Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax start met twee verdedigende aankopen tegen Aalborg BK

Laatste update:

Ajax neemt het zaterdagmiddag in Oldenzaal op tegen het Deense Aalborg BK. Op het veld van Quick ’20 werken de Amsterdammers de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen af. Trainer Erik ten Hag kiest voor Bruno Varela onder de lat, terwijl Joël Veltman aan de aftrap verschijnt als rechtsback. Het duel begint om 12.00 uur.

Ajax won eerder deze week de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding met overtuigende cijfers. De amateurs van Quick ’20 werden met 2-11 opzij gezet. Václav Cerny blonk met drie doelpunten uit. De Tsjechische buitenspeler staat ook zaterdagmiddag aan de aftrap. Bij de tegenstander komt ex-Ajacied Lucas Andersen in actie.

Opstelling Ajax: Varela; Veltman, Magallán, Pierie, Martínez; De Wit, Jensen, Ekkelenkamp; Cerny, Huntelaar, Labyad.

Wat verwacht jij van Ajax - Aalborg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinds vorig seizoen en het prachtige CL avontuur ben ik toch meer Nederlands voetbal gaan kijken. Deze wedstrijd pak ik ook mee. Met name benieuwd naar Magallan want hij heeft tot nu toe heel weinig laten zien (helaas). Verder ligt de focus natuurlijk op de nieuwe mannen - Pierri, Martinez, Varela. Ik ben ook benieuwd naar Cerny. In mijn hoofd is het nog steeds de jongen met oogkleppen, maar heb vernomen dat hij in het vorige oefenduel ook goed speelde.

29 juni 2019 om 11:02

Ik vrees dat het dan vandaag niet mee gaat vallen, hopelijk kan Jensen zich positief laten zien op de 6 positie en na rust paar jongere spelers erin zoals Dest, Gravenberch, Traoré, Brobbey, Lang en Danilo. Zullen minder degelijk zijn maar hoogstwaarschijnlijk stuk onbevangener in hun spel.

29 juni 2019 om 11:15

Waarschijnlijk is het iets te warm voor Erik , Ekkelenkamp en de Wit voor Lang en Gravenberch dat neigt naar een zonnesteek. Ja-Knikkers en degelijkheid voor bravoure en voetballendvermogen.....jammer.

29 juni 2019 om 11:33

Dat zijn inderdaad de namen waarvoor je naar het stadion komt. Een Ekkelenkamp en de Wit worden het toch niet vrees ik. Gravenberch en Lang hebben veel meer potentie, intelligentie en voetbalgogme.

Wel in Brobbey, Traore en Danilo drie spitsen mee. Had bijv Traore wel willen zien i.p.v. Huntelaar.

29 juni 2019 om 11:39

Ik denk dat Danilo op de flank speelt dan, vond hem best sterk eindigen afgelopen seizoen beetje vanaf links komend. Hopelijk 45' voor Traoré inderdaad, lijkt een goede klik met Lang te hebben in het veld. Lang op 10 met Danilo - Traoré - Kühn ervoor lijkt me wel interessant, zeker met Dest op rechtsback om het breed te houden want Kühn is geen buitenspeler, die moet in de as spelen.

29 juni 2019 om 12:03

Zowiezo sinds Lang van de vleugel naar het middenveld is gehaald vorig seizoen zie je weer waarom het een goede voetballer genoemd word. Danilo lijkt een verhuur het beste voor. Dest speelt goed laatste tijd!

29 juni 2019 om 12:13

@wolterx heb jij toevallig enig idee hoelang het nog duurt voordat Eiting (delen van) dit soort potjes mee kan gaan pakken?

29 juni 2019 om 12:15

Dest is gewoon een zeer talentvolle rechtsback. Danilo zeer benieuwd naar. Lang inderdaad echt zeer goed op het middenveld en ik denk dat ze hem maar hetzelfde moeten gaan beoordelen als een Ekkelenkamp, als in; die ga je ook niet op de flank zetten.

wordt dit ergens uitgezonden?

29 juni 2019 om 10:59

Zal wel op ziggo worden uitgezonden. Werd de vorige wedstrijd ook.

29 juni 2019 om 11:02

Ziggo sport kan je hem op zien.

Ik ben met name benieuwd hoe het de verdediging afgaat vandaag. Magallan moet het dit jaar waarschijnlijk voor Ajax gaan doen achterin, als vervanger van De Ligt. In Pierie heb ik weinig vertrouwen, maar ik wil hem zeker een kans geven.

Hoe zit het trouwens met de ontwikkeling van Jensen? Ik zie hem vandaag namelijk in de basis staan. Hij is een paar jaar terug als groot talent naar Ajax gehaald voor, als ik het me goed herinner, een behoorlijk bedrag van een miljoen of drie. Dan verwacht je er ook wat van. Kan hij dit jaar nog doorbreken naar Ajax 1?

29 juni 2019 om 11:07

Hij staat op 6 vandaag, kwam inderdaad voor 3 miljoen ongeveer. Is perfect tweebenig en technisch heel begaafd maar echt nog qua fysiek etc nog een jeugdspeler. Is van origine een hangende buitenspeler of nummer 10, staat nu hoogstwaarschijnlijk op 6. Heel benieuwd naar wat hij daar kan laten zien.

Misschien moet iemand even dat jochie achter Veltman checken. Lijkt erop dat hij bevangen door de hitte is.

On: Ik ben heel benieuwd of Ajax het hoge niveau van vorig jaar deels kan vasthouden. Spelen ze eigenlijk ook weer twee oefenduels op 1 dag? Dat deden ze in het verleden wel toch?
Het wordt weer een mooi seizoen!!

Tegenover mijn oude favoriet Lucas Andersen. Wat was dat een groot talent bij Ajax.

29 juni 2019 om 12:55

Die niets heeft laten zien bij Ajax? Niet fysiek genoeg was en weigerde mee te verdedigen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren