Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax is gewoon een goede keuze, we zijn niet boos op Bojan'

Laatste update:
/

Voor Real Betis kwam de tijdelijke overgang van Bojan Krkic naar Ajax niet bepaald als een verrassing. De club uit Sevilla had goede hoop om de 22-jarige aanvaller tijdelijk in te lijven, maar Barcelona maakte zaterdag melding van de huurovereenkomst met Ajax over Bojan. Betis-hoofdtrainer Pepe Mel toont zich hoe dan ook een waardig verliezer.

"Het is normaal dat hij voor Ajax heeft gekozen", verzekerde Mel maandagavond in gesprek met Onda Cero. "Wij kunnen tegen een club als Ajax niet opboksen. En ook niet tegen clubs uit de Bundesliga of welke clubs uit de elite dan ook. Niet in financieel opzicht en ook niet op sportief gebied."

"Ajax speelt komend seizoen immers in de Champions League", claimt Mel. "En wij hebben ons met veel inspanning voor de Europa League weten te plaatsen. Ik snap best dat Bojan het beste voor zichzelf en zijn carrière wil. Ajax is gewoon een goede keuze en wij zijn helemaal niet boos op Bojan." Bojan, die eerder aan AC Milan en AS Roma werd verhuurd, meldt zich dinsdag in Amsterdam.

Ajax was de beste optie voor Bojan Krkic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi compliment dat ajax nog steeds een grote statusm heeft

9 juli 2013 om 08:48

Het is een spotieve reactie, maar als Ajax geen champions league had gespeeld zoals een Feyenoord bijvoorbeeld dan was Bojan denk ik eerder naar Betis gegaan, status of geen status.

9 juli 2013 om 13:27

Dat heeft zeker meegespeeld. Misschien zelfs wel doorslaggevend.

9 juli 2013 om 13:24

Dat krijg je, met 4 Europa Cup 1's in de prijzenkast.

Ajax mag dan een 'oude macht' in het voetbal zijn, als je vier keer de kroon van Europa hebt gedragen wekt dat logischerwijs nog steeds bewondering.

Overigens denk ik dat met De Boer aan het roer Ajax steeds een stapje hoger komt. Vorig jaar geweldig gepresteerd in de zwaarste groep. Dit jaar zie ik ze, mits Eriksen blijft, de groep wel doorkomen.

Zou leuk zijn.

9 juli 2013 om 13:30


on: Goeie aankoop van Ajax, ze missen toch wel een kwaliteitsspeler op het rechtsbuiten positie en die hebben ze goed opgevult met Bojan. De eredivisie wordt er ook beter op en het wordt ook veel leuker.

Ajax is inderdaad een betere keus dan Betis. De speelstijl komt overeen met die van Barcelona, een speelstijl die Bojan kan dromen na zijn jaren daar. Verder wilt iedereen zich natuurlijk laatste zien op het hoogste podium, de Champions League.

9 juli 2013 om 19:10

Ligt eraan wat hij denkt te leren en mocht het wat worden in de eredivisie kan hij terug naar Spanje en redt hij het hoogs waarschijnlijk weer niet

Vergeleken bij Betis is Ajax wel elite ja.. maar buiten dat ook niet echt. Beetje net als Liverpool ooit was, vooral grote naam dus maar laatste grote internationale prestaties zijn al iets te lang geleden.

Logische keuze van Bojan verder, Betis speelde boven verwachting afgelopen seizoen en zal waarschijnlijk dit seizoen een beetje terugvallen.

Dit gaat weer genieten worden Ajax weer kampioen hopelijk, feyenoord nummer 2 en dan PSV denk ik.
Ik denk dat Bojan weer gaat vlammen en er zeker 20 a 30 in schiet.

9 juli 2013 om 09:04

Dat is wel heel optimistisch allemaal. PSV heeft zich inmiddels ook al flink versterkt. Eerst maar eens afwachten wie er blijven bij Ajax, en wie er weggaan. Geld natuurlijk ook voor de concurrentie. Het is nog veel te vroeg om zulke uitspraken te doen..

9 juli 2013 om 09:06

Versterking van PSV valt wel mee in vergelijking met wat er weg is.

9 juli 2013 om 09:14

Inderdaad! Laten we eerst maar hopen dat Bojan zich goed aanpast in Amsterdam en van daar uit gaan kijken hoe goed hij is. Liever geen doelpunten of assists aan hem vastplakken, dat valt vaak tegen.

9 juli 2013 om 09:41

Niet zo bang zijn Ajax is nu al 3 keer kampioen dan moet je je ook uitspreken als kampioenzijnde.

9 juli 2013 om 09:05

Als rechtsbuiten? Ik denk dat je blij mag zijn als hij 10x weet te scoren. Daarnaast verwacht ik wel de nofige assists van hem.

9 juli 2013 om 09:32

Ik denk dat jullie blij mogen zijn als hij een redelijk seizoen gaat draaien. Ik heb een zo'n idee dat deze man puur op naam en cv is gekocht. Ik ben blij dat hij niet voor PSV heeft gekozen.. en waarom? heb jij überhaupt Bojan een beetje gevolgd? Niks aparts die jongen. Matige speler

9 juli 2013 om 09:34

Hoezo zou je er maar 10 mogen verwachten. Fisscher maakte er 10 in 23 wedstrijden waar hij er maar weinig van minuut 1 tot minuut 90 van gespeeld heeft.

Bojan is nog altijd de meest scorende jeugdspeler die barcelona ooit heeft gehad.
In de rechtsbuitenrol zoals die bij ajax wordt ingevuld in combinatie met het aantal wedstrijden dat die zal gaan spelen. Ik denk dat je van hem toch zeker wel 10 doelpunten zou mogen verwachten als die grootste deel van het seizoen gewoon zal spelen.

Al kan ik natuurlijk niet zien in hoeverre hij die bal nog richting het doel kan schieten

10 juli 2013 om 07:31

Matige speler? In Italie heeft hij zijn belofte misschien niet kunnen inlossen, maar hij heeft daar toch zeer leuke wedstrijden gespeeld. Heb jij 'm regelmatig zien spelen? Waar baseer je je mening dan op? En inderdaad blij dat hij niet voor PSV gekozen heeft... Josefzoon uit de basis spelen had lastig geworden...

Leuk om te lezen! Mooie reactie van deze man. Vind het ook een groot compliment aan de club Ajax dat talenten van Barca graag naar Ajax toe willen komen. Cuenca wilde heel graag nog een jaartje blijven en Bojan wist meteen dat hij naar Ajax wilde. Barcelona ziet zelf ook in dat hier wat moois aan de hand is! Het is fijn om Ajacied te zijn de laatste jaren!

Het is dat geld de laatste jaren echt het voetbal verziekt anders zouden de nederlandse clubs zeker wel presteren in de CL dus waarom mensen zo afgunstig naar ajax doen bij een complimentje, het is een grote club en was elite nu niet door de sjeikjes tegenwoordig, doodzonde.

9 juli 2013 om 09:29

Precies. Mooie reactie. Wordt tijd dat er weer eens Nederlands succes komt. Feyenoord was de laatste en dat is inmiddels alweer 11 jaar terug. Onze clubs (ajax Feyenoord) zijn met wat moois bezig Fron10! Dat is iets om trots op te zijn. Hopelijk komt dat succes vanzelf.

9 juli 2013 om 09:35

PSV was nog een keer heel dicht bij de CL finale, maar verder is het inderdaad jammer dat een Nederlandse club nog maar weinig van betekenis kan zijn in Europa..
Ik hoop dat dit snel zal veranderen!

9 juli 2013 om 09:48

@ dantaveer

Opzich was dat natuurlijk een prestatie van jewelste maar het telt pas echt als je de finale haalt. De finale´s gaan de geschiedenis boeken in en hoe cru het ook klinkt niemand herrinert zich de halve finales (behalve de supporters van de club die daar stonden).

Overigens sluit ik helemaal niet uit dat Ajax of PSV in de nabije toekomst incidenteel succes kan behalen. Toen Ajax voor het laatst de Champions League won waren die verschillen er ook al. Datzelfde geld voor het Feyenoord dat de Uefa Cup won maar ook voor het PSV en AZ dat respectievelijk de halve finales haalde van de Champions League en de Europa League.

Over het algemeen voeren de Nederlandse clubs een goed beleid en als de financial fair play regels echt strak worden nageleefd is het mogelijk om hier en daar een Europees succesje te boeken. Natuurlijk komt daar ook wat geluk bij kijken maar zonder geluk vaart niemand wel.

Mooi compliment van deze man,uiteraard ben ik het roerend met hem eens. Internationaal staat Ajax nog steeds in hoog aanzien. Alleen in Nederland denkt men daar wel eens anders over maar dat is meestal gebasseerd op onderbuik gevoelens. Men weet in het buitenland ook dat Ajax niet kan meegaan met de financiele wapenrace van de aboslute top maar behoud door haar historie en werkwijze gewoon nog haar glans.

Hij toont zich een waardig verliezer. Mooie woorden van Mel, die toch een goede prestatie neer heeft gezet met Betis.
Het is begrijpelijk dat Bojan voor de Champions League kiest, maar ik betwijfel toch of het een goede keuze is. Met Betis speel je toch op een hoger niveau (in de competitie) en dit jaar dus ook Europees.
Ajax zal na de winterstop denk ik ook nog wel Europees actief zijn, maar het is nog maar de vraag of dat ook in de Champions League zal zijn. Ik hoop het wel, aangezien het voor Ajax en het Nederlandse voetbal mooi zou zijn om eindeijk weer eens een ploeg de groepsfase te zien overleven.

Nette reactie. Ajax heeft een groot voordeel dat ze komend jaar CL spelen, dat spreekt toch elke speler aan.
Ik ben benieuwd hoe Bojan het gaat doen komend jaar.

Het zegt natuurlijk niet zo heel veel, maar het is toch mooi om zulke complimenten uit het buitenland te horen. Natuurlijk baalt men bij Betis wel dat Bojan niet gekomen is, maar ze tonen geen enkele rancune en dat verdient mijns inziens ook een pluim.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren