Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alex Bangura ziet droomtransfer door de neus geboord worden

Laatste update:

Alex Bangura geniet verregaande belangstelling van Frosinone, zo weet Voetbal International. De Italiaanse promovendus legde al een bod bij SC Cambuur neer, dat echter direct naar de prullenbak werd verwezen. De Leeuwarders willen ondanks Bangura's eenjarige contract flink cashen voor hun smaakmaker. De linksback (24) onttrok zich vorig seizoen als een van de weinigen aan de sportieve malaise in Friesland.

Frosinone is de derde concrete gegadigde voor Bangura, na NEC en Vitesse. I Canarini willen met de linkspoot lijfsbehoud in de Serie A bewerkstelligen. Ook enkele Engelse clubs hebben interesse, al worden die niet bij naam genoemd. Voor minder dan de hoofdprijs lijkt er echter niets te gaan gebeuren.

Bangura vertegenwoordigt namelijk een transferwaarde van bijna een miljoen euro, aldus Transfermarkt. Dat bedrag maakt hem de meest waardevolle speler van Cambuur. De Leeuwarders zagen al veel spelers vertrekken en moeten investeren om hun selectie op niveau te houden. Een financiële klapper slaan met Bangura kan dat een stuk eenvoudiger maken.

Bangura speelt sinds 2018 voor Cambuur, dat hem toentertijd overnam uit de jeugdopleiding van Feyenoord. In vijf jaar groeide hij uit tot sterkhouder van SCC. Met name vorig seizoen blonk de linkspoot uit, al kon hij degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie niet voorkomen. De Sierra Leoons international kwam vooralsnog tot 110 wedstrijden, waarin hij 5 keer het net vond en 10 keer aangever was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ontzettend terecht. Viel me vorig en dit seizoen met name op aanvallend positief op als TGV langs de zijlijn met een goede voorzet. Als er niet zo n Uldrikis (en andere collegaspitsen van Cambuur die er niks in konden schieten) stond had ie veel meer assists. Had hem graag bij FC Groningen gezien. Zou een verademing zijn t.o.v. Maatta.

17 juli 2023 om 20:06

Maar wat vind je nou precies terecht? Dat er zoveel interesse is voor hem, of dat Cambuur, ondanks een 1-jarig contract de hoofdprijs voor hem wil vangen?

18 juli 2023 om 11:02

Maatta is dan ook geen linksachter denk dat dit nu is opgelost met beukers. Ook al heeft lukkien in de oefenpotten maatta wel helaas als linksachter gebruikt

dit was nou eens een goede optie zijn geweest voor een heereveen, utrecht, volendam enzovoort... Jammer dat hij straks niet meer in nederland te zien valt, wel een prachtige uitdaging voor hem, lekker in italie !!

17 juli 2023 om 19:02

Nogal een afwisselend rijtje met een subtopper, een middenmoter en een degradatiekandidaat

17 juli 2023 om 19:07

En Heerenveen noemen... De rivaliteit is nogal groot.

17 juli 2023 om 20:46

@Sirius: Utrecht is wel een sterke middenmoter!

Als de transferwaarde van deze jongen momenteel èèn miljoen euro bedraagt, vraag ik mij af hoe hoog het bod is van betreffende club(s)
Cambuur speelt komend seizoen in de eerste divisie, heeft al afscheid moeten nemen van enkele spelers, en dreigt nu dus Bangura kwijt te raken.
Als het plan is, om zsm terug te keren op eredivisie niveau, lijkt het mij dat je de selectie intact moet houden, dan wel versterken, maar dat is logisch.
Aan de andere kant heb ik begrepen dat deze speler nog èèn jaar onder contract staat, hetgeen betekent dat hij einde seizoen gratis gaat vertrekken.
Dat wordt een lastige keus voor Cambuur, en een grote puzzel voor komend seizoen denk ik.

17 juli 2023 om 19:04

Ik denk dat Cambuur heel goed weet dat ze hem moeten verkopen, want zelfs met een 1-jarig contract gaat hij nog een leuk bedrag (in relatieve zin) opleveren. Die willen hun huid gewoon duur verkopen om er zoveel mogelijk uit te halen. Da's gewoon verstandig in zo'n situatie. Je kunt de klok er namelijk op gelijkzetten dat die jongen inmiddels ook dolgraag een transfer wil maken.

Stond hij vorig jaar na het vertrek van Malacia niet weer in de belangstelling van Feyenoord?

Wat een mogelijke droomtransfer! Je laat toch niet zijn droomtransfer ontnemen. Barcelona, Real Madrid, Man City of Frosinone zijn clubs waar je als voetballer van droomt ooit te spelen

17 juli 2023 om 19:50

Gaat vooral om de competitie he. Uit naar Napoli, Milan, Inter, clubs uit Roma, dan zijn toch leuke ervaringen.

17 juli 2023 om 21:14

Ja, dat is ook zo. Begrijp dat goed. Was ook een opmerking met een niet al te serieuze ondertoon

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren