Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-bank dreigt voor Boilesen: ‘Er is nog geen club gekomen’

Laatste update:

Nicolai Boilesen lijkt tot januari 2016 plaats te moeten nemen op de bank van Ajax. De linkervleugelverdediger wilde deze zomer graag vertrekken uit Amsterdam en mikte daarbij op een club uit een van de vijf grootste competities in Europa. Een paar uur voor het verstrijken van de transferdeadline heeft zich echter geen interessante club gemeld bij de Deense verdediger.

/

Vanuit het trainingskamp van de Deense nationale ploeg spreekt Boilesen maandag met Ekstra Bladet over zijn situatie. Die belooft niet veel goeds. “Ik heb steeds gezegd dat ik graag naar een van de vijf grootste competities in Europa wilde, om mezelf te testen op een hoger niveau. Ik heb ook aangegeven dat het land van bestemming niet het allerbelangrijkst is, de club moet vooral goed voelen. Maar er is nog geen club gekomen, dat is nu de situatie”, aldus Boilesen vanuit Elsinore.

Het Deense dagblad geeft aan dat de toekomst van Boilesen op dit moment ongewis is. Frank de Boer kiest bij Ajax voor Mitchell Dijks als linksback en de 23-jarige Boilesen, vorig seizoen nog even drager van de aanvoerdersband, maakte nog geen minuten: toen Dijks zondag tegen ADO Den Haag uitviel, kwam Nick Viergever erin en verhuiste Jairo Riedewald naar de flank. Zo’n scenario dreigt in elk geval tot de winterstop voor Boilesen.

“Het gaat wel om je leven en om je loopbaan, dus het is best een stressfactor”, bekent Boilesen. “Aan de andere kant: je weet dat dit soort dingen kan gebeuren in de voetballerij. Er zijn nog wat uren te gaan, dus we zullen het wel zien”, zegt de verdediger. Zijn contract loopt nog tot volgend jaar zomer en Boilesen wil dat niet verlengen: toen De Boer daar lucht van kreeg, was hij meteen klaar met de back.

Als Nicolai Boilesen bij Ajax blijft, moet hij...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die overschat zichzelf wel enorm. Dat gaat hem nu opbreken. Ook een beetje de schuld van meneer de Boer, die hem aanvoerder maakte...

31 augustus 2015 om 18:01

Hij was voor het seizoen benoemd als 3e aanvoerder (dacht ik). Dat verander je niet gedurende het seizoen. Hij was ondermeer vanwege zn ervaring en rol in het team zo hoog op de lijst gekomen. Was dus wel een logische keuze van Fdb. Dat het voor hem geen aansporing betekent om harder te werken, maar de gedachte dat hij er dus wel zal zijn, ligt toch echt aan hem zelf en niet aan Frank de Boer.

Overigens heeft FdB hem vorig jaar wel erg veel in bescherming genomen en hem maar blijven opstellen. Meestal wordt vertrouwen in een speler terugbetaald door de speler, dat heeft Frank hier inderdaad helemaal verkeerd ingeschat.

1 september 2015 om 16:27

Die kneus red het niet eens bij Ajax laat staan in 1 van de 5 grootste competities

boilesen is toe aan een stap hogerop zei hij. maar waarschijnlijk wordt het voorlopig een grote stap achteruit, hij zal voor jong ajax moeten spelen. eigenlijk wel karma voor hem. denkt hij toe te zijn aan een stap hogerop terwijl hij bij ajax bagger heeft gepresteerd.

31 augustus 2015 om 18:12

Ik vind dat hij zelfs bij jong Ajax niet moet spelen. Daarmee staat hij toekomstig talent in de weg. Boilesen zal waarschijnlijk (zo goed als) gratis de deur uit gaan komende winter of volgend jaar, laat hem dan ook maar op de tribune zitten en steek de speeltijd bij jong Ajax in talentjes van de toekomst.

Lekker contract laten aflopen. Dam heb je de clubs voor het kiezen. Zoveelste kapitaalverlies onder De Boer.

31 augustus 2015 om 17:59

Na vorig seizoen was zijn waarde ongeveer 1 ton, voor zijn aanwezigheid. Gezien zijn wekelijkse wanprestatie schat ik het ruim in. En met een beetje minder zelf overschatting had ie bedacht dat na een baggerseizoen hij eigenlijk blij moest zijn dat ie mocht blijven maar hij dacht wel even recht te hebben op het max salaris bij ajax.........oeps foutje

31 augustus 2015 om 18:05

Haha... de Boer hier de schuld van geven?
Denk dat ik namens 99% van de ajacieden spreek als ik je vertel dat ik blij ben dat hij niet meer speelt.
Onverzorgd uiterlijk, totaal geen zelfreflectie, geen pit....geen karakter...gewoon 20x niks.
Dat meneer dan denkt toe te zijn, of recht te hebben op een stap vooruit.

31 augustus 2015 om 18:21

Onverzorgd uiterlijk, Serieus? Als dit zaken zijn waarop je een voetballer beoordeelt, dan kan je beter films gaan beoordelen en het voetbal links laten liggen..

31 augustus 2015 om 18:34

Toen hij er nog enigszins verzorgd uit zag, speelde hij wél goed. Gebeurde ook bij Fischer, al probeerde hij er "mooier" uit te zien met allerlei vage kapsels.

31 augustus 2015 om 18:38

Je mag het onderbouwen hoe je wilt, maar daar zal nooit een direct verband tussen te vinden zijn. Dat hij er minder verzorgd uitziet kan zoveel andere factoren als oorzaak hebben dan zijn vorm bij het voetbal

31 augustus 2015 om 18:52

Hahahaha, nu snap ik waarom Immers geen pepernoot meer raakt, dat sikkie!!

Maar uiterlijke verzorging heeft niks te maken met iemand zn voetbalkwaliteiten!

31 augustus 2015 om 19:12

@ndisdenaam

dit had jij echt never nooit gezegd als de boer hem gewoon opstelde.

dan was het in jouw ogen een talentvolle back die sterk kan opbouwen en een grote toekomst heeft...

kortom Ajaxbril!!

31 augustus 2015 om 20:17

Nou persoonlijk vind ik dat een verzorgd uiterlijk wel wat zegt over hoe serieus je de sport neemt.
Je hoeft absoluut geen barbie te zijn, aub niet zelfs.

Doel er meer op dat het bij hem een combinatie van alles is.
Hij zag er op gegeven moment uit als dat joch uit home alone...maar dan aan de crack.
Tel daarbij zijn belabberde spel op...en het plaatje was compleet.

31 augustus 2015 om 20:18

Nwd050 wat je zegt slaat nergens op.
Als je geen zelfreflectie, pit, karakter(onder andere de wil op terug te vechten) enzo heb dan ben je gewoon geen goede prof.

31 augustus 2015 om 20:21

Haha...bombastic jij bent echt een leugenaar eerste klas.
Ik heb hem echt nooit een sterke opbouwer genoemd.
Ik heb hem ergens in 2011 een talentvolle back genoemd...toen was hij dat namelijk ook.

Ik was zonder twijfel een van de eerste mensen die hem juist bekritiseerde.
Als De Boer hem nog gewoon opstelde had ik hem voor gek verklaard.
Als je leugens over iemand wilt verspreiden moet je elders zijn, leugens over mensen vertellen mag namelijk niet...

31 augustus 2015 om 21:18

het zijn geen leugens, wat ik ermee wil duidelijk maken is dat jij altijd byzonder begripvol en mild bent voor de keuzes van frank de boerven alles rondom ajax.

dus als zij boilesen goed vinden vind jij dat vaak ook. vinden ze m slecht sluit je je daar ook bij aan.

ik hoop trouwens wel voor je dat je anti dit beleid bent van ajax van zoveel mogelijk jonge goedkope spelers en hand op de knip..

1 september 2015 om 06:59

Hij heeft hier natuurlijk wel een punt. Boilesen liet een baardje groeien, en was meteen bout. Ronaldo steekt uren in z'n uiterlijk, en is wereldklasse. Jongetjes die later prof willen worden, let even op nu, en grijp je kans! Fuck trainen, ga naar een spa, dan red je het wel!

31 augustus 2015 om 18:13

Haha waarom is dit nou weer de schuld van de Boer? Hij wilde zelf veel te veel verdienen terwijl die er helemaal niks van bakte. En je kan de Boer zeker niet de schuld geven want die maakte hem zelfs aanvoeder.

Tja, dat jij denkt na zo'n bagger seizoen toch zoveel te moeten vragen aan salaris dat je gelijk tot de grootverdieners behoord, heb je weinig vrienden mee gemaakt. En dan is het simpel, dan kiest Boer terecht voor degene die er wel willen spelen.

Slechte en domste linksback ooit van Ajax. Gelukkig spelen ze nu met Dijks

Testen of je een hogere competitie aankan terwijl de eredivisie al boven je kunnen lijkt te liggen. Meneer boilessen en pa zijn klaarblijkelijk niet de slimste.. klinkt een beetje als brenet die ooit bij barca gaat voetballen :D

31 augustus 2015 om 18:12

Brenet doet het 100% beter dan Boilessen. Boilessen hoort meer in de JL te spelen.

31 augustus 2015 om 18:39

Volgens mij mag Ajax helemaal Brennet niet opstellen....


On: hij had niet zo bijdehand moeten doen vorige week en gewoon naar Italia moeten gaan.

tsja.. Gooi nooit je oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt.
Hoeft bij Ajax in elk geval nergens meer op te rekenen, tenzij hij aangeeft voor de helft te willen blijven.
Had verwacht dat nog wel een club zich zou melden, maar alleen maar mooi als dat niet gebeurd. Een les voor al die gasten die denken dat ze er al zijn.

31 augustus 2015 om 18:14

Dit inderdaad.
Gevalletjes Boilesen kosten misschien 5 ton op jaarbasis, maar de les die je meegeeft aan de rest van de (jeugdspelers) is in de toekomst veel meer waard.

En zijn 'zaakwaarnemer' vertelde zo stoer dat er verschillende clubs klaar stonden. Wat een farce zeg, die jongen. Altijd geblesseerd, en de wedstrijden die hij afgelopen jaar speelde doorgaans heel slecht gespeeld. Hoge salariseisen. En dan denken dat je een stap omhoog kan gaan maken. Weg ermee. Die poll bevat overigens niet het juiste antwoord. Wat mij betreft ga je Boilesen gewoon uber-opportunistisch gebruiken. Jupiler league als het uitkomt, en alleen bij het eerste elftal als het uitkomt door blessures o.i.d. Gewoon als een werknemer behandelen waar je geen toekomst meer in ziet. Klusjes geven als je hem nodig hebt, en verder niet.

Ik moet overigens een beetje lachen om het filmpje dat automatisch start bij dit topic. "als ik me ergens aan erger, dan doe ik er iets aan. Meteen." klik! weg met het filmpje. Net als met Boilesen.

Het zou nu wel pijnlijk zijn om hem nog speeltijd te geven. Iedereen, inclusief Boilesen zelf dacht dat hij zou vertrekken. Kan me ook niet voorstellen hoe het publiek zou reageren op een mogelijk tijdelijke terugkeer van Boilesen.

“Ik heb steeds gezegd dat ik graag naar een van de vijf grootste competities in Europa wilde, om mezelf te testen op een hoger niveau.
wtf koop een spiegel!

Ik zie hier wel sterke parallellen met Lord Bendtner. Ook een Deen die lijdt aan zelfoverschatting.

Is er in het kielzorg van Bendtner wellicht een nieuwe Lord geboren: Lord Boilesen?

Voetbalzone....dit even korrekt neerzetten.... aldus boilesen vanuit elsinore ??? Elsinore bestaat niet.. het is Helsingør....
Ik woon in denemarken.. en dit is de plaats waar het deense elftal bijeenkomt en traint...

31 augustus 2015 om 18:53

Niet in het Nederlands, althans. Het wordt echter Elsinore genoemd in Engelstalige landen. Neemt overigens niet weg dat het in de tekst verkeerd gespeld staat

Toch apart dat deze jongen zo zelfverzekerd oogt na zijn belabberde jaar , ik vind Dijks nu een beter indruk maken en daarnaast is Riedewald een groot talent , dus ook voor Boilissen lijkt Me dit einde verhaal

Hij mag blij zijn als hij de bank haalt. Wat mij betreft speelt hij geen minuut meer en dan hoef ik hem ook niet op de bank te zien. Hij heeft vorig seizoen alle kansen gehad en niet gepakt. Kreeg ondanks dat de kans om bij te tekenen voor het maximale salaris van 1 miljoen en heeft dat geweigerd.

Hij is vervangbaar gebleken en heeft zelfs op Eredivisieniveau niet bewezen echt een toevoeging te zijn voor Ajax. Hoezo dan iets proberen op een hoger niveau? Gezien zijn prestaties moet ik nog zien dat hij transfervrij wel iets kan doen in de zomer, want zoveel hoefde hij nu ook weer niet te kosten.

Wie wilt hem nou hebben in de vijf grote competities? Ga lekker onderaan in de ligue 1 spelen of de championship.

Hij kan de Eredivisie nog niet eens aan, kan je nagaan hoe hij over zichzelf denkt...

Totaal geen minuten geven, in welk elftal dan ook.
Raar figuur, dramatisch spelen + absurde eisen stellen + extreme zelfoverschatting.

Voetbalzone,

Alsjeblieft zeg!

Mag eindelijk dat filmpje van Ajax TV weg bij iedere Nederlandse / Eredivisie topic?!

Het is nu wel duidelijk, hoor!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren