk!

Sowieso brengt Chambo ontzettend veel dynamiek en is Ramsey totaal niet in vorm!

Verder gaat Walcott nog geen vaste basisplaats krijgen hoor. Daar moet hij eerst nog meer ritme voor opdoen.

1 november 2014 om 18:20

Dat zou inderdaad ook kunnen. Of op de plek van Walcott als hij het nog niet aankan.

Sanchez is echt een machine! Machtig mooi zoals hij speelt!

Chamberlain en Sanchez waren echt ontzettend goed vandaag. Walcott leek enorm scherp. Podolski had ontzettend veel pech, ook die bal uit de corner of wat het was die van de lijn werd gehaald.
Cazorla vond ik flets. Matige corners van zowel hem als Chamberlain en Cazorla oogde ook wat minder aanwezig. Moet toen opstaan, wil hij bij een terugkeer van Ozil weer op 10 staan. Nu is zijn kans!
Ramsey moet verder ook echt in vorm komen, dan kan Arteta namelijk voor goed op de bank blijven

Backs ook ruim voldoende, al vind ik Chambers geen pure RB qua aanvallende mogelijkheden. Monreal speelt verder best slim als CV, maar moet alleen zijn handen meer thuis houden met die domme duwtjes in de rug....

Mertesacker moet ook concurrentie krijgen in mijn ogen... Speelt ook wat nonchalant in mijn ogen! Hopelijk pikt Arsenal in de winter Umtiti op bij Lyon! Die kan dan ook nog in de CL spelen!!

Ohja, onze pool in het doel moet ook eens of eerder uitkomen, of gewoon blijven staan. Brengt zich te vaak in lastige situatie's waardoor hij domme dingen moet gaan doen (overtredingen/rode kaarten) Vandaag kwam hij er bij Ings toch aardig vanaf dankzij een glijpartij!

Trouwens las ik vandaag in de wandelgangen dat Lassana Diarra transfervrij is na zijn vertrek bij Lokomotiv Moskou? Indien dit waar is denk ik dat Lassana Diarra een gewenste aankoop is!
Bij Real Madrid was hij ook één van de betere! Goede speler hoor! Heb hem alleen al ene tijdje niet meer zien spelen!

1 november 2014 om 18:19

Ik heb Chambers anders vaak genoeg voorin zien helpen met aanvallen etc. Blijft lastig om te zeggen wat zijn vaste positie moet gaan worden.

1 november 2014 om 18:21

Ik weet ook wel dat hij veel aanvallend wilt doen. Doel meer op het feit dat zijn voorzetten nog niet van het gewenste niveau zijn als RB en hij in mijn ogen nog te veel balletjes terug geeft, zoals Bacary Sagna dat de laatste 2 jaar deed bij Arsenal... Je moet een gedurfde RB hebben die erover gaat, eventueel ook nog een actie durft te maken!

Destijds vond ik Francis Coquelin daar echt een verademing. Had een enorme bravouer, techniek maar vond ik defensief nog iets te zwak als RB! Meer een CVM waar hij (helaas in mijn ogen) geen kans krijgt!

1 november 2014 om 18:25

sorry hoor maar hij heeft 1 goal en een assist gegeven dus ik weet niet wat jullie lopen te zeggen had een hele goeie wedstrijd en wordt heel erg onderschat en hij is pas 19

Alexis, op het moment de beste speler van de pl. 14 wedstrijden 10 goals, 4 assists. 32 mil: een koopje.
Ik hoop wel dat Wenger hem een keer rust geeft!
Poe op momenten frustrerend ten top. Maar we speelde goed, Burnley kan lekker irritant verdedigen. Maar uiteindelijk de verlossing in de tweede helft.
Theo viel erg goed in. Geweldig dat hij er weer bij is.
Met de aanval zit het goed!
Monreal was bedt aardig, maar
het is gewoon hopen dat Koscielny of Debuchy, snel terugkomt.
Op naar Dinsdag! !

Tuurlijk weer alexis in de titel ze zeggen niet veel over het geweldig voetballende arsenal van vandaag

Jammer dat Stoke de voorsprong weggaf. Twee beast ploegen natuurlijk dus had dit wel verwacht.

En we winnen weer met 4-2-3-1, houden zo.

1 november 2014 om 23:25

Eindelijk. Maar stond Alexis nou op 10 weer vandaag?

2 november 2014 om 00:42

Op papier wel, in praktijk was hij overal.

2 november 2014 om 11:32

Ik snap Wenger qua opstelling dan echt niet. Als je toch Alexis laat zwerven, zet hem dan LAM. Cazorla is na Ozil je beste 10, en nu Ozil geblesseerd is verwacht je toch Cazorla op 10....

Mooi om te zien dat hij zo goed doet bij Arsenal had altijd liever Pedro weg en Sanchez gehouden. Hij werkt altijd zooo ontzettend hard voor het team dat het belachelijk voor woorden werd hoe slecht sommige Barcelona spelers mee verdedigden.

De Arsenal-fans hebben weer een nieuw iemand om hun hoop op te vestigen: Sanchez. Wel lachwekkend dat hij gelijk wordt neergezet als beste speler van de Premier League, want dat is hij bij lange na niet. Zeker niet alleen op basis van twee goals tegen Burnley. Voor de rest hoop ik dat deze goede wedstrijd eenmalig was en dat Arsenal het slechte spel van eerder dit seizoen doorzet.

1 november 2014 om 19:32

Sportieve reactie man.

1 november 2014 om 21:01

Of het sportief is of niet, doet mij niet zoveel. Ik ben Chelsea-fan en heb een hekel aan Arsenal - ik hoop dat Arsenal het weer minder gaat doen. Ik beledig volgens mij niemand en doe niets verkeerd, maar beschrijf simpelweg mijn gevoelens bij dit bericht.

Sanchez is echt een topaankoop gebleken, kan je echt van genieten. Maar sommige Gooners zijn iets te voorbarig, kan ik aan de ene kant wel begrijpen hoor, 1 van de weinige positieve dingen van de start van dit seizoen is Alexis. Maar de beste van de PL, even goed als Suarez bij LFC etc. etc. Is hij nog niet. Dat kan hij wel worden, mits hij deze lijn doortrekt.

Amper 3 maanden in de pl en alexis heeft nu al meer bewezen dan hazard, als je ook kijkt met wat voor soort spelers hazard allemaal om hem heen speelt een sterke solide chelsea, en bij alexis is het nogsteeds een zwakke arsenal die nogsteeds niet zijn draai heeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren