Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-talent Misehouy verwijdert Instagram na opmerkelijke post rondom blamage

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social Ajax-talent Gabriel Misehouy, die zijn Instagram heeft verwijderd na een opmerkelijke post.

De achttienjarige Misehouy maakte donderdagavond tijdens de bekerblamage tegen USV Hercules (3-2) wederom geen deel uit van de wedstrijdselectie van Ajax. Bekend is dat de middenvelder, die in Amsterdam beschikt over een aflopend contract, ontevreden is over de kansen die hij (niet) krijgt in de hoofdmacht van Ajax.

Na afloop van het verloren duel van Ajax meldde Misehouy zich donderdag op Instagram. De Amsterdammer plaatste een foto van zichzelf met als bijschrift drie puntjes. Op X leidde dit tot boze reacties van een aantal Ajax-supporters, waarna Misehouy opnieuw actie heeft ondernomen: het Instagram-account van de middenvelder is plotseling volledig uit de lucht.

Arco Gnocchi, maker van de populaire Pak Schaal Podcast, reageert met een kwinkslag op de ontwikkelingen rondom Misehouy. “Het is slecht voor je marktwaarde om nog geassocieerd te worden met een club die van een derdeklasser verliest.”

Ontevreden zaakwaarnemer
Afgelopen zondag was Guido Albers, de belangenbehartiger van Misehouy, te gast in de Pantelic Podcast van FC Afkicken. De zaakwaarnemer gaf aan dat hij, in tegenstelling tot eerdere geluiden vanuit de media, nog niet met buitenlandse clubs heeft gesproken.

Wel is Albers ontevreden over de begeleiding die Misehouy de afgelopen jaren heeft gekregen. “Als je op je zestiende meetraint met het eerste en op je achttiende nog steeds niet bij het eerste zit, dan is er iets misgegaan in de begeleiding. Dat verwijt ik Ajax”, aldus de frontman van Players United.

Misehouy mag vanaf 1 januari officieel in gesprek met andere clubs. De Nederlandse jeugdinternational werd de afgelopen maanden gelinkt aan Europese topclubs als Manchester City en Paris Saint-Germain. Misehouy speelde nog nooit een officiële wedstrijd in Ajax 1, maar kwam wel 43 keer uit voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en drie assists.

Is de onvrede van Gabriel Misehouy terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen is al maanden bezig met aandacht trekken en een wit voetje halen bij supporters over de rug van andere spelers terwijl allang zeker is dat hij weggaat, als je niet eens een optie bent in deze Ajax selectie ben je misschien ook wel niet zo goed, zeker wanneer spelers van het niveau Banel en Martha het wel halen.

22 december 2023 om 10:40

In tegenstelling tot Martha en Banrel is deze jongen wel wekelijks een uitblinker bij Ajax, de enige reden dat hij niet met het 1ste meedoet is dat z'n contract afloopt en op deze manier loopt ie gratis weg.. Hij zal vast geen basisspeler worden gelijk maar hij is niks minder dan andere kneuzen die nu spelen

22 december 2023 om 11:00

Z'n enige echte concurrent is Hlynsson, waarom zou je dan niet verlengen want hij heeft al laten zien meer talent te hebben in Jong Ajax. Lijkt me geen kwestie van perspectief maar centjes.

22 december 2023 om 11:16

En na de afgelopen drie wedstrijden vind ik Hlynsson niet eens een concurrent Homelander. Die had 2 goede wedstrijden gespeeld en was de nieuwe de Bruyne volgens Ronald de Boer. Ik zie eveneens meer in Misehouy en hoop dat die snel bijtekent en mee gaat op trainingskamp of na gisteren strafkamp.

22 december 2023 om 11:33

In 43 wedstrijden 9 doelpunten en 3 assists op KKD-niveau... Het is nou niet echt iemand die de hele KKD op een hoop speelt, of wel? Nouri, vd Beek, De Jong, die lieten het een heel seizoen zien op KKD-niveau, en die verdienden het om het 1e te versterken. Ik vind de reactie van Misehouy wel veel ego voor weinig spierballen

22 december 2023 om 12:08

Goede vergelijking ook, die jongens speelden in een kampioenselftal en deze jongen is een van de weinige lichtpuntjes en een Ajax dat voor de onderste plekjes speelt. Het is knapper om goed te spelen in een elftal dat totaal niet draait dan in een geoliede machine.

22 december 2023 om 12:28

@KokkieAFC, eerlijk gezegd zou ik ook mijn biezen pakken. De technische staf zet nog liever een spits als Akpom op 10 of een zwaar tekortkomende Banel. De laatste weken worden er ook spelletjes gespeeld door deze technische staf. De uitblinkers bij jong krijgen geen minuten. Aankopen worden geslachtofferd ten faveure van jeugdspelers die niet goed genoeg zijn en eigenlijk al redelijk afgeschreven. De betere jong Ajax-Spelers zien we niet spelen. Er gebeuren echt een aantal dingen die niet te verklaren zijn anders dan aankopen afdwingen in de winterstop.

22 december 2023 om 12:56

Spetterson, is het niet zo dat we altijd meer potentie zien in die spelers die we nog niet hebben zien spelen op het hoogste niveau. Alles wordt altijd veel beter gepraat dan dat wat er nu rondloopt. De vlucht naar voren heet dat volgens mij.

Als deze Misehouy zijn minuten maakt en ook niet meteen overtuigd, kun je er donder op zeggen dat de volgende jeugdspeler of talent waar dan ook vandaan het vast beter zou doen dan wat er dan rondloopt.

22 december 2023 om 16:50

Dat is zeker waar Yoda als de resultaten slecht zijn. Misehouy mag volgens mij echter niet meedoen omdat hij nog niet bijgetekend heeft en ook lang geblesseerd is geweest. Het zou echt wel iemand zijn die er zou kunnen komen, mits hij de bereidheid heeft hard te willen werken. Wat dat betreft mis ik Tadic die eigenlijk afdwong dat de jeugdspelers extra arbeid moesten leveren buiten de trainingen om. Nu dat er niet meer is, zie je het bergafwaarts gaan omdat ze denken er al te zijn of dreigen met weggaan. Die knop moet eerst weer om.

22 december 2023 om 18:03

Misehouy is een groot talent, maar het lijkt me voor jullie beter dat er eerst eens wat vastigheid in het team komt. Zou wel m'n best doen hem bij te laten tekenen, vond hem bij Oranje onder 17 de beste van 't spul.

22 december 2023 om 10:47

Dit soort figuren gewoon lekker laten gaan. Zegt alles over zn proffessionaliteit en het kaliber van zn zaakwaarnemer. Het is nou niet dat hij zo goed is dat je niet om hem heen kan.

22 december 2023 om 11:29

En als ie zich ontwikkelt kun je hem altijd voor een godsvermogen terugkopen!

22 december 2023 om 11:49

Hahaha die doet pijn

22 december 2023 om 12:33

En vervolgens - er vanuit gaande dat je doelt op Brobbey? - alsnog met winst enkele seizoenen later weer doorverkopen. Prima deal dan.

22 december 2023 om 12:10

@homelander toen van ‘t schip werd aangesteld was hij geblesseerd is misschien nu net weer twee weken fit, wat had je dan verwacht? Dat hij met blessure zou spelen? Daarnaast is Hlynsson helemaal niks en deze jongen toch wel iets beter en jonger ook nog eens. Ik hoop voor hem dat hij weg gaat en minuten gaat maken, bij dit Ajax valt geen eer te behalen.

22 december 2023 om 14:57

Serieus... als je die Tahirovic op het middenveld ziet lopen, dan zou ik ook heel ontevreden rondlopen.

22 december 2023 om 15:56

Als je Misehouy verdedigende middenvelder zet, wordt het vast een stuk beter.....

Tja.. waarom zou je zoiets posten na een avond als deze?
Als je goed genoeg bent speel je, al snap ik hem aan de ene kant wel dat hij baalt en niet aan speelminuten komt als je kijkt hoe de rest het doet..

Geen idee hoe goed (of slecht) hij is overigens

22 december 2023 om 10:31

Hij doet het prima in de KKD lijkt het, echter kijk ik alleen de samenvattingen dus wellicht speelt hij allee goed op wat momenten in de wedstrijd. Maar ik snap dat je pissig word als je zo'n gast als Forbes ziet. Voor veel geld gehaald als toptalent en kan er helemaal niks van, dan kan je toch beter eigen jeugd de kans geven? Deze gast kan niet veel minder zijn.

22 december 2023 om 10:35

Mee eens dat het heel vreemd is dat hij dit doet, echter ben ik het er niet mee eens dat het altijd geldt dat de beste spelers spelen. Hierbij ben je ten eerste al afhankelijk van de mening van 1 persoon (de trainer) en daarnaast kan het in het teambelang zo zijn dan niet de beste spelers maar het beste elftal speelt.

Waarbij ook ik niet weet in hoeverre hij wel de speler is die Ajax nodig heeft. Waarbij ik wel vind dat je van een jeugd speler niet mag verwachten dat hij een team waarbij zoveel mis is als verlosser mag zien.

22 december 2023 om 10:38

@janssen

Ik snap wat je bedoeld.

Maar je bent het toch wel met me eens dat als een speler goed genoeg is dat hij allang de kans gehad zou hebben?
Als je een keer 3-0 voor staat met nog 10 minuten dan is het juist de kans om zo een speler te laten spelen.
Zeker bij Ajax, waar ze erom bekend staan dat ze jonge spelers op jonge leeftijd al een keer de kans geven.

22 december 2023 om 13:46

Alleen de kans dat Ajax dit seizoen een keer 3-0 voor staat is wel erg klein.

22 december 2023 om 14:05

Ik denk dat er wel wat meer speelt. Hij is nogal blessuregevoelig, waarom Ajax misschien iets voorzichtiger met hem omspringt. Verder snap ik ook niet dat hij nog geen kansen in het eerste krijgt, vooral omdat de meeste middenvelders in tegenstelling tot Misehouy, weinig creatief zijn. Hlynsson heeft wel zijn kans gegrepen. Maar het is afwachten wat deze jongen gaat doen. De vorige keer tekende hij op het laatste moment toch weer wel. Daarbij vraag ik me af wat er nu met de jeugdcontracten gebeurt. Huntelaar is ziek, maar kennelijk heeft niemand zijn werk overgenomen. Mogelijk gaat die nieuwe meneer dit doen, maar het duurt ook wel lang. Hij is de enige niet die wacht op een nieuw contract...

22 december 2023 om 10:44

Vergeet niet dat ze nog op een leeftijd zijn dat de hersenen nog niet uitontwikkeld zijn. Als ze straks opa zijn en op hun leven terugkijken dan zeggen ze :'dat had ik anders moeten doen.'. Hopelijk daalt dat besef wel eerder in.

22 december 2023 om 10:48

Maar 18 jarige in opleiding bij een profclub hebben (als het goed is?) begeleiding vanuit meerdere kanten.

22 december 2023 om 11:09



Wil niet altijd wat zeggen. Als ik bijvoorbeeld naar mezelf kijk: van mijn puberteit tot mijn 24e me zo onsterfelijk belachelijk gedragen en uitspraken gedaan waarvan ik hoop dat iedereen het is vergeten. Terwijl ik echt niet voor galg en rad ben opgegroeid. En nu ben ik een suffe lul van 37 met 3 kinderen die het allemaal goed op de rit heeft, haha. En velen om mij heen net zo.

Zo'n zaakwaarnemer helpt hem ook niet echt. Zit alleen maar olie op het vuur te gooien. Hoe kun je nou klagen dat een jochie van 18 nog steeds niet in het eerste heeft mogen spelen? Vind je het gek dat zo'n speler dan naast z'n schoenen gaat lopen?

22 december 2023 om 10:39

"hoe kun je nou klagen dat een jochie van 18 nog steeds niet in het eerste heeft mogen spelen?"

Normaal gesproken met je eens. Maar de selectie is dusdanig dramatisch dat hij toch echt wel een kans zou mogen krijgen.

22 december 2023 om 10:43

Een kans zou hij zeker verdienen, maar er is veel concurrentie op zijn positie. Een hlynsson heeft zich echt bewezen op deze positie maar ook een Berghuis speelt daar regelmatig.. Daarnaast als jij je contract niet wilt verlengen dan snap ik dat de trainer van het eerste kiest voor iemand waarvan hij zeker weer er de komende jaren over kan beschikken.

22 december 2023 om 10:48

Ik snap wel dat je hem niet opstelt als hij zijn contract niet wil verlengen. Maar dat zal toch ook wel komen doordat je jongens als forbes voor veel geld haalt. Als hij nou echt zo goed was prima, maar dat is hij dus niet. Geeft niet echt een goed signaal af naar de jeugd naar mijn mening.

Verder kan je Berghuis beter op de 10 neerzetten, dan een rechtsbuiten kopen of de jeugd opstellen. Een Forbes kan je beter de hoop in opgeven...

22 december 2023 om 11:34

Voor zijn positie (nummer 10) is geen speler aangekocht maar zijn er spelers binnen het elftal die momenteel beter presteren dan Misehouy.
Als hij echt zo goed is als zijn zaakwaarnemer beweerd dan had hij er nu wel bijgezeten (zie Hato en hlynsson)

22 december 2023 om 11:48

Als hij niet de kans krijgt kan hij ook niet laten zien dat hij beter kan presteren. Het lijkt mij dat hij gewoon niet speelt omdat zijn contract afloopt.

22 december 2023 om 11:53

Die zaakwaarnemer zat laatst ook in een podcast alleen maar te roepen dat we te kritisch waren op Taylor en dat we allemaal niet wisten welke opdrachten zo'n speler meekrijgt van de trainer. Het lag aan alles behalve aan Taylor. Maar dat Taylor als een draak speelt en simpele ballen bij de tegenstander in de voet speelt hoor je hem dan niet over.

Als ajax slim is geven ze deze jongen een kans (had al veel eerder moeten gebeuren) zodat hij kan laten wat hij in huis heeft als het blijkt dat hij werkelijk de missing link is, (want dit is een hele slimme en behendige voetballer) kun je met hem weer om de tafel gaan zitten en samen tot een redelijk besluit komen, blijkt het erg tegen te vallen en hij zit alsnog te hoog in de boom kun je altijd besluiten om de samenwerking te verbreken.

Dit lijkt mij niet het moment om je teveel met principes bezig te houden en vooral te kijken naar wat het team nodig heeft en het zou goed kunnen dat dit deze jongen is.

Ben je wel echt zo'n groot, mega talent terwijl je zelfs bij dit Ajax geen kans krijgt? Wellicht is het tactisch van de Ajax directie om hem niet te laten spelen hoor, maar zou ook zo kunnen zijn dat hij toch iets minder goed is dan hij zelf denkt. Balen van uitblijven van kansen is begrijpelijk, al helemaal op dit moment. Maar meer kansen ga je toch ook niet krijgen bij de genoemde buitenlandse clubs? Als het je echt om perspectief en eerlijke kansen gaat, zou de betere oplossing een stap naar Twente of AZ o.i.d zijn, maar die betalen natuurlijk niet de salarissen van een Ajax, PSG of City. Helpt bij Ajax natuurlijk ook niet echt mee dat hij nu generatiegenoten als Vos, Martha, Banel wel kansen ziet krijgen bij Ajax 1 en hij er zelf nooit bij zit.

22 december 2023 om 11:23

Probleem is dat hij zijn contract nog niet heeft verlengt of wilt verlengen. Tegenwoordig is dat een pressiemiddel van de clubs he, niet verlengen is niet spelen in het eerste. Precies wat je zegt als je al in dit Ajax niet de kans krijgt........
In iedere andere situatie had hij allang de kans gekregen, is wekelijks 1 van de betere (zo niet de beste) bij Jong. En dat terwijl je "geen" middenvelders hebt.
Deze gasten hebben dan een makkelijke tool om zich te uiten naar de buitenwereld, zaakwaarnemers doen ook nog een duitje in het zakje door ze op te fokken ipv op te voeden.

Ik hoop dat twente een poging gaat wagen voor hem. Ze kunnen het altijd proberen. Bij twente zit hij gewoon bij de selectie.

22 december 2023 om 11:28

Misschien voor als Steijn vertrekt, maar ik zou als Feyenoord, PSV of AZ ook op het vinkentouw gaan zitten

22 december 2023 om 11:41

Ik zie steijn en vlap beide wel vertrekken. Vlap is niet veel geweest en steijn id voetballend niet de beste, maar maakt wel goals. Daar komt wel een club voor die 6 mil betaald. Dan kunnen ze deze jongen halen en mattson van nec en je hebt betere vervangers.

Geen idee of het terecht is of niet dat hij geen kans in de hoofdmacht krijgt. Puur zonder kennis van zijn kwaliteiten zou ik zeggen; Als je echt zo goed bent, zou je wel spelen.

Wat vooral onbegrijpelijk is, dat zowel Hlynsson als Berghuis goed op de positie kunnen spelen, maar nu al 2 wedstrijden Akpom daar opgesteld wordt, die werkelijk alleen maar Brobbey zijn achterste aan het bekijken is in de spits.

Dan snap je opzich niet waarom deze jongen niet een kans krijgt, want het is immers zijn positie.
Als Berghuis en Hlynsson er spelen zie ik weinig kans om ze uit de basis te spelen.

22 december 2023 om 11:11

hlynsson is heel matig aan de bal, doet ook weinig moeite om aan de bal te komen en de mensen die zeggen dat dit slechts een kwestie van tijd en vertrouwen is kennen de speler hlynsson niet want ook in de jeugd was het aan de bal niet veel soeps, tel daar zijn schriele voorkomen bij op en je hebt in de wedstrijden waar het niveau en de snelheid omhoog
gaan bijzonder weinig aan hem. Misehouy is een veel groter talent en als hij de kans zou krijgen zou jij dat ook erkennen. Dat hij zelfs nog niet heeft mogen ruiken aan het eerste komt omdat zijn contract situatie al een langer tijd speelt, de ajax leiding is mijn ziens hier helaas veel te principeel en kortzichtig in.

Hij had onlangs nog gezegd dat hij weer met Ajax in gesprek was om een plan op te zetten en hij het liefst ook wil blijven. Hij is net 2 wedstrijden terug van een blessure. Had ie verwacht deze bekerpot te mogen spelen?

Lijkt mij weer op een ongeduldig moment van hem. Of gewoon een onjuist moment om een foto te plaatsen.

Je mag best ontevreden zijn, maar ga dan als een man in gesprek met de clubleiding en trainer. Dat doet iedereen normaal gesproken als men ontevreden is op het werk.

Het zijn allemaal diva's op voetbalschoenen die jeugdspelers.

Het is je goed recht om aan het eind van je contract de club te verlaten, maar dat gejank dat ze geen kansen krijgen of het te lang duurt man man man.

Als jij tegen de amateurs van Hercules niet bij de selectie zit dan heb je toch echt iets fout gedaan op de trainingen of bij jong Ajax.

Of denk je nu echt dat een trainer denkt, zo wat een goede speler die haal ik er maar even niet bij?

Het is ook geen toeval dat alleen Ake en Malen het hebben gehaald na een vroeg vertrek bij hun club, waar is de rest gebleven met hun gouden toekomst?

Lekker laten gaan, gaan ze lekker in het buiten land op de bank zitten,,wat zijn spelers als rijkhoff en ook brobbey in het verleden nou opgeschoten met zoon vroege stap naar het buitenland?

Sjonge jonge, wat is dit voor een gast dan weer. Die vindt zichzelf belangrijker dan Ajax 1. Dit is wel heel onhandig of vilein. Hij loopt zo gratis de deur uit deze zomer, en het is oprecht jammer dat hij nooit een kans krijgt, maar als dit de mentaliteit is, en als hij echt zo dom en arrogant is, prima joh. Jammer dat hij zijn instagram moet verwijderen, zal wel veel lelijks over zich heen hebben gekregen. Dat is natuurlijk nooit oke.

Ik haat dat woord- maar zulke jongens zouden een lifecoach moeten hebben. Iemand die ze sturing in het leven kan geven, zorgen dat ze niet de fouten maken die ze nu maken. Zeker op sociale media! Daar kom je verder mee, dan je telkens een soort van opruiend, licht provocerend te presenteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren