Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-talent blinkt uit: 'Volgens mij ben ik de laatste weken goed bezig'

Laatste update:

Ricardo Kishna was zondag bij alle vier de doelpunten van Ajax betrokken en werd dan ook gekozen tot man van de wedstrijd. Dat vond Frank de Boer wel terecht, maar de coach zei na afloop dat hij deze prijs graag twee keer had uitgereikt, omdat Riechedley Bazoer de trofee in zijn ogen ook verdiende. De jongeling blonk uit op het middenveld en maakte zijn eerste Eredivisie-doelpunt.

/

Ruim twee jaar geleden maakte Bazoer de veelbesproken overstap van PSV naar Ajax en nu zit hij dicht tegen een basisplaats aan. Als middenvelder, welteverstaan: "Ik heb heel mijn leven centraal achterin gespeeld, totdat ik naar Ajax kwam", zegt Bazoer tegen NUsport. "Dat op en neer pendelen als middenvelder is zwaarder, maar ik wilde zelf juist graag als middenvelder spelen.''

Van zenuwen heeft hij in de afgelopen weken geen last gehad: "Nee, ik heb eigenlijk nooit zenuwen, wil gewoon altijd graag laten zien wat ik kan. En volgens mij ben ik de laatste weken goed bezig. Ik krijg complimenten van de coach en van mijn teamgenoten", aldus Bazoer, die met een fraaie treffer goed was voor de 2-1. Ajax won uiteindelijk met 4-2 van Twente.

Zie jij Riechedley Bazoer een vaste basisplaats veroveren bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor het eerst in tijden weer is genoten van Ajax, en hij is zeker één van de redenen. Na de 3-2 werd het eindelijk weer is vrij. Als ze nou het hele seizoen zo speelden..
Ach, dit volhouden en tegen Legia ook, dan kan het toch nog positief eindigen.

16 februari 2015 om 08:58

Ik denk dat we, als we 'gewoon' tweede worden, sowieso kunnen spreken van een positief seizoen.

We hebben een hele jeugdige ploeg die 'ups en downs' zal kennen. Een jaar geen kampioen worden kan, in mijn optiek, ook positief uitpakken (ook al wil ik het liefst ieder jaar kampioen worden natuurlijk). We maken nu namelijk al de stappen die we voorheen in de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen maakten. Toen moest er een 'nieuw' team gevormd worden. Jonge spelers moesten op het laatste moment nog worden ingepast, aankopen moesten zich nog aanpassen. Dat hoeft nu, zeer waarschijnlijk, veel minder te gebeuren.
Daarnaast gaat alle lof nu uit naar Psv. Deels terecht want ze spelen gewoon goed voetbal. Maar na dit seizoen houden ze weinig sterkhouders over, verwacht ik.
Volgend seizoen is hét seizoen voor Ajax. Dan moeten we laten zien dat we weldegelijk de goede weg ingeslagen zijn d.m.v. dit beleid te volgen. Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Viergever, Klaassen, Andersen, Serero, Fischer, Kishna, Milik, El Ghazi, Zivkovic, Muric, Bazoer, Menig, Tete....allemaal spelers die er vermoedelijk volgend jaar nog steeds zijn. En dan heb ik de aanstromende talenten nog niet eens genoemd.

Ondanks dat de kans groot is dat we dit jaar een keer geen kampioen worden, denk ik dat we grotere stappen hebben gemaakt dan voorgaande jaren. Laat de aandacht maar naar PSV gaan dit seizoen (nogmaals; wat terecht is), wij worden alleen maar sterker. Daarom vind ik dat we dit seizoen best als 'positief' kunnen bestempelen. Zeker voor het langere termijn..

16 februari 2015 om 11:53

Juist, heel goed geformuleerd! Daarom doe ik ook niet mee aan de paniek van velen. Een linksback erbij (het liefst Maxwell) en gaan met die banaan!

16 februari 2015 om 12:01

Je slaat de spijker op z'n kop. Het is helemaal geen verloren seizoen als je een keer geen kampioen wordt. Als het lek nu boven is en je wint van Legia en daarna loot je gunstig kun je Europees altijd nog wat leuks proberen te bereiken. Dat het even niet liep is een feit maar als je daardoor je tekortkomingen kunt achterhalen en daarvan kunt leren kun je stappen vooruit zetten.

Dat vier keer op rij kampioen is natuurlijk leuk maar strooide wel degelijk zand in de ogen als je kijkt naar de vooruitgang. Het was jarenlang goed genoeg voor Nederlandse begrippen en te kort voor in Europa. Als je nu gaat kijken is het blijkbaar niet goed genoeg voor zowel Nederlandse als Europese begrippen en zal er dus nog beter en doelgerichter gewerkt moeten worden. Ben erg benieuwd hoe dit in de toekomst uit gaat pakken.

Vond Bazoer samen met Kishna echt een van de beste, met name Bazoer vond ik echt goed, het leek echt alsof hij al jaren in het elftal staat te spelen, zijn drive naar voren maar ook het opbouwen van hem vind ik van hoog niveau op zo,n leeftijd. Als hij in andere wedstrijd ook in de buurt van dit niveau weet te komen heeft Frank echt een een luxe probleem want ik zou hem dan echt laten staan, hij is ook echt pas 18 dus aantal keren banken is niks mis mee, maar man man wat een niveau gisteren van deze Bazoer.

Voetballend klopt alles bij hem! Eindelijk weer een middenvelder die allereerst open draait zodat hij met ze neusje naar de goal staat, ipv tikkie breed tikkie terug.

Zou hem graag een paar wedstrijden op

16 februari 2015 om 08:20

Mee eens, zag hem heel vaak opendraaien en lange ballen of steekpassen geven, iets wat ik idd heel lang bij Ajax gemist hebt, dit is pas zijn eerste wedstrijd dat hij zo vrij uit voetbalde en hoop dat dit het begin is van iets moois bij hem.

Bazoer was echt super. Een mooi voorbeeld van een speler die Ajax met recht opgeleid mag noemen, heeft in twee jaar in de opleiding op het middenveld leren spelen. Zo zie je maar dat je een speler in twee jaar veel bij kan leren.

16 februari 2015 om 13:49

Hij kwam pas toch over van Psv?

16 februari 2015 om 18:34

speelt sinds seizoen 2013/2014 voor jong Ajax/ajax.

Bij Psv was hij een verdediger.... Bij Ajax hebben ze hem een andere rol gegeven en met succes. (al vind ik het vreemd dat ze dat bij Psv niet hebben gedaan want het was overduidelijk dat hij voetballend gezien eigenlijk te goed is met techniek etc. om misbruikt te worden als pure verdediger)

17 februari 2015 om 14:05

Klopt en vervolgens opgeleid door Ajax.

17 februari 2015 om 14:59

Alleen z'n opleiding afgemaakt du's.

Wel knap van Ajax dat ze hem halen als CV en nu omgeturnd hebben tot een soort van box-to-box middenvelder. Steekt fysiek ook goed in elkaar en dat is bij Ajax sowieso al een openbaring.

Een middenveld Klaassen - Bazoer - Sinkgraven is erg compleet. Waarom dan opzichtig lonken naar Van der Vaart, waar we al tijden vrij weinig van zien en daarbij een blessuregevoelige speler...

16 februari 2015 om 12:02

FdB ontkende gisteren nog dat er geflirt wordt met Raffie (en terecht ook!), dat is echt weer zo'n fantasie die een journalist de wereld in helpt, daar moet je je niet teveel van aantrekken. Net als de geblesseerde Maduro die gisteren een wedstrijdje kwam kijken, dat zegt allemaal niks.. Beide moet je niet willen in mijn optiek. Maxwell zou pas écht een topaanwinst zijn, ondanks dat Frank liever ervaring wilt op het middenveld of aanval, daar zie ik juist veel minder problemen.

Overigens was Bazoer erg goed gisteren, krijgt de complimenten meer dan terecht, al vind ik hem wel meer een CVM dan een AM, waarbij ik Klaassen meer een AM dan een CVM vind, maar snap wel dat FdB het voorlopig zo neerzet. Mettertijd zie ik hem dat wel weer terugdraaien..

16 februari 2015 om 12:12

@trodat40230

Ik zie juist de grootste problemen op het middenveld. Daar wordt vaak de bal verloren door gebrek aan duelkracht/power. Daardoor liep je tegen Feyenoord bijna tegen een Nederlaag op en konden Vitesse en AZ constant gevaarlijk worden. Het middenveld was de afgelopen wedstrijden (op Twente na) niet in staat om de succesvolle schakel tussen de verdediging en de aanval te zijn. Daardoor gingen veel ballen verloren en kwam de ploeg constant onder druk te staan.

Neemt natuurlijk niet weg dat er achterin ook steeds knollen van fouten werden gemaakt zoals het niet meelopen met de tegenstander en het verkeerd dekken van de zones maar veel kun je er al uithalen op het middenveld. Als je daar geen duels wint kom je hoe dan ook onder druk te staan.

16 februari 2015 om 12:08

Van der Vaart is ook niet de speler die degelijkheid voorop stelt. Als het mooi weer is, het veld mooi is en zijn kop ernaar staat is het een geweldige jongen om erbij te hebben maar hij is niet de speler die zijn schouders eronder zet en zijn team op sleeptouw neemt. Toch ben ik van mening dat er een middenvelder bij moet die constanter is en minder grillig dan Bazoer en Sinkgraven. Jonge jongens kunnen vaak drie goede wedstrijden spelen en zomaar drie wedstrijden geen knikker raken. Klaassen haalt altijd wel een 6 of 7 dus daar zal het niet aan liggen (komt ook door zijn leeftijd). Om die grillige mindere wedstrijden te vermijden denk ik dat ze daarom ervaring willen halen. Maar om nu te zeggen dat Van der Vaart daar de constante speler daarvoor is...?

Het mooiste zou zijn dat Ajax zou investeren in een tijdmachine, daar alle talenten een drietal jaar ouder laat worden en ze dan opstelt. je kunt altijd dromen.

Hij is fysiek ook sterk. Een hele complete middenvelder. Over 5 jaar is het echt een beest. Hopelijk hebben we hem dan nog.

16 februari 2015 om 16:06

Haha zou wat zijn, als hij de body van seedorf kreeg...

Gister van hem genoten. Als je in het stadion ziet kan je echt zien wat hij allemaal wel niet doet en hoe makkelijk hij voetbalt. Simpel spelen gecombineerd met veel naar voren spelen. Weet niet of dit zijn standaard is maar dit was erg goed. Heel jammer dat hij in het stadion niet gekozen werd als man van de wedstrijd...

Ben benieuwd of jan mulder nu nog zegt dat die jongen er niks van kan.
Wat was hij goed gisteren zeg.
In mijn ogen de man van de wedstrijd.
En pass van sinkgraven waar hij el ghazi mee weg stuurt bij de 3-2 was ook geweldig en dan weet je gelijk waarom ajax hem heeft gehaald.

De laatste weken? Volgens mij alleen de laatste wedstrijd.

nou nou, twee goals en de hemel in geprezen, volgende wedstrijd zit het weer tegen en mag ie opdonderen van de ajax fans. Zo gaat dat daar.

16 februari 2015 om 09:32

Ja en jij mag even het artikel opnieuw lezen en dan reageren. Dit was de eerste goal van Bazoer.

Wat een topwedstrijd speelde Bazoer gisteren. Hij krijgt Franks vertrouwen en beloont zichzelf met deze prestatie. Hopelijk kan hij dit niveau vasthouden en dan zie ik het middenveld Sinkgraven - Bazoer - Klaassen hoge ogen gooien in de toekomst.

Fischer en Andersen krijgen het heel moeilijk zo om zich weer in de basis te spelen!

Bazoer zei ik al langer waarom speelt hij niet.
Frank de Boer zal zijn redenen wel hebben gehad, misschien te ongecontroleerd en te graag willen.
Complete speler dit die verdedigend als aanvallend zijn steentje bijdraagt en net 18 jaartjes!

Sinkgraven had af en toe wat slordigheden, maar toch zie je dat hij wel aardig wat talent heeft.
Wilt soms ook te graag, maar die komt er heus wel!

Hopelijk is dit een opstekertje en kunnen ze nu de lijn doortrekken!

16 februari 2015 om 11:10

Dat van Sinkgraven is niet onlogisch. Hij doet zijn stinkende best maar was ongelukkig in zijn acties. Toch was hij ook belangrijk met een assist en die heerlijke bal op El Ghazi bij de 3-2. Lekker strak in de loop.

Serero, Klaassen, Bazoer, Sinkgraven en Andersen zullen rouleren op het middenveld. Die laatste drie zijn ook nog eens zeer jong (klaassen op zich ook nog). Ik ben echt benieuwd naar volgend seizoen.

PSV is kampioen, geen idee waar zij nog 12 punten gaan verspelen. Knap werk, maar wat met volgend seizoen? Ik verwacht toch dat Depay, Wijnaldum, Guardado en misschien wel De Jong niet meer in Eindhoven gaan spelen.

Wel knap van Bazoer dat hij zich heeft ontwikkeld tot een multifunctionele middenvelder terwijl hij bij psv centrale verdediger was. Dat zegt wel wat over zijn talent. Laat hem maar het seizoen afmaken in de basis, dan zal hij volgend seizoen nog sterker zijn.

Die borstklopperij is een beetje triest. Hendrix is ook omgeturnd van centrale verdediger naar middenvelder. Het is dus niet zo dat als die jongen bij PSV was gebleven, hij niet eveneens op zijn achttiende een middenvelder was geweest.

Overigens hoop ik het nog mee te maken dat PSV op een dag hét supertalent uit de Ajaxjeugd wegplukt, op dezelfde sneaky manier als Ajax bij Bazoer heeft gedaan. Het herenakkoord bestaat namelijk niet meer door Overmars en zijn kompanen.

16 februari 2015 om 14:08

Er zijn ook genoeg spelers geweest met een ajax verleden die bij psv hebben gespeeld. Op dit moment heeft psv bergwijn in de jeugd die eerst in de ajaxopleiding speelde. Accepteer gewoon dat sommige spelers een ander traject kiezen.

16 februari 2015 om 14:16

Ik heb het natuurlijk niet over weggestuurde spelers. Maar die riedel 'accepteer gewoon dat sommige spelers een ander traject kiezen', wil ik dan ook wel eens lezen. Ik kan nu al uittekenen hoe Ajax-supporters zullen reageren als de nieuwe Sneijder door PSV wordt weggeplukt met behulp van een sluwe zaakwaarnemer die voor een paar ton zijn moeder nog verkoopt.

16 februari 2015 om 23:26

Wat in het geval Bazoer dus niet is gebeurd.
Die wilde zelf weg en schermde met City,daar kreeg Ajax lucht van en niet andersom.
Overigens is er nooit een akkoord geweest. Door zowel Brans, Overmars en van Geel bevestigd.

17 februari 2015 om 14:08

Bergwijn bijvoorbeeld?

Goede speler! Ik ben benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen bij ajax.

Wie ik nog meer positief vond opvallen was Daley Sinkgraven.. Die had toch ook wel een behoorlijk aandeel bij dat doelpunt van Bazoer en ook met die goede pass op El-Ghazi waardoor dat doelpunt ontstond.

16 februari 2015 om 16:12

Wat ik ook positief vind aan Sinkgraven, die probeert elke bal weer terug te veroveren! Als hij de bal kwijt is is hij ook de eerste die weer achter die bal aangaat.

16 februari 2015 om 17:42

Pff de meeste amateurs doen dat ook.

16 februari 2015 om 17:54

oke leuk...

Wat je vaak ziet bij de meeste spelers dat ze erachteraan sjokken, zoals Kishna dat in t begin vooral had. Schone kan dat ook erg goed.
Dus als je niks inhoudelijks te vermelden hebt reageer dan lekker niet!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren