Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax gewaarschuwd: ‘Europa League is op dit moment belangrijker’

Laatste update:

FC Kopenhagen treft donderdagavond Ajax in de Europa League en de Denen hebben in de Amsterdam ArenA aan een gelijkspel genoeg om door te bekeren. De ploeg uit de hoofdstad staat in de eigen competitie een straatlengte voor op de concurrentie en kan zich dus volledig op de Europese verplichtingen richten.

“Inderdaad, je zou kunnen zeggen dat de ene competitie belangrijker is dan de andere. Europa is op dit moment belangrijker voor ons, hoewel we ons ook richten op andere toernooien. Europese wedstrijden zijn groter voor ons en voor de club, dus op die manier is de Europa League belangrijker”, onthult William Kvist in gesprek met BT. “Jullie konden zondag al zien dat onze opstelling tegen Esbjerg fB iets anders was dan normaal.”

“Dit is zeker bijzonder. We hebben geschiedenis geschreven door na de Kerst nog in Europa actief te zijn en het is gek dat we nu zelfs de kwartfinale kunnen halen. Het wordt groots. Des te meer wedstrijden we spelen, des te leuker het wordt. Europa is nog steeds interessant”, gaat de middenvelder, die er in 2006 ook al bij was toen Kopenhagen Ajax uitschakelde in de voorronde van de Champions League, verder. “Het is de eerste keer dat ik hier weer terug ben, maar ik herinner me het nog goed. Nu ben ik een iets oudere William Kvist, met wallen onder z’n ogen.”

Wie gaat er volgens jou door naar de kwartfinale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan ook eindelijk met reactie vandaag neerzetten en wat een opluchting is dat zeg. Ik zie zoveel topics voorbij komen maar ik ben die Denen zat. Ze kunnen wel praten maar het blijven maar beperkte voetballers. Ajax heeft in potentie op elke positie betere voetballers alleen niet op de plek van Traore. Maar voor de rest heeft Ajax een geweldige selectie en ik zie ze vanavond met 2-0 winnen.

16 maart 2017 om 17:26

Amen. Ik wordt echt dood moe van al die Deense reacties. Eerst al die oud-Ajacieden als Lerby, Tobiasen, Rommedahl, Gronkjaer en Olsen die hun mening geven en toen deden sommige net of Ajax alle hoeken van het veld zou gaan zien. Vervolgens wordt Boilesen 45x geïnterviewd. Dan komt die kale Deense trainer en een paar spelers van dat kopenhagen die zeggen "Ajax arrogant", "Ajax speelt mooi voetbal, maar niet om te winnen.", etc., etc., etc. Het maakte me eerlijk gezegd geen reet uit of we door zouden gaan ivm de titelstrijd, maar oh wat hoop ik nu dat ze die Denen uitschakelen en het liefst door een onterechte pingel in de laatste minuut.

16 maart 2017 om 17:36

Wat?? Je staat voor het eerst in 14 jaar bijna in de kwartfinale EL. Als halve finale EL geen titel betekent dan maar niet. Europees presteren is veel belangrijker. Financieel is de titel toch geen punt meer voor Ajax.

16 maart 2017 om 17:41

Inderdaad, de EL behoort top prioriteit te zijn voor ajax. Te lang geleden dat ajax ver is gekomen in een Europees toernooi.

16 maart 2017 om 17:47

Tja ik word liever kampioen en speel volgend jaar CL dan dat we stranden in de kwart/halve finale EL en we geen kampioen worden, dus geen CL spelen. Als we vorig jaar nou kampioen waren geworden dan had ik met 5 titels in 6 jaar best wel vol voor de EL willen gaan, maar dat werden we niet en dus ga IK liever voor de titel dan dat we nog 2x mogen opdraven tegen een United/Lyon/Roma voor spek en bonen. Maar tuurlijk ga ik liever door, maar een uitschakeling zou ik niet per se een ramp vinden en het seizoen als mislukt bestempelen.

16 maart 2017 om 23:12

@3*ajax

Winnen EL betekend ook CL spelen.

16 maart 2017 om 17:52

Ajax heeft in potentie wel vaker een beter team, maar in Europa zijn we evengoed vaak genoeg verslagen. Ik zie absoluut aanknopingspunten om te winnen tegen Kopenhagen. Vond ze niet erg sterk in hun eigen stadion en we misten Sanchez. Wij missen Klaassen, maar Kopenhagen mist meer spelers. Toch ben ik er nog niet 100% van overtuigd, Ajax is te vaak op deze manier alsnog de mist in gegaan...

16 maart 2017 om 18:07

Ben alleen bang dat het zonder Klaassen lastig zou kunnen worden. Toch wel een groot gemis. Gelukkig hebben ze Sanchez weer terug.

Zou toch mooi zijn als Ajax een keer z'n club met 4-0 naar huis stuurt. Lang geleden dat ajax een club van dit relatief lage niveau eenvoudig opzij zet in de knockout fase.

16 maart 2017 om 17:47

2 jaar geleden Legia nog met 0-3.

Makkelijk praten als je al verzekerd bent van het kampioenschap...

Dit Kopenhagen moet echt te doen zijn. Ze kunnen nog geeneens een fatsoenlijk bal aan elkaar geven. Ik verwacht dat Kopenhagen meteen op zoek gaat naar de openingsgoal, om het daarna dicht te timmeren. Aan Ajax de taak om dat niet toe te laten, uit de duels te blijven en een hoog tempo te houden. Lukt dit dan is de kwartfinale een mooie erkenning en ik zou willen weten waar dit Ajax staat in Europa.

Persoonlijk vind ik het voor Ajax op dit moment belangrijker een keer weer echt te vlammen in Europa dan om kampioen te worden. Daarmee herwin je prestige wat je uiteindelijk ook financieel verder brengt.

Ik verwacht toch een moeilijke avond voor Ajax. Voetballend zijn ze beter, maar de Denen zijn fysiek meer mans en weten goed gebruik te maken van hun lengte. Elke corner, en zelfs ingooi, is levensgevaarlijk, En al helemaal als Ajax-goals lang uitblijven !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren