Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax dreigt belangrijk doelwit mis te lopen door interesse uit Engeland’

Laatste update:

Edson Álvarez zou op dit moment het belangrijkste transferdoelwit van Ajax zijn, maar het is nog hoogst onzeker of de 21-jarige centrumverdediger van Club América ook daadwerkelijk naar Amsterdam trekt. Het Mexicaanse MARCA Claro verzekert vrijdag namelijk dat Ajax nog niet heeft voldaan aan de vraagprijs van Club América en dat Álvarez zelf meer ziet in een overgang naar de Premier League.

Onder meer het Algemeen Dagblad en Voetbal International onthulden recentelijk dat Álvarez de belangrijkste kandidaat is om Matthijs de Ligt eventueel op te gaan volgen bij Ajax. De Ligt zal de Amsterdamse club deze transferperiode vrijwel zeker verlaten, waardoor Ajax op zoek zal moeten naar een opvolger. De clubleiding zou volledig overtuigd zijn van de kwaliteiten van Álvarez en geen problemen hebben met de vraagprijs van vijftien miljoen euro.

MARCA Claro meldt echter dat Club América nog helemaal geen bod van vijftien miljoen euro heeft ontvangen vanuit Amsterdam. Ajax zou, net als het eveneens geïnteresseerde PSV, zijn bod 'in de laatste uren' wel verhoogd hebben, maar komt naar verluidt nog niet in de buurt bij de vraagprijs die Club América hanteert voor de begeerde Álvarez.

Daarnaast zou ook de persoonlijke voorkeur van Álvarez nog een obstakel kunnen zijn voor Ajax. De Mexicaans international staat namelijk ook in de belangstelling van Wolverhampton Wandereres en West Ham United en zou zelf meer heil zien in een transfer naar de Premier League. Club América is vooral geïnteresseerd in de hoogste bieder, zo klinkt het.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gebeurd er nou gewoon hetzelfde weer als bij Lainez? Haha. Ongelooflijk. Ik snap dat de Gold Cup wat zaken vertraagd, maar er wordt weer erg lang gewacht naar mijn gevoel.

Weer dat langzaam opbouwen van die biedingen ipv gewoon neerleggen wat Club America verwacht, en wat je weet wat gewoon betaald moet worden. Nu geef je andere clubs weer de tijd om zich erin te mengen, en om Alvarez te doen laten twijfelen.

5 juli 2019 om 18:52

Het is nog maar de vraag of dit waar is he, betrouwbaardere media uit Mexico melden eergisteren het tegenovergestelde.

5 juli 2019 om 18:52

Dit is niet perse hetzelfde, als De Ligt al was vertrokken dat had Ajax hem waarschijnlijk al binnen gehaald. Zolang De Ligt niet vertrekt onderneemt Ajax geen actie. Als ik Ajax was zou ik daarom ook een ultimatum stellen. Tot 5 augustus bijvoorbeeld, anders blijf je nog een jaar. Al is dat waarschijnlijk te mooi gedacht..

5 juli 2019 om 18:53

En Richarlison

5 juli 2019 om 18:53

Ik had ook bij Lainez al gelezen dat Club America zeer stugge onderhandelaars zijn. Ze zijn financieel gezond dus hoeven net als Ajax niet te verkopen. Buiten dat inderdaad dat Alvarez nog actief is bij de Golden Cup, zal er aankomende week wel meer duidelijkheid komen.

5 juli 2019 om 18:55

En we weten allemaal hoe het voor Ajax eindigde en voor Lainez

Het is niet alleen de gold cup, ook De Ligt is nog niet weg. Ik heb genoeg vertrouwen in Overmars, komt Alvarez niet, jammer dan, er zullen vast een optie B en C zijn.

5 juli 2019 om 19:10

@blindevogel
Ja een ezel stoot zich in het algemeen......maar dat lijkt bij Ajax niet op te gaan

5 juli 2019 om 19:19

Wellicht twijfelde de speler sowieso al... als er geruchten zijn over Engelse interesse, wie zou dan niet wachten?

De Mexicaanse media schrijven de laatste paar uur juist dat het tussen Ajax en PSV gaat. PSV schijnt haar bod vandaag verhoogd te hebben doordat ze geld van Toni Lato in haar zak hebben gehouden.

Ik hoop deze jongen in ieder geval in de eredivisie te kunnen bewonderen.

Logisch dat de verkopende partij geinteresseerd is in het hoogste bod...

Ben benieuwd wat plan B is van Overmars..

6 juli 2019 om 01:56

Sven van Beek

Goh. Gisteren had hij nog een voorkeur voor Ajax tov de premier League. Mede vanwege het feit dat lainez z’n carrière nu al in t slop zat bij betis.

Ajax vind ik t vooralsnog prima doen op de transfermarkt.

Soms als je een speler echt wilt moet je gewoon direct 15 miljoen trekken bam en binnenhalen.
Onderhandelen is goed maar soms moet je het anders aanpakken.

marc moet niet zo gierig doen. als dit daadwerkelijk ajax' belangrijkste transferdoelwit is moet die 15 miljoen gewoon op tafel gelegd worden, geld zat. of kunnen we deze speler straks in het rijtje richarlison, lainez en cuesta plaatsen???

5 juli 2019 om 18:51

15 miljoen is een vijfde De Ligt! Koopje!

5 juli 2019 om 18:59

Cuesta hoort niet in dat rijtje vind ik, die is naar een op iedere manier kleinere club gegaan. Richarlison en Lainez gingen ten minste naar de PL en PD. Verder heeft voor zover ik weet niemand bij Ajax gezegd dat ze echt Cuesta wilden aantrekken, waar dat bij de andere twee wel zo was.

5 juli 2019 om 19:08

Volgens Colombiaanse media lag er al een akkoord met Ajax. Echter, ik weet niet hoe betrouwbaar dit is. Natuurlijk is Genk een kleinere club maar daardoor ook minder concurrentie. Bij Ajax veel Cv's met potentie op de loonlijst: Blind, Schuurs, Martinez, Magallan, Kik Piri Piri en voorlopig nog De Ligt. Misschien dat Cuesta dat niet zag zitten?

5 juli 2019 om 19:35

Cuesta is veel te klein. Een zegen dat dat niet is doorgegaan

Haha de volgende soap gaat weer van start, vorige week wilde hij nog graag naar Nederland en nu omdat Ajax nog niet voldoet aan de vraagprijs is het opeens Engeland waar hij een voorkeur voor heeft. Ik moet toch zeggen dat het rondom transfergeruchten het laatste jaar toch wel lachwekkende vormen aan begint te nemen. Iedereen denkt iets te moeten zeggen, maar als er geen nieuws is, dan verzinnen ze zelf wel iets om op de voorpagina te kunnen planten. En dat uit de allemaal losse pols en een natte droom verder. Lachwekkend dat mensen op basis van 75 procent uit leugens gewoon zijn of haar geld verdient. Had ik maar een ander beroep gestudeerd..

5 juli 2019 om 18:59

Om geruchten de wereld in te slingeren hoef je niet te studeren. Je kunt gewoon een website opzetten en allerlei nep nieuws plaatsen. Zolang het interessant genoeg is, zullen de bezoekers vanzelf volgen.

Gelukkig hebben we Magallan nog... Door het gedoe van Raiola kunnen we Alvarez niet aanstellen. Maar goed, ik heb natuurlijk het liefste dat onze captain blijft.

5 juli 2019 om 18:57

Volgens mij heeft Ajax genoeg geld. Ze hoeven niet te wachten tot De Ligt weg gaat

5 juli 2019 om 19:28

En als hij niet weggaat? Dan gaat een nieuwe speler niet spelen, terwijl hij dat wel wil.

5 juli 2019 om 19:45

Dat is niet het probleem van Ajax Al heb je natuurlijk wel gelijk

6 juli 2019 om 05:33

@ Kyle66

Dan hebben we zijn vervanger al in huis voor wanneer hij wel vertrekt, en daarnaast is de positie dan ook kwalitatief dubbel bezet. De kwaliteit van de bank moet toch omhoog, maar ik heb geen zin meer in praktijken dat Ajax tot het laatste moment wacht. Vervolgens de sterktehouder vlak voor de eerste wedstrijd vertrekt (of later), het eerste alternatief dan niet meer beschikbaar of haalbaar is; waardoor dan zonder waardige vervanger het seizoen ingaan.

Volgens de media wil hij zelf ook elke dag naar een andere club en heeft steeds een andere club de beste papieren... Sowieso zal er niks gebeuren tot einde gold cup. Waarom iedereen gelijk in paniek is, is me een raadsel

De Ligt is nog niet weg, en de Gold Cup is nog niet bezig. Dus deze transfer kan Ajax nog niet afronden. Ergens denk ik ook bij mezelf, waarom het seizoen niet gewoon starten met Schuurs of Pierie. Of komen die echt zoveel tekort? Ze werden toch beschouwd als grote CV talenten op de Nederlandse velde. En als ze nu niet gaan spelen, zijn ze er dan over 2-3 jaar wel klaar voor?

5 juli 2019 om 19:16

Ik ga niet zeggen dat de rand van de CL finale de maat moet zijn. Maar plaatsing voor de Knock Out fase en opnieuw de dubbel moet toch wel iets zijn waar Ajax nu naar toe groeit. Met alle respect maar dan kan je niet met gasten als Schuurs en Pierie aankomen..

5 juli 2019 om 20:32

@titaantje
Dan gaan we weer hetzelfde doen als een paar jaar geleden waar we jaren dezelfde fouten maakte. Spelers uit proberen in de voorronde CL. Je ziet wat daar van kwam tegen Rapid, Nice, Rostov....kansloze uitschakelingen.
Er komen genoeg momenten om deze jongens uit te proberen, maar ajb niet lukraak in de voorronde CL. Er moet gewoon een sterke lange jongen in het centrum bij

Tja de PL is natuurlijk wel een stukje aantrekkelijker dan de Eredivisie. Zeker als je daar het zelfde of meer kan verdienen dan bij de kampioen van Nederland.
In de PL kan je je zelf meten met de betere spelers van het voetbal......
Ajax zou deze speler alleen kunnen halen door snel te handelen en het risco te pakken dat de Ligt vertrekt....

Waarom willen PSV en Ajax eigenlijk zo graag voor Alvarez gaan? Als hij te duur is (PSV) en niet wil kun je toch gewoon doorschakelen naar die Cesar Montes? Ook een groot talent. Denk niet dat hij duurder dan Alvarez is.

5 juli 2019 om 21:43

Vanwege de populariteit die ermee in mexico wordt verkregen (ajax) of juist behouden, na de transfer van lozano (psv)

Die 15 lijkt mij geen probleem, zal wel stuklopen salaris

Ik krijg een beetje het idee dat de spelers die bovenaan het verlanglijstje staan één voor één afhaken en Ajax een beetje terug aan het vallen is naar de evt 2de opties!

Betaal gewoon die 15 miljoen. Je krijgt toch genoeg binnen van de transfer van De Light.

5 juli 2019 om 19:29

En wat als De Ligt niet weggaat?

5 juli 2019 om 20:24

Volgens mij is er in Amsterdam ook een flink pak geld binnengekomen uit Champions League. Ongeveer 5 x 15 miljoen.
Ajax had al lang 15 miljoen geboden als ze zeker waren. Opmerkelijk dat het maar niet rond komt.
Ik denk wel eens: Loopt er echt nooit iets in Oekraïne, Balkan, Polen, Rusland rond? Of technische spelers in Engeland die door speelstijl niet aan de bak komen? Wordt daar überhaupt gescout? Ajax stijl talenten vroeg erbij halen in de jeugdopleiding om cultuur bij te brengen. Met als doel in 3-4 jaar later debuut in eerste elftal van Ajax.

5 juli 2019 om 22:08

Ik refereer met mijn vorige opmerking niet aan geld. Ik bedoel dat je zo'n speler dan op de bank moet zetten, terwijl hij naar Ajax komt om (zich in de kijker) te spelen. Je krijgt dan een ontevreden speler. Daarom ga ik ervan uit dat Ajax wacht totdat het zeker is dat De Ligt weg gaat.

Edit: Ajax heeft aan de CL een kleine 100 miljoen overgehouden.

Betaal gewoon die 15 miljoen. Je krijgt toch genoeg binnen van de transfer van De Light.

Het blijft altijd weer een spel van loven en bieden tussen de betreffende clubs. Waarbij beide partijen, en vooral ook de zaakwaarnemers, de grenzen van het redelijke en haalbare opzoeken. Ik verwacht dat, als de onderhandelingsrookwolken zijn opgetrokken, Ajax de nieuwe centrumverdediger Edson Álvarez heeft aangetrokken. De Amsterdamse club laat de gewenste "prooi" niet zo maar los.

Na een seizoen als het afgelopen gaat er toch geen een speler naar de Wolves ipv Ajax...behalve als ze veel meer betalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren