Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax ontvangt open sollicitatie van oude bekende: ‘Dan ga ik zeker luisteren’

Laatste update:

Ole Tobiasen staat open voor een terugkeer bij Ajax, zo onthult de Deense trainer in een interview met Ajax Showtime. De oud-verdediger diende de Amsterdamse club vijf seizoenen als speler en was daarna bij diverse clubs in Nederland actief als oefenmeester. "Als Ajax voor een bepaalde functie aanklopt, dan ga ik daar zeker naar luisteren."

Tobiasen, die sinds vorig jaar zomer zonder club zit, zou het niet erg vinden om een jeugdelftal van Ajax te trainen. "Het hangt er vanaf welke leeftijdsgroep het is. Ik zou er wel over na gaan denken", aldus de voormalig assistent-coach van onder meer Almere City FC en sc Heerenveen.

De voormalig Ajacied geniet er als trainer vooral van om individueel met spelers bezig te zijn. "Natuurlijk moet je ook winnen met de jeugd van Ajax, daar niet van. Je wint ook negen van de tien keer, omdat je gewoon beter bent."

"Maar het proces om ze beter te maken, klaar te stomen voor het eerste elftal en om ze te vormen als voetballer, dat vind ik gewoon hartstikke mooi. Bij welke club dat dan ook is… "

Andere opties
Tobiasen staart zich niet blind op Ajax en houdt ook andere opties in Nederland open. Hij opteert voor een baan als hoofdcoach, maar dat is geen heilig doel. "Als je bij een club terecht kunt komen, waar de visie goed is en waar je een echte veldtrainer wordt, dan sta ik ook open voor het assistentschap."

"Het zou het mooiste zijn als er een Eredivisieclub komt. Maar komt er iets leuks uit de Keuken Kampioen Divisie, het buitenland, of misschien een functie als jeugdtrainer, dan ga ik er wel naar kijken", aldus Tobiasen.

De inmiddels 48-jarige Tobiasen werkte in Nederland naast Almere City en Heerenveen ook bij MVV Maastricht, Roda JC Kerkrade, NAC Breda en Sparta Rotterdam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tobiasen...

Je verwacht/ hoopt op Ziyech, Neres, een andere goede buitenspeler die dit gezegd heeft. Krijg je Tobiasen.

23 januari 2024 om 11:27

Een goede jeugdtrainer die individuele spelers beter maakt en aan hun zwakke punten laat werken is op de lange termijn veel beter als een goede aankoop voor op het veld. Stel je eens voor dat ze echt met Brobbey aan z'n zwakke punten hadden gewerkt in de jeugd in plaats van hem prijzen dat hij fysiek al die jochies de baas was in de jeugd. Je weet nooit hoe het loopt maar ik denk dat Brobbey dan al bij een grote buitenlandse club zat op dit moment.

23 januari 2024 om 11:46

Natuurlijk ook wel heel zwart/wit om te denken dat ze Brobbey 7 jaar in de jeugd alleen maar veren in de kont hebben gestopt en nooit aan zijn zwakke punten hebben gewerkt.

Moeilijk om als buitenstaander te zeggen of hij door matig begeleiden nog zwakke punten heeft of dat deze punten zonder de goede begeleiding nog veel slechter zouden zijn.
Ik denk dat de waarheid in het midden zal liggen.

23 januari 2024 om 11:48

Denk je nou echt dat ze daar bij een club als Ajax niet aan gewerkt hebben? Wellicht wat vaker wat analisten zeggen met een korreltje zout nemen, is vaak maar stemming makerij. Brobbey gaat ook echt wel nog een stap maken, maar voetballers hebben nou eenmaal sterke en zwakke punten.

23 januari 2024 om 19:00

Het is inderdaad een beetje overdreven van mij, maar dat zijn alle meningen over Brobbeast op dit moment. Ook jij kan niet ontkennen dat er de laatste tijd weinig speciale jongens doorkomen uit de jeugd en ik denk dat het daar toch wel wat mee te maken heeft. Ik zal wel te negatief zijn maar ik verwacht veel meer kwaliteit als je uit de jeugd komt van 1 van de beste opleiding clubs van Europa.

23 januari 2024 om 12:41

Dus goed lezen want hij is 48 jaar en dus geen oude speler zelfs

Opvallend dat hij alleen in Nederland actief is geweest na zijn spelerscarriere.
Geen idee of hij als trainer of in een andere functie iets toe kan voegen aan Ajax. Het feit dat hij voor zo’n beetje alles open staat klinkt wat wanhopig. Als hij weet wat hij wil kan hij wellicht gerichter bij clubs aankloppen en uitleggen wat hij toe kan voegen.

Tobiasen heeft het bij zowel Almere als Heerenveen echt prima gedaan. Zou echt niet misstaan als hoofdtrainer in de top van de KKD of (onderin) de middenmoot van de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren