Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax wacht doodstil stadion: ‘Dat zal voor die jongens wel vreemd zijn’

Laatste update:

Ajax speelt donderdagavond de uitwedstrijd tegen Legia Warschau in de knock-outfase van de Europa League. Na de 1-0 overwinning in het eerste duel moet het karwei nu worden afgemaakt in Polen. Legia en Ajax spelen in een leeg stadion, omdat Legia nog een straf had uitstaan bij de Europese voetbalbond (UEFA). Het zal een vreemde gewaarwording zijn voor de Amsterdammers, denken verschillende ervaringsdeskundigen.

/

John Bosman speelde in 1987 een interland met Oranje tegen Cyprus, zonder publiek. “Je miste de ambiance, de warmte van de mensen. Je loopt tijdens het juichen niet naar een lege tribune”, roept de oud-spits in herinnering in het Algemeen Dagblad. Aron Winter kan erover meepraten: ook hij was er 28 jaar geleden bij tegen de Cyprioten. “Ik kan me die stilte in het stadion nog zo goed herinneren”, geeft hij aan.

“Nee, leuk is dat niet. Dat zal voor die jongens wel vreemd zijn”, zegt Winter, die denkt dat Legia-Ajax voor de spelers aan zal voelen als een soort trainingspartij. Er staat echter veel meer op het spel en daarvan zullen de Ajacieden ook doordrongen zijn, gelooft Winter. “En het zal een voordeel zijn, dat die fanatieke aanhang van Legia er niet is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zal mij benieuwen... Ben erg bang dat Ajax toch weer met lege handen naar huis gaat. In het recente verleden al zo vaak in deze ronde gebeurd... Legia was gevaarlijk in de eerste wedstrijd en zullen dat door willen trekken... Helaas is het Ajax van dit moment niet in staat om met die druk en pressie om te gaan en zal het dus een kwestie van geduld worden voor Legia. Valt die eerste goal voor Legia, dan zullen de tweede en de derde ook wel vallen ben ik bang.
Ik hoop natuurlijk op een mooie pot met een 0-2 voor Ajax.

Stille stadion zal erg vervelend zijn en ik begrijp niet waarom Ajax hierin dus ook gestraft wordt... uiteindelijk mag Ajax ook geen supporters meenemen...

Ach, Frank neemt vast wel trommels mee.

ajax moet de klus klaren. In een leeg of vol station! Ze zijn het verplicht. Ze zijn AJAX!!!

25 februari 2015 om 10:26

Dat werd ook gezegd over Salzburg

25 februari 2015 om 11:14

Salzburg klaarde de klus ook

Het zal wel wennen zijn, maar in mijn ogen is het een groot voordeel voor Ajax zijn. De fanatieke aanhang daar is toch een drive voor warschau

Dit lijkt me meer een nadeel voor Legia dan voor Ajax. Als de Amsterdammers met bravoure de strijd aangaan, moeten ze die Polen kapot kunnen spelen. Snel doelpunt maken en dan knak je ze wel.

Stuur anders jong Ajax maar die zijn wel gewend om voor weinig publiek te spelen!!

25 februari 2015 om 10:12

HAHAHAHAHA........

25 februari 2015 om 10:27

Je bedoelt jong Twente

Is toch gewoon hetzelfde in de arena qua sfeer.

25 februari 2015 om 10:28

Nee, die fans daar zijn gek, zoek maar op YouTube

25 februari 2015 om 11:02

Hij bedoeld wanneer het stadion leeg is

25 februari 2015 om 11:25

Dat is gewoon overal hier in Nederland, zondag zelfs gemerkt bij Feyenoord. Constant rustig en alleen maar gefluit in de eerste helft. Tweede helft hoor je ze pas nadat Excelsior rood heeft en Feyenoord een penalty. Nee luister liever naar de sfeer in het buitenland die veel en veel beter is dan in Nederland.

25 februari 2015 om 18:31

Hahaha heerlijkkkk dit !! Tip kijk geen wedstrijden meer van Feyenoord zou ik zeggen. Altijd saai en supporters staan pas achter de ploeg als er een rode kaart valt bijvoorbeeld

26 februari 2015 om 10:59

Heb ik je op je tenen getrapt? Erg makkelijk om een Feyenoorder uit zijn tent te lokken. Natuurlijk is de sfeer bij Feyenoord in Nederland het beste maar het is niet altijd zo goed als men zegt. Succes vanavond in ieder geval!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren