Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-aanwinst: 'De trainers bepalen of en wanneer ik klaar ben voor het eerste'

Laatste update:

Dejan Meleg is afgelopen weekend in Nederland aangekomen. De achttienjarige aanvallende middenvelder werd na ellenlange onderhandelingen met Vojvodina Novi Sad binnengehaald door Ajax, dat naar verluidt 650.000 euro betaalde voor de jonge Serviër. Meleg zal vandaag (maandag) zijn eerste training in Amsterdam afwerken.

De technicus wordt niet gezien als een directe versterking voor de selectie van Frank de Boer, zo lijkt het. "Ik ga eerst een week alleen met de fysiotherapeuten werken, om te kijken waar ik fysiek sta, en daarna met Jong Ajax", zegt Meleg in gesprek met De Telegraaf. "De trainers zullen bepalen of en wanneer ik klaar ben voor het eerste."

Meleg landde zondag op Schiphol en reisde direct na aankomst met zaakwaarnemer Winnie Haatrecht naar Arnhem. Daar zag hij Ajax, ondanks een 0-2 voorsprong, met 3-2 verliezen van Vitesse. De ploeg van De Boer staat derde in de Eredivisie en heeft drie punten minder dan koploper PSV. Aankomende donderdag speelt Ajax in de beker weer tegen Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik hoor wel veel van hem, eens kijken of hij z; n talent kan waarmaken, misschien niet nu maar over een jaar

Groot talent voor zover ik over hem gehoord heb. Heb nog niet al te veel van hem kunnen zien, maar ben blij dat die transfersoap nu eindelijk achter de rug is. Eens kijken of hij de aanvallende posities van meer concurrentie kan gaan voorzien volgend seizoen.

Dat is een lekkere binnenkomst om een 0-2 voorsprong omgebogen te zien worden in een 3-2 nederlaag. We zullen zien wat het wordt, maar als Ajax zoveel moeite voor hem heeft gedaan dan moet het wel een aardig talentje zijn zou je denken.

28 januari 2013 om 11:20

Jullie krijgen een echte leider op het veld erbij haha, weer een 18 jarige talent, heb je op dit moment vrij weinig aan.

28 januari 2013 om 11:28

Bij Ajax hanteren ze een lange termijn visie waarin talenten worden klaar gestoomd voor de komende jaren. Ze moeten wel ondersteund worden door ervaren spelers als de Jong, Poulsen, Moisander, Alderweireld en Vermeer.

Toptalenten daar kunnen we er niet genoeg van hebben. Echter moet er wel een goede balans in de selectie blijven.

28 januari 2013 om 11:44

Ik ben benieuwd in hoeverre dit lange termijn visie is. Als deze jongen daadwerkelijk zo goed is moet hij er al kunnen staan over een jaartje. Als eriksen en/of de Jong weg gaan dan heb je een groepje talenten Fischer, Andersen, Klaassen, Meleg die die schoenen moeten gaan vullen. Ik hoop stiekem dat ze Maher erbij halen wanneer Eriksen vertrekt, maar dat zal wel niet gaan gebeuren.

28 januari 2013 om 12:23

Waar halen jullie in Amsterdam toch de arrogantie vandaan om te denken dat "het klaarstomen" op de ajax manier zaligmakend is voor een één of ander onbenullig servisch talent. Alsof je daar de compettitie mee wint. Gister was er bij Ajax een tekort aan ervaring op het veld, een Theo Janssen, die de ploeg bij de hand neemt en uiteindelijk zijn ploeg naar de overwinning loodst. Die ervaring kan je niet opleiden op de toekomst, maar koop je (terug). Gisteren was een goed voorbeeld van het feit dat het systeem van Ajax ( waar theo niet in paste) tot verslechtering (ja je leest het goed) van de selectie heeft geleid. Janssen meer op zijn eigen plek moeten zetten vorig jaar, dan was hij meer uit de verf gekomen en was er gisteren in ieder geval iemand bij Ajax geweest die het voortouw had genomen. Jullie snappen echt de hele clue niet he? Op het moment dat de talenten goed(ervaren) gaan worden, worden ze weggekocht. En zit je tot slot met weer alleen talenten te kijken......maar ik heb de oplossing voor jullie.....kopen.

28 januari 2013 om 12:55

Je kunt niet 11 leiders in een elftal hebben dus zul ook niet-leiders moeten aantrekken toch? Daarnaast is een leider niet te koop. Spelers die leider bleken bij hun vorige club kunnen zo door de mand vallen bij een andere. Dit ontstaat natuurlijk in de kleedkamer.

28 januari 2013 om 13:58

@ vossing

Waarom leg jij ons woorden in de mond die geen enkele Ajacied in dit topic hier boven heeft uitgesproken ??? Ik heb geen enkele Ajacied horen zeggen dat onze methode zaligmakend is, dat is iets wat jij ervan maakt. Volgens hij heb jij geen flauw idee wat het woord "arrogant" inhoud.

"alsof je daar de compettitie mee wint.

Sorry maar dit is wel 1 van de domste opmerkingen die ik hier ooit gezien heb, hoe denk je dat Ajax haar grootste successen heeft bereikt !?!?!

"jullie snappen echt de hele clue niet he? Op het moment dat de talenten goed(ervaren) gaan worden, worden ze weggekocht. En zit je tot slot met weer alleen talenten te kijken......maar ik heb de oplossing voor jullie.....kopen. "

Vertel mij eens welke club in Nederland haar sterktehouders wel kan vasthouden ? Jouw zogenaamde oplossing is geen oplossing omdat geen enkele Nederlandse club (wellicht op Vitesse na maar die willen ook meer met de jeugd doen) in staat is om zo´n beleid langdurig te voeren, er zijn voorbeelden te over dat die stategie (waarvan zowel Ajax als jouw club de grootste voorbeelden daarvan zijn ) voor Nederlandse clubs niet werkt. De enigste die er weinig van begrijpt ben jij met je domme gezwets.

28 januari 2013 om 16:23

@vossing.
Wat een hoop onzin komt er uit jou toetsenbord!

Ik citeer:
"waar halen jullie in Amsterdam toch de arrogantie vandaan om te denken dat "het klaarstomen" op de ajax manier zaligmakend is voor een één of ander onbenullig servisch talent. Alsof je daar de compettitie mee wint."

Verklaar je eens nader! Want enige rationaliteit is niet te bespeuren in deze zin.
Leg eens uit hoe je op deze conclusie bent gekomen. Ik zie niets in het artikel en nergens in een reactie iets waar je deze onzin kan halen

Als Ajax een leider mocht missen dan is dat Jan Vertonghen en niet Theo Janssen. Je praat echt zuivere onzin over dat Janssen niet op de juiste positie is neer gezet bij Ajax, hij heeft LM en VM gespeeld en op beide posities is hij door het ijs gezakt. Uit angst voor concurrentie is hij naar Vitesse gevlucht. Theo is een leuke gozer met een prachtige pass maar is overgewaardeerd en op z'n 31ste echt al over de hill. Heeft maar een goed seizoen in de eredivisie gespeeld en dat was het. Ajax heeft van zich zelf verloren gister en niet van Theo.

28 januari 2013 om 20:17

Wat schrijf jij een onzin zeg.

Weet je wel hoeveel miljoenen ajax verdient heeft met het opleiden en verkopen van jeugdspelers alleen al over de laatste 10 jaar ? 123 miljoen euro. Blijf jij maar in je waan zal wel uit Eindhoven komen met de oplossing ( Kopen kopen kopen )

Nu jij weer

laat maar lekker wennen. Mag hij volgend seizoen plekkie van erikssen overnemen

Hopelijk maakt die zijn status als supertalent waar en verdient Ajax er over een paar jaar weer flink aan!

Laat die jongen maar rustig wennen. Spreekt waarschijnlijk gebrekkig Engels en leert zeker niet zo snel Nederlands als de Scandinaviërs.

Aanvallende middenvelder? Ik dacht dat het een linksbuiten was. Die hebben ze wel nodig daar. Als Fischer het niet op z'n heupen heeft, kan je niks verwachten van Sana. En aangezien De Boer Boerrigter vooral op rechtsbuiten zet, hoop ik voor Ajax toch dat deze Beleg ook op de linkerflank kan spelen.

Het zal nog wel een tijdje duren voordat 'ie in het eerste in actie komt. Dat gold ook voor Fischer en Vertonghen etc.

28 januari 2013 om 12:08

Ik hoop toch dat meneer Boerrigter de komende wedstrijden van een stoel mag gaan bekijken.
is al het hele seizoen de slechtste man op het veld. Komt geen enkele vorm van dreiging vanuit.
komt alleen maar naar binnen en zoekt geen 1 keer zijn mag op.

Fisscher doet het ook niet geweldig hoor, maar draai het dan om.
Fisscher kan vanaf rechts net zo makkelijk spelen.
Boerrigter kan helemaal niks vanaf rechts.

heb me weer mateloos geërgerd aan die man gisteren.
komt geen lantaarnpaal voorbij en is pure veldopvulling. Lukoki misschien speelser en onvolwassen, maar die straalt nog enige vorm van dreiging uit... probeert tenminste nog iets..

28 januari 2013 om 17:03

Ik erger me het hele seizoen al aan Derk, is misschien totaal 5x z'n man voorbij gekomen in 26 wedstrijden en dan alleen op snelheid.
Snap dus echt niet waarom hij in de basis blijft staan, Lukoki is misschien wat impulsief en z'n acties lukken niet altijd maar er gaat wel 80x meer dreiging uit.

Ben benieuwd, hoop voor Ajax dat het geen Sana II is.

Ik heb niks tegen deze aankoop. Hij zal vast wel een groot talent zijn en niet teleurstellen. Maar wat Ajax toch nog echt nodig heeft is een fatsoenlijke rechtsbuiten. Boerrigter speelt echt waardeloos de laatste tijd en elke keer als Lukoki er in komt vind ik hem ook ongelooflijk veel balverlies leiden. Wat mij betreft koopt Ajax nog voor de winterstop een rechtsbuiten, zoals bijvoorbeeld Gouriye. Misschien kan Babel nog rechtsvoor spelen, hoewel dat niet de beste optie is, maar Boerrigter kan echt niet meer.

Ik hoop vooral dat ajax een goede rechtsbuiten haalt want boerrichter vind ik niks

28 januari 2013 om 16:46

Boerrigter is dan ook gewoon een linksbuiten.. Een ouderwetse linksbuiten werd hij zelfs genoemd, wat moet hij dan in hemelsnaam aan de rechterkant?

Hierin snap ik Frank helaas helemaal niet. Naast het feit dat Derk te lang eruit heeft gelegen en ontzettend naar zijn vorm zoekende is, was hij ook in vorm gewoon veel beter op links dan op rechts. Laat die jongen dan ook gewoon op zijn vertrouwde plek spelen..

Ot:
Ben erg benieuwd, maar wat ik over hem heb gehoord belooft het wel wat. Al denk ik niet dat hij in de 2e competitie helft al zal debuteren in het 1e.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren