Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax sluit huurdeal en stelt zes tot zeven Eredivisie-clubs teleur’

Laatste update:

Mateo Cassierra speelt volgend seizoen zo goed als zeker op huurbasis voor FC Groningen, zo meldt De Telegraaf woensdagochtend. De Trots van het Noorden is met Ajax tot een akkoord gekomen over een huurdeal en gaat op korte termijn in gesprek met het management van de spits. Groningen troeft zes tot zeven andere Eredivisieclubs af in de strijd om Cassierra.

De 21-jarige Cassierra ging thuis op bezoek bij technisch directeur Ron Jans en zijn voorkeur gaat uit naar een uitleenbeurt bij FC Groningen. Als ook de laatste details, zoals de commissie en huisvesting zijn afgerond, maakt de Colombiaanse aanvaller de tijdelijke overstap naar de ploeg van trainer Danny Buijs. Veel clubs zagen het zitten in Cassierra en wilden hem huren met een optie tot koop, maar daar wilde Ajax niet aan meewerken.

Cassierra maakte in de zomer van 2016 voor 5,5 miljoen euro de overstap van Deportivo Cali. Het afgelopen seizoen was hij goed voor achttien doelpunten voor Jong Ajax in de Jupiler League. Verder dan vier wedstrijden in de hoofdmacht kwam hij de afgelopen voetbaljaargang niet. Ajax heeft nog altijd het volle vertrouwen in Cassierra en wil hem derhalve niet definitief laten gaan. In Amsterdam verwacht men dat hij na een uitleenbeurt aan FC Groningen klaar is voor het grote werk.

Denk jij dat Mateo Cassierra het uiteindelijk zal maken bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede zaak. Benieuwd of hij het niveau aan kan

23 mei 2018 om 14:00

Begrijp niet dat zowel Ajax als Cassiera niet kiezen voor een club met een hoger niveau bijvoorbeeld PEC of Vitesse..

Bij Groningen rommelt het al langer het zal me niet verbazen als het de kant van FC Twente op gaat daarnaast spelen ze bij Groningen wel erg defensief je wil toch het liefst een ploeg die probeert te voetballen.

24 mei 2018 om 00:14

PEC een hoger niveau dan Groningen? Omdat PEC een keertje boven Groningen eindigd? Sorry maar wat een onzin. En hoezo rommelt het bij Groningen? Dit seizoen was niet goed, met wat incidenten, maar er zijn helemaal geen problemen verder. Totaal nergens op gebaseerd dat Groningen Twente achterna zal gaan. Op basis van wat?

En defensief? Groningen heeft 50 keer gescoord in de Eredivisie. Dat is meer dan Heerenveen en PEC. En met 50 goals tegen ook minder tegen gekregen dan die 2 clubs.

Lijkt me prima voor die jongen, bij Ajax krijgt hij totaal niet het vertrouwen van Ten Hag. Dan had hij waarschijnlijk weer een handvol potjes even mee mogen doen. Met zelfs Siem de Jong voor hem in de pikorde is het dan beter om tijdelijk te vertrekken. Daarnaast is FC Groningen een prima club om je als jonge speler te ontwikkelen.

23 mei 2018 om 07:11

Siem de jong kan het niveau allang niet meer aan, snap er echt niets van dat hij meer minuten kreeg dam cassiera. Hoop dat ten hag wakker gaat worden

23 mei 2018 om 08:24

Maar je weet dat Overmars deze deal heeft geregeld? Niet ten Hag..

23 mei 2018 om 07:11

Oh nee, is Siem er volgend jaar ook nog?!? De ervaren spelers hebben mij nou niet echt overtuigd afgelopen seizoen. Huntelaar heeft erg veel kansen gemist en Schöne kan zijn duels niet meer winnen. Zonde van zo’n jongen als Cassiera. Hopelijk gaat ie bij Groningen een mooi seizoen beleven!

Hopelijk wordt dit geen gevalletje Hoesen of Zivkovic. Succes in Groningen Mateo!

23 mei 2018 om 07:48

FC Groningen is de enige club waar Zivkovic het goed heeft gedaan.. Snap niet wat je bedoelt.

Cassiera kan zomaar eens gaan vlammen in Euroborg. Ben benieuwd!

23 mei 2018 om 08:29

Denk dat je je niet op de Groningse teentjes getrapt hoeft te voelen. Zivkovich en Hoesen zijn spitsen die bij Ajax niet konden doorbreken, in die zin al genoeg reden om te hopen dat het met Cassiera anders loopt.

23 mei 2018 om 08:32

Beetje domme reactie die waren niet uitgeleend door Ajax maar waren gewoon niet goed genoeg , Daley Blind was ook uitgeleend aan Groningen en heeft zich met name daar ook ontwikkeld .

Heel blij mee, had het liefst ook Europa League gehad maar Groningen is een prima team!

Prima aanvaller voor de FC! Blij mee!

Dat is beter voor zowel Ajax als Cassierra. Sierhuis schuift door als 2e/3e spits. En Cassierra kan mooi speelminuten maken en ervaring opdoen bij Groningen. En Fc Groningen heeft met hem een gevarieerde spits die past bij 4-3-3 en 4-4-2.

23 mei 2018 om 07:40

Ik denk niet dat Sierhuis 2e spits wordt hoor, met Huntelaar er nog bij..

Mooie stap voor Cassiera, ik heb het volste vertrouwen in hem. Ik ben benieuwd of hij kan aarden in Groningen (zowel bij de club als in de omgeving)
Ik hoop dat hij er het beste van gaat maken, een doelpuntje of 15 a 20 erin prikt en het jaar erop bij Ajax gaat knallen!

23 mei 2018 om 08:00

Ik ken de omgeving Groningen erg goed. Als je je niet kan aarden in Groningen als 20 jarige dan kan je dat nergens in Nederland. Mensen zijn behulpzaam, de stad zit vol met 20-25 jarigen, mensen zijn nuchter en de club is gemoedelijk.

23 mei 2018 om 08:14

In de stad Groningen zijn er weinig nuchter 😉 OT lijkt me een prachtclub om voor te spelen.

23 mei 2018 om 10:01

Cassiera kan na de training gewoon via Lelystad naar zn woning in A'dam terug rijden. Is makkelijk en snel te doen. die knaap rijdt echt niet in een 2e handsje van een oud omaatje.

23 mei 2018 om 10:45

Ik weet niet hoe dat bij Colombianen zit, we gaan het zien

23 mei 2018 om 18:54

Nee net als elke andere Ajax speler rijdt hij in een zeer luxe Mercedes.

24 mei 2018 om 00:16

Elke dag 2 uur heen en 2 uur terug rijden? Ik zou lekker een appartementje huren. Kan er vast wel vanaf.

Twee jaar gehuurd of een?

Ik zie het hem niet zomaar redden daar. Groningen is echt iets anders dan jong Ajax. Niet alleen in niveau, maar ook in spelopvatting. Je kunt daar echt wedstrijden lang voor lul lopen in de spits. Bij wijze van spreken kijkt Ajax aan einde op het lijstje, dan zien ze acht goals en dan mag hij vertrekken. Dat soort dingen gebeuren vaker.

23 mei 2018 om 08:04

Ik denk dat jij dan weinig gekeken hebt naar Groningen en naar Jong Ajax. Het niveau van Jong Ajax is zo hoog dat die makkelijk mee kunnen in de Eredivisie, zelfs beter dan Groningen. Het voetbal bij Groningen is niet altijd best, maar de spits wordt wel vaak in de wedstrijd betrokken...

23 mei 2018 om 08:21

En ik denk dat jij voor Ajax bent en het niveau van de godenzonen weer eens overschat. En al gaat hij het wel aardig doen bij Groningen, dat betekent dan nog niet dat Ajax hem terug wil. Verhuurperiodes lopen doorgaans niet goed af. Maar we zullen zien.

23 mei 2018 om 08:40

Ging met Lindgren en Blind anders prima (Lindgren kun je zien als een soort huur want hij kon worden teruggekocht voor een afgesproken bedrag )

23 mei 2018 om 18:55

Want ik zet natuurlijk ook ergens neer dat hij na een verhuurperiode gaat slagen bij Ajax... lezen blijft zo lastig voor mensen.

24 mei 2018 om 03:41

je vergeet m dat we doan hebben die gaat zeker voor assists zorgen. ik hoop dat we ajax een oor gaan aan naaien en 4312 gaan spelen. Dan went hij nooit aan het ajax systeem. muahahaha

Sonde, ik had hem graag bij Heerenveen zien spelen dit seizoen. Heerenveen zoekt nog een spits voor komen seizoen en heeft het streven om qua systeem redelijk hetzelfde te spelen als dat Ajax doet. Gevalletje 2 vliegen in 1 klap, maar helaas...

Groningen kan natuurlijk pronken met Suarez, Robben en daarvoor Koeman. Kan me voorstellen dat die jongen gevoelig is voor met name het Suarez-traject.

23 mei 2018 om 10:15

Vergeet Daley Blind niet, zelfde uitleen basis geweest. Denk dat Heerenveen, Groningen, vroeger Twente en Vitesse de meest logische clubs zijn om talenten te stallen.

Ik zou hem niet voor 1 maar direct voor 2 seizoenen verhuren aan Groningen. Dan hebben zowel hij als Groningen een bepaalde continuïteit en 23 jaar is heus niet te oud om dan weer bij Ajax te spelen.

Hele goede zaak van Groningen. Weet ze Padt te behouden als puntenpakker en met Doan en Cassiera heb je twee klasse spelers in de voorhoede. Ik voorspel gewoon weer een play offs plek voor Groningen zoals vanouds volgend seizoen!

Prima voor Groningen. Samenwerking met Ajax is altijd al goed geweest.
Blind, reiziger, Lindgren zijn toch prima voorbeelden. Aarden in Groningen? Vraag het kappelhof etc. Gaat helemaal goed komen.

Nice nu gaat hij hopelijk gewoon lekker ze wedstrijden pakken en even shinen bij groningen. De potentie is er zeker is een goeie voetballer en hoop dat hij het gaat laten zien volgend seizoen. Met vertrouwen gaat hij vlammen ben ik zeker van.

25 mei 2018 om 06:58

Ik ben van mening dat ze bij Ajax de plank volledig misslaan als je kijkt naar de 2de en 3de spitsen die nu moeten presteren .hunt is sowieso nummer 1, maar zal ook niet altijd scoren en dolberg heeft vormcrisis. Het zal dit seizoen beter moeten van hun kan , want wie goed heeft gekeken naar afgelopen seizoen heeft ook gezien dat we vaak wedstrijden net wonnen en dat in mijn ogen zegt dat je wedstrijden gaat laten liggen , dus hadden we hem er zeker kunnen gebruiken of ze moeten nog een spits halen , maar dan kunnen ze zich zelf eens goed na laten kijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren