Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alexis probeert Messi-stijl kopiëren: ‘Dan kom ik meer in de combinatie’

Laatste update:

Alexis Sánchez presteert prima bij Arsenal, maar de international van Chili wil nog meer laten zien. Via de officiële kanalen van the Gunners laat hij weten dat hij bij Arsenal wil spelen zoals Lionel Messi bij Barcelona doet.

/

“Ik vind de manier waarop Messi speelt geweldig”, legt Alexis uit. “Hij zakt in en laat andere spelers, zoals Jordi Alba en vroeger Dani Alves en ikzelf, over hem heen komen. Daardoor krijgt hij ruimte en dan zoekt hij zelf weer de diepte.”

Bij Arsenal is Alexis vaak de diepe spits, met drie aanvallende middenvelders om zich heen. “Ik houd ervan om de bal te hebben, in plaats van op de bal te moeten jagen. Als ik mezelf kan laten inzakken doe ik dat graag, want dan kom ik meer in de combinatie.”

Het is goed om je als diepe spits veel in te laten zakken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is dan ook de enige manier om in de spits te renderen met zo een fysiek. Lekker laten zakken om andere in stelling te brengen, dat kan Alexis wel. Onze beste voetbal speelde we op die manier met RvP. Hoe zij zich liet zakken en de vleugels goed liet spelen was echt van wereldklasse.

24 november 2016 om 11:25

Het grote verschil is dat Van Persie op randje zestien met zijn rug naar de goal speelde, terwijl Alexis de bal komt halen 10 meter over de middellijn waardoor er niemand in de spits staat. Van Persie is nog steeds veruit de compleetste spits van Arsenal van de laatste 10 jaar en echt zeldzaam goed met zijn rug naar de goal. Beetje jammer dat de rest van het elftal zo ruk was, dat terwijl Arsenal nu op vrijwel elke positie een groot talent, dan wel topper heeft staan.

Goed dat hij dit doet, alleen moet hem gezegd worden dat hij dit niet altijd moet doen. Af en toe mis je gewoon iemand in en bij de 16 omdat hij het balletje halen is. Zou goed zijn als Wenger ervoor zorgt dat hij z'n momenten moet kiezen, mja doet die toch niet. Die jongens krijgen allemaal veel teveel vrijheid en te weinig structuur.

Sanchez doet het wel geweldig in de spits. Voetballend is hij enorm goed en hij heeft ook een erg goede pass in de benen. Hoop dat Wenger hem er gewoon laat staan en anders eventueel op links zet. Op rechts zoals gister is gewoon zonde.

24 november 2016 om 11:52

Het is nog steeds gewoon tijd voor een goede spits. Eentje die met de rug naar de goal kan spelen en kan koppen. Als Dolberg nog een maandje zo blijft spelen; halen voor 50 miljoen en de komend tien jaar laten staan.

24 november 2016 om 12:37

Haha laat Dolberg eerst maar eens 1 of 2 seizoen zo spelen.

Een spits zou welkom zijn, maar die komt er toch niet.. Belangrijkste voor volgend seizoen is eventueel een linksback en sws op rechts een back-up voor Bellerin van niveau. Misschien een winger van pure klasse, maar dat is afwachten. Als Walcott zijn lijn door trekt is dat niet nodig en misschien knalt Ox wel dit seizoen. Anders graag wel.

24 november 2016 om 13:38

Als Dolberg het hele jaar zo speelt mag Wenger hem van mij ophalen, dat is echt iemand voor Arsenal.

24 november 2016 om 13:20

In principe is hij best op rechts.

Maar je mag zoals Wenger natuurlijk niet beginnen schuiven en verwachten dat hij op rechts direct een wereldpot speelt als je hem al jaren bijna uitsluitend op links gebruikt.

Al dat geschuif en verkeerde spelers op verkeerde posities, om gek van te worden. Giroud is een ideale invaller, Alexis is de spits en ga nu verder met die tactiek en gooi het niet om omdat Giroud eens scoort tegen United.

Wat heb je aan je beste speler, Özil, als de rest van het elftal voor 0,0 diepgang zorgt? Een andere coach bouwt een elftal rond zijn beste speler, Wenger blokkeert Özil en Arsenal.

24 november 2016 om 13:39

Ozil worstelt vaak genoeg met zichzelf. Slechte aannames of een trage handelingssnelheid kan je Wenger moeilijk verwijten.

24 november 2016 om 13:45

Hij was het beste op rechts, maar na die seizoenen op links is hij daar gewoon beter geworden. Wat je zegt ook, na jaren op links ineens naar rechts schuiven werkt niet. Verder klopt het idd.. Ongelooflijk Wenger.

24 november 2016 om 13:37

Ik vind dan weer dat de vleugels beter moeten spelen en vaker diep moeten gaan. Op het moment dat Alexis zakt onstaan er ruimtes voorin en daar moeten flankspelers op inspelen. Hoe vaak zie je Chambo of Iwobi een loopactie door het midden maken, nooit. Walcott wat vaker, maar dan is de afronding of aanname niet goed genoeg. Als Alexis zakt, moet de rest meer klasse tonen.

24 november 2016 om 13:47

Iwobi is ook niet zo'n type, Walcott wel. Natuurlijk moet de rest lopen als Alexis zakt, maar er zit bij Arsenal niet echt een lijn in het spel. Ik heb het idee dat ze het veld op gaan en eigenlijk een soort van mogen doen wat ze willen. Daardoor zakt Alexis dus altijd veel in, maar gaan er ook te weinig mensen diep.

Die lijn mis je ook totaal met het druk zetten of verdedigen. Er zetten 3 man druk, de rest blijft staan en dan zie je die 3 alweer met de armen omhoog. Elke keer weer.. Structuur is steeds belangrijker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren