Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax, AZ en PEC Zwolle laten oog vallen op jongste deelnemer aan WK’

Laatste update:

Daniel Arzani neemt momenteel met Australië deel aan het WK, waar de begin dit jaar negentien jaar oud geworden aanvaller de jongste speler van het toernooi is, en de kans bestaat dat zijn loopbaan na zijn optreden in Rusland een andere wending zal krijgen. Het Australische FourFourTwo meldt maandag namelijk dat de negentienjarige dribbelaar interesse geniet uit de Eredivisie.

Volgens het maandblad staat de rappe aanvaller op de radar bij Ajax en AZ. John van ’t Schip, de voormalige trainer van Arzani’s club Melbourne City, heeft naar verluidt daarnaast een aantal pogingen gedaan om de talentvolle jongeling naar PEC Zwolle te halen, maar is hier vooralsnog niet in geslaagd. Met assistent Michael Valkanis werkt in Zwolle overigens nog een bekend gezicht voor de geboren Iraniër.

Arzani ligt in Melbourne nog vast tot het einde van het aankomende A-League-seizoen en groeide in het afgelopen halfjaar uit tot een van de grote blikvangers in de Australische competitie. Nadat hij na de jaarwisseling een basisplaats veroverde, ondernam hij de meeste succesvolle dribbels van alle spelers Down Under, werd hij uitgeroepen tot Talent van het Jaar en kreeg hij een plekje in het Elftal van het Jaar.

De aanvaller staat zelf niet per definitie afwijzend tegenover een vertrek: “Natuurlijk heb ik interesse in een transfer naar Europa, maar ik denk dat op dit moment de focus op het WK ligt. We proberen zo ver mogelijk te komen en ik probeer een zo groot mogelijke impact op het spel te hebben. Daarna zal ik me richten op het uitzoeken van een club voor de volgende stap.” De Socceroos van bondscoach Bert van Marwijk verloren hun eerste duel in Rusland zaterdag van Frankrijk.

Lees hier onze vorige week verschenen Talentscout over Daniel Arzani.

Denk jij dat Daniel Arzani een goede aanwinst zou zijn voor deze Eredivisionisten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoorde ook dat hij via Man.City bij NAC terecht kan komen.

Vermeldt ook NAC Breda even. Mocht hij bijtekenen bij de City Group, dan is de kans groot dat hij komend seizoen bij NAC gestald gaat worden om te wennen aan het Europese voetbal.

Alleen indien hij niet bijtekent zullen ze hem willen verkopen om toch wat geld eraan over te houden.

18 juni 2018 om 12:12

Als hij dus bij gaat tekenen dan gaat hij naar NAC. Dan hebben Ajax, AZ en PEC geen kans. Vind het overigens vreemd dat FIFA duidelijk verbied om meerdere clubs te bezitten, maar de City group en Red Bull dat wel doen.

18 juni 2018 om 13:59

De eigenaars van Udinese hebben ook in meerdere competities clubs en zo zijn er volgens mij nog een paar.
Je mag alleen niet 2 clubs in dezelfde competitie hebben.

18 juni 2018 om 21:50

Bedankt voor de info.

Nou Max, even het korte lijntje via Alireza gebruiken om hem te overtuigen voor AZ
Of de Australiër Brett Holman gebruiken ervoor.

Ik neem aan dat als Van Bommel en Van Marwijk naar PSV gaan, dat deze speler niet zomaar naar een concurrent gaat. Eventueel via de city groep naar een NAC, maar Ajax en AZ lijken mij hiervoor kansloos.

18 juni 2018 om 20:23

Als PSV niet geïnteresseerd is, zie ik hem wel naar Ajax of AZ gaan. Het zou toch vreemd zijn als je niet voor Ajax kiest omdat je trainer naar PSV gaat.

Dacht dat hij 17 was, jammer dat Feyenoord nooit is naar zulke jongens kijkt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren