Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax komt ook met slecht nieuws voor verhuurde aanvaller

Laatste update:

De toekomst van Lesly de Sa ligt niet bij Ajax. Zaakwaarnemer Mustapha Nakli maakt aan Ajax Showtime duidelijk dat de club uit Amsterdam dinsdagavond heeft laten weten dat er ook komend seizoen voor de aanvaller geen plek in de A-selectie. Eerder vandaag werd al bekend dat Lerin Duarte op de transferlijst is geplaatst.

/

De Sa, 22 jaar, speelt dit seizoen op huurbasis voor Go Ahead Eagles. Door blessureleed kwam de aanvaller tot dusver niet verder dan vijftien optredens in de Eredivisie. Nakhli geeft aan dat er de komende weken gekeken zal worden naar ‘een juiste vervolgstap’.

De Sa heeft nog een contract tot volgend jaar zomer met Ajax. De vleugelaanvaller debuteerde in september 2011 in de hoofdmacht, maar slaagde er daarna nimmer in om veel speelminuten te maken. De teller blijft waarschijnlijk op twintig officiële duels steken.

Een wijze beslissing van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

gewoon te slecht voor Ajax.
Misschien moet hij het eens in de jupiler league gaan proberen.

13 mei 2015 om 10:57

Dus omdat hij te slecht is voor Ajax, dan maar meteen 4 stappen terug!?
Hij kan gewoon bij een club in de middenmoot aan de slag gaan joh.

13 mei 2015 om 11:00

speelt bij Go Ahead toch ook amper? zal dan wel aan zijn kwaliteiten liggen

13 mei 2015 om 11:01

Zoals er staat, door blessureleed.

13 mei 2015 om 11:04

En je volgt het voetbal niet en je leest niet. Hij is geblesseerd geweest. Deze jongen kan zeker wel voetballen , alleen wordt er bij Ajax iets extra's gevraagd. Dit is een type Lukoki.

13 mei 2015 om 11:07

Steven, je praat maar wat zonder dat je zijn kwaliteiten goed kent. Lesley is een prima Eredivisie voetballer. Alleen komt wel tekort voor Ajax. Zou voor iedere club uit het rechter rijtje een toegevoegde waarde zijn.

13 mei 2015 om 11:10

Precies, kan alleen rennen en dan een voorzet geven. Een voetballer waarvan je er honderden hebt tegenwoordig en voegt niets toe aan Ajax.

13 mei 2015 om 11:20

Helemaal mee eens. Zelfde soort speler als Lukoki, Slory, Castelen enz. Daar heb je niks aan bij de Nederlandse topclubs, alleen bij counter ploegen kunnen ze leuk mee doen.

13 mei 2015 om 13:06

Hij had een zware rugblessure, dan speel je niet ja... Daarna gewoon weer gelijk basis hoor

13 mei 2015 om 13:17

@steven,

Is lezen nu echt zo moeilijk?

De Sa is bijna het complete seizoen geblesseerd geweest aan zijn rug. Medische doktoren konden geen oorzaak vinden maar meneer had toch veel pijn zij die. Blessurde was halverwege het seizoen voer maar na 1 wedstrijd deed het weer pijn en lag hij er tot een wedstrijd of 3 geleden weer uit.

GAE heeft er niet van kunnen profiteren want in vorm is hij nooit geweest. Hetzelgde geld voor Ajax, ontwikkeld heeft hij nl ook niet.

Dat was te verwachten, op beide vleugels is hij 3e keus, misschien dat hij bij GAE kan blijven en kan vlammen op counters. Lukoki doet het ook leuk bij Zwolle!

Off: lekkere foto ook, die is genomen toen hij te horen kreeg dat hij niet terug hoeft te komen in Amsterdam.

Ik weet niet of het een nieuwe verhuur periode word of dat hij verkocht wordt, maar ik zou hem in ieder geval verkopen. Dit soort spelers zullen ook nooit Ajax materiaal worden. Ik vind hem een mindere uitgave van Lukoki eigenlijk, goed voor kleinere clubs waar ze veel ruimte hebben, maar niet voor de top.

13 mei 2015 om 10:55

Zal wel verhuurd worden. Clubs gaan geen transfersom voor hem betalen als hij volgend jaar gratis kan worden opgepikt. Dat was misschien anders geweest als hij alle wedstrijden had gespeeld voor Kowet, maar dat is niet zo.

Mooie vervanger voor Slagveer als die vertrekt (geloof dat er interesse voor was?).

Een hele wijze beslissing. Ajax heeft vooral voor op de flanken nog heel wat talent in de jeugd en de Sa heeft nou niet bepaald overtuigd in Deventer.

Volgens mij ook geblesseerd geweest dit seizoen toch? Volgens mij best potentie om bij een eredivisie club het te redden.

Moet deze jongen een transfersom kosten of is ajax bereid om hem transfervrij te laten gaan? Weet iemand dat toevallig?

13 mei 2015 om 11:58

Ik neem aan dat er wel wat betaald moet worden, ze dorsten vorig jaar voor Siggi zelfs zo'n 10 milj te vragen..

13 mei 2015 om 12:05

Siggy is een international waar bovendien miljoenen voor is betaald. Compleet andere situatie en een onzinnige vergelijking.

Wat gaat Ajax eigenlijk met Becker doen want dat vind ik wel echte een goede speler. Ik denk niet dat het veel uitmaakt of je nou Becker of el Gazhi er in heb staan.

13 mei 2015 om 10:59

Zal z'n stand in worden neem ik aan. Samen met Schone. Dat De Sa te kort zou komen zag ik al een tijd aankomen. Maar blijf het jammer dat Ajax vorig jaar Moses Daddy niet heeft vastgelegd. Die maakt inmiddels furore in Belgie en heeft ook al een prijskaartje van zo'n 20 miljoen. Erg jammer.

13 mei 2015 om 11:09

Gaat Becker terug? En ziet Ajax het in hem zitten? Zou echt niet weten waarin hij te kort schiet ten op zichtte van El Ghazi.

Goede speler voor teams die op de counter spelen maar voor Ajax is hij echt te matig. Het wordt tijd dat er weer echt goede vleugelspelers gaan doorbreken bij Ajax.

13 mei 2015 om 11:17

Ik denk eerlijk gezegd dat het volgend seizoen eerder El Ghazi en Fischer wordt.

13 mei 2015 om 13:12

Ik ben eerlijk gezegt niet echt overtuigt van Kishna. Heeft een aantal leuke wedstrijden gespeeld en voelt zich nu meteen de man. El Ghazi is inderdaad wel redelijk, maar ook niet geweldig

Blijft jammer als zo'n speler het niet redt, maar ook niet meer dan logisch als je bijna al deze jongens nog voor je hebt in het eerste:
Linksbuiten:
Fischer
Kisnha (?)
Andersen
Menig
Meleg
Rechtsbuiten:
El Ghazi
Schöne
Becker
Muric
Cerny

13 mei 2015 om 11:17

Becker hoort in de basis bij Ajax

13 mei 2015 om 11:36

Becker verdient in de voorbereiding van volgend seizoen zeker een kans met een serie wedstrijden. Maar of hij nou goed genoeg is al basisspeler, denk ik niet. Wie zou hij eruit moeten spelen dan? El Ghazi is veel productiever en op links zal hij Fischer er ook niet uitspelen lijkt me, en evt. Kisnha ook niet.

13 mei 2015 om 12:00

Becker hoort uberhaupt niet bij Ajax!

13 mei 2015 om 12:03

Waarom niet? Is toch gewoon een hele goede voetballer.

13 mei 2015 om 12:10

Vind ik absoluut niet. Pec/groningen/utrecht is zijn niveau.. Kan hard rennen en hard schieten, dat is het wel zo'n beetje.. Voorzetten zijn veelal matig en technisch komt hij ook tekort. Lopen véél betere buitenspelers in Amsterdam rond.. Cerny speelt hem, achteruit kruipend, nog uit de basis van Jong! Menig en Acolatse idem btw, komen net zoveel tekort als Becker, misschien nog wel meer.

13 mei 2015 om 13:11

Ben het met je eens trodat4030.
Ik heb sowieso het gevoel dat Ajax al heel wat jaren ontzettend veel moeite heeft om talenten groot te brengen die tot de voorste linie behoren. Te lang wachten we op goede vleugels, een spits die minimaal twintig in een seizoen kan maken. In dat opzicht heeft Ajax echt een probleem en ondanks de laatste schalen is dit een echt probleem geworden.

Ik hoop dat El Ghazi en misschien zelfs nog Kishna echt het verschil gaan maken, maar zeker de laatste zal door zijn ruzies met de Boer in de zomer gaan vertrekken. Een Larrson van Heerenveen zou Ajax zo kunnen gebruiken aangezien Fischer na zijn lange absentie het ook nog maar moet gaan laten zien. Zoals jij ben ik niet echt overtuigd in wat er in Jong Ajax rondloopt.

ja wat is er met kishna,wat heeft hij bewezen

En voor dit soort spelers hebben ze die Moses daddy laten lopen toen die op proef was bij Ajax. Kan me er nog kwaad over maken. Iedere nitwit ziet dat deze gast niet goed genoeg is voor Ajax maar toch hadden ze zoiets van nee geen Moses daddy want we hebben bijv een de Sa die eraan komt. Schiet mij maar lek!

13 mei 2015 om 11:33

Inderdaad, wat een wanbeleid, af en toe zijn ze zo ontzettend eigenwijs. Elke supporter riep dat hij een contract moest hebben en de wijsneuzen in de staf vonden de Sa uit de eigen jeugd gelijkwaardig of zelfs beter dan 'het grootste talent uit afrika'. De Sa is Lukoki 2.0, een renpaard, niet veel meer dan dat. Ook dat zag elke supporter. Moses Daddy wordt straks voor ca. 20 miljoen verkocht, en de Sa?....

13 mei 2015 om 13:30

@ ajacied020!

Die eigenwijsheid is mij ook al een paar jaar een doorn in het oog, net zoals voor de revolutie luisteren ze (overmars en de Boer) nooit naar de scouts. Al die zogenaamde versterkingen zijn ook door de gebroeders de Boer en Overmars gescout, echt ik kan er met mijn pet niet bij dat deze mensen net zoals voorgaande bestuurders/belangrijke mensen weer afwijken van hetgeen waar voor en tijdens de revolutie zo hard voor gevochten is.

13 mei 2015 om 11:37

Moses daddy is een linksbuiten en niet veel beter als Kishna, Becker en Andersen

13 mei 2015 om 12:19

Waarom liet Ajax (lees Fdb) Daddy dan schieten omdat 'we de Sa nog hadden'? De sa is toch ook een rechtsbuiten?

13 mei 2015 om 13:20

Moses Daddy kreeg geen werkvergunning bij Ajax (hoor ik ook pas net hoor...)

13 mei 2015 om 13:22

@ Patrick__db

Nu ben ik vaak de eerste om Overmars te bekritiseren, maar volgens mij ging dat niet door omdat er problemen waren met het Ind.

Veruit te slecht voor het niveau van Ajax. Misschien als die het goed doet in de nacompetitie met GAE dat hij daar kan blijven zodat we hem nog kunnen volgen in de Eredivisie.

Vraag mij af wat er met Becker gaat gebeuren. Was aanvoerder van Jong Ajax en speelt bij PEC zeker niet slecht. Maar El Ghazi gaat hij niet uit de basis spelen en met Schöne heb je al een alternatief en daarnaast heb je nog het talent Cerny.

13 mei 2015 om 11:30

Waarom zou Becker El Ghazi niet uit de basis kunnen spelen hij is absoluut niet minder dan El Ghazi sterker nog ik vind hem beter. Heeft veel meer snelheid en een beter techniek.

De Sa is momenteel duidelijk te licht voor Ajax 1, het is voor vleugelaanvallers sowieso erg lastig om potten te kunnen breken bij ajax. Ze worden vaak veels te laat ingespeeld door de backs of middenvelders.
Betreft het mislukken van Duarte vind ik nogal opmerkelijk, in zijn begin fase bij ajax maakte hij n goede indruk met als hoogtepunt de CL wedstrijd thuis tegen AC Milan( was tot ie geblesseerd uitviel halverwege de 2e helft de beste man), daar kwam nog eens bij dat ie pas in de laatste fase van de transfermarkt was aangekocht veel tijd voor aanpassing was er niet.
Na die blessure was die flair.die hij effe liet zien helemaal weg met als dieptepunt die tactische blunder van de Boer om Duarte linksback te zetten tegen Redbull.
Vrees dat ie mentaal niet geschikt is om het bij Ajax te redden, aan zijn voetbalkwaliteiten lag het zeker niet, gezien ook de uitnodiging die van Gaal hem toen stuurde betreft een trainingskamp voor Oranje.
Hij zal toch (eerst)goed in de spiegel moeten kijken en overleggen met zijn managers hoe hij zijn veelbelovende carriere weer op de rit kan krijgen.

Het inschatten van talent is nou niet het grootste kwaliteit van Fdb.. Moses Daddy laten lopen omdat we de Sa hebben, Gudelj kopen ondanks dat je vd Beek hebt.. Pfffff, ik begin steeds minder in FdB te geloven op dat gebied. Een ploeg smeden die boven zichzelf uitstijgt kan hij wel, dat hebben we de laatste jaren wel gezien, maar zijn transferbeleid is dramatisch!

Ozbiliz, Zeegelaar, Jozefzoon, Lukoki, De Sa wordt wel een lange lijst met net niet geschikt..

Lijkt erop alsof Ajax dan toch eindelijk serieus aan het doorselecteren is. Je moet, als club zijnde, ook niet willen dat er allerlei spelers onder contract staan die het Ajax niveau niet hebben. Deze spelers hebben lang genoeg de tijd gehad, hebben te weinig progressie geboekt en zijn dus niet geschikt voor Ajax, klaar. Dan doel ik op Duarte, De Sa, Ligeon. Zal me niets verbazen als spelers als Menig, Meleg en Acolatse daar ook bij zullen komen.

De norm moet zijn dat je elk jaar progressie boekt en dat je daadwerkelijk iets toe kan voegen aan Ajax 1. Bij té veel spelers zie je dat het een beetje subtop/middenmoot niveau is.

Goede zaak. Nummer 2 die van de loonlijst moet. Elkaar gewoon netjes bedanken voor bewezen diensten en de Sa kan zich nu richten op een realistisch vervolg van zijn carierre.

Goed zo! Snel schoon schip maken. Teveel middelmaat geweest bij Ajax afgelopen jaren.

Cillessen
Rhijn/Tete
Veltman
Viergever
Riedewald
Klaassen
Gudelj
Bazoer
El Ghazi
Milik
Fischer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren