Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax laat scouts door PSV begeerde Mexicaans international bekijken’

Laatste update:

Vrijdag kwam het nieuws naar buiten dat PSV denkt aan de komst van Rodolfo Pizarro en de Eindhovenaren lijken niet de enige club uit de Eredivisie te zijn met interesse in de middenvelder. Het Mexicaanse Informador weet namelijk te melden dat Ajax zijn oog eveneens op de twaalfvoudig international heeft laten vallen en hem inmiddels al heeft laten bekijken.

Ajax zou volgens de laatste berichten nog geen contact hebben gelegd met Chivas Guadalajara, de club die Pizarro begin vorig jaar overnam van CF Pachuca. De Amsterdammers hebben naar verluidt al wel informatie ingewonnen bij zijn vorige werkgever, toevallig ook de club die Hirving Lozano vorig jaar aan PSV heeft verkocht.

Naast Pachuca hebben vertegenwoordigers van Ajax volgens Informador contact gelegd met leden van de staf van de Mexicaanse nationale ploeg om een beter beeld te krijgen van de kwaliteiten, potentie en karakter van Pizarro. De concurrentie voor de aanvallende middenvelder, die ook als vleugelaanvaller uit de voeten kan, lijkt echter fors te zijn, aangezien naast PSV clubs uit Spanje en Italië worden genoemd.

De Eindhovenaren zouden denken aan een bod van tien miljoen euro op Pizarro, die deze week nog met de Mexicaanse nationale ploeg op het veld stond in de verloren oefeninterland tegen Kroatië. De club uit Guadalajara heeft naar verluidt een bedrag van minstens twaalf miljoen euro, inclusief fors doorverkooppercentage, in gedachten voor de 24-jarige middenvelder, die nog tot medio 2021 vastligt.

Denk jij dat Rodolof Pizarro een versterking zou zijn voor de topclubs uit de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al zou die naar Nederland komen is de kans natuurlijk veel groter dat hij naar PSV gaat aangezien onze Mexicaanse Connectionesss. Viva La Mexico!

Volgens mij gaan scouts altijd heel goed met elkaar om, ze reizen vaak samen heb ik wel eens gehoord.
En elke speler die Ajax scout die word ook in de gaten gehouden door psv nog tientallen clubs en andersom natuurlijk ook.

Ik neem aan dat inclusief doorverkoop-percentage hier exclusief moet zijn? Of plus?

Ken deze speler verder niet. We zien wel of het serieus wordt, dan kijken we wel weer verder .

Brands heeft al ontkent geïnteresseerd te zijn in deze speler. Week terug ofzo. Waarom staat er dan nog steeds dat psv geïnteresseerd is?

30 maart 2018 om 08:26

Omdat technisch directeuren meesters van rookgordijnen zijn...brands zegt standaard dat ze niet geïnteresseerd zijn tot hij het idee heeft dat hij kans heeft dat ze een speler kunnen binnenhalen.

30 maart 2018 om 08:47

Als Brands niet geïnteresseerd is, dan zegt hij dat vaak ook ronduit.

30 maart 2018 om 11:08

Ja klopt, maar Brands zegt ook wel eens "we zijn niet geïnteresseerd" om hem een week later te kopen dus dat zegt niet zo veel haha!

Misschien is het wel een spelletje van de voorzitter van die Mexicaanse club. Niets werkt zo goed als laten lekken dat de concurrent van je club de speler ook wil. Drijft de prijs lekker op.

Ligt het aan mij of lijkt die gast gigantisch op Pröpper

30 maart 2018 om 11:57

Dat ligt echt aan jou.

"de Eindhovenaren zouden denken aan een bod van tien miljoen euro op Pizarro"

Welnee, bij de Eindhovenaren wordt helemaal niet gedcht aan een bod van tien miljoen op deze speler. Dat was een gerucht uit de Mexicaanse media van een lokale redacteur die drie losse eindjes aan elkaar heeft geknoopt en heeft bedacht dat dit PSV vast wel twee spelers per seizoen zou moeten kunnen halen die tien miljoen (of meer) kosten. Maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Pure onzin, PSV gaat geen tien miljoen op tafel leggen voor Pizarro.

Maar natuurlijk klopt dat niet...psv dacht namelijk meer aan een bod van 15 mio. Hebben geld zat toch in ehv??!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren