Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied spreekt in aanloop naar Klassieker van ‘pijntjes en vermoeidheid’

Laatste update:

Ajax ging woensdagavond tegen Chelsea voor het eerst dit seizoen onderuit. Voor eigen publiek verloor het team van trainer Erik ten Hag met 0-1 door een doelpunt van invaller Michy Batshuayi. Sergiño Dest vindt de nederlaag onnodig en zoekt naar oorzaken voor de verliespartij. Tegenover AT5 spreekt de talentvolle rechtsback van vermoeidheid binnen de Ajax-selectie.

Ten Hag gaf in aanloop naar de wedstrijd aan over een fitte selectie te beschikken. Alleen Hakim Ziyech was niet helemaal fris uit de wedstrijd tegen RKC Waalwijk gekomen, maar kon tegen Chelsea gewoon starten. Toch geeft Dest aan dat er meer speelt. “We beginnen ook wat meer pijntjes in het team te krijgen”, legt hij na de nederlaag uit. “Ik denk dat dat misschien wel een rol kan spelen. Uiteindelijk ligt het ook aan onze focus en concentratie. Dat moet ook gewoon beter.”

Dest: 'Volgende week maak ik mijn keuze voor Oranje of de VS'

In de eerste helft zag Quincy Promes een doelpunt afgekeurd worden omdat hij volgens de VAR buitenspel stond. Dest legt zich erbij neer, ook al denkt hij anders over de situatie. "Ik weet niet of het buitenspel was, die eerste goal. Ik denk het niet eigenlijk. Maar je kunt er niks meer aan veranderen. Het is de beslissing van de VAR”, aldus de Ajacied.

Ajax had tegen Chelsea een reuzenstap kunnen zetten in de richting van kwalificatie voor de achtste finales. “Als we vandaag hadden gewonnen, stonden we op negen punten en staken we boven de rest uit. Nu wordt het weer spannend. Ik denk dat wij gewoon niet gefocust waren. De passes die normaal wel aankomen, kwamen vandaag niet aan”, merkte de verdediger op.

Veel tijd om te treuren heeft Ajax niet, want zondag wacht de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. “We hebben er heel veel zin in. Dan moeten we het weer oppakken en gewoon laten zien dat we het kunnen. Ik doe gewoon mijn best en probeer zo goed mogelijk voor het team te spelen. Als ik ook nog belangrijk kan zijn, zou het heel mooi zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als spelers dit zelf gaan beginnen te aangeven zal eth echt moeten gaan rouleren. Je elftal hoeft er echt niet achteruit op te gaan als je elke week in de ED 2 a 3 spelers rust geeft. Geef die spelers ook gewoon vertrouwen. Met de anderen die er wel in blijven staan moet dat wel goed komen toch.

24 oktober 2019 om 09:05

Ligt eraan hoe en met wie je gaat rouleren !neres - Huntelaar - Schuurs zijn prima alternatieven. Met Marin - Siem de Jong - Mazraoui ga je er bijv al behoorlijk op achteruit. Lang en Gravenberch verdienen invalbeurten, maar lijken achteraan in pikorde te staan...

Tagliafico-blind- Schuurs -Veltman.Of Mazraoui voor rechtsback maar dat vind ik echt een kip zonder kop.Lijkt me een prima verdediging ook in de cl. Maar ja ten Hag geeft de jeugd gewoon te weinig kansen. Ja voor de bühne mogen ze nog een paar schijtminuutjes spelen. Waarom wisselt hij altijd zo belachelijk laat. Frustrerend man. Maargoed lekker Neres niet opstellen waar bijna altijd dreiging van uit gaat. Ik denk dat we hard gaan vallen de komende maanden.

24 oktober 2019 om 08:01

Neres was tegen RKC en gisteren tegen Chelsea echt heel slecht. Zoals eigenlijk het hele seizoen al.

24 oktober 2019 om 08:20

Tegen Chelsea heeft hij amper een bal gehad, omdat Ajax er niet meer uitkwam en alle ballen blind naarvoren schoot. Op basis van gisteren kun je hem niet beoordelen. Net zoals dat je Siem de Jong en Huntelaar niet kunt beoordelen gisteren. Die hebben letterlijk geen bal geraakt omdat die bal in de blessuretijd 4 minuten bij de rechtercornervlag van Ajax heeft gelegen.

24 oktober 2019 om 08:03

Waar is die welbekende zelfverzekerdheid gebleven?

24 oktober 2019 om 08:46

Ten Hag geeft de jeugd te weinig kansen? Dit terwijl jeugdspeler Dest klaagt dat hij moe is? Hij ziet er trouwens ook echt moe uit, net een student die 3 dagen achter elkaar heeft gezopen maar dat terzijde. Dest heeft pas twee derde van het aantal minuten van spelers zoals Blind, Ziyech, Onana en Martinez gespeeld.

24 oktober 2019 om 08:57

Dan noem je spelers die al een tijdje meelopen in het vak. Dest komt dit seizoen uit niks, dit zag je vorig jaar ook met Mazraoui.

24 oktober 2019 om 09:21

@jefflsbell, dat klopt maar als hij nog minder minuten zou maken dan zouden mensen zoals Doordebenen wel weer schreeuwen dat Dest geen kansen en minuten krijgt.

Laten we ook even stoppen om deze jongen in Oranje te praten,veel beter als Dumfries is het niet

24 oktober 2019 om 08:18

Pakt nauwelijks kaarten zoals Dumfries wel doet, Dumfries heeft een korter lontje. Denk dat Dest uiteindelijk wel verder zou kunnen komen.

24 oktober 2019 om 09:10

Dumfries is tenminste een kerel. Deze Dest werd gisteren een paar keer als een pupil fysiek op zij gezet. Nee deze jongen is nog lang geen Oranje materiaal en ik betwijfel of hij het ook redt. Is weer de zoveelste gehypte rechtsback.

24 oktober 2019 om 11:08

Haha typisch dit 😂😂 1 wedstrijdje iets minder en daar komen ze weer 😂😂

24 oktober 2019 om 14:21

Dest heeft nog nooit een enigszins aanvaardbaar niveau gehaald. Het is gewoon een dom backje die wegens armoede bij ajax op die positie mag meehobbelen.

Ahjoh, wees blij dat het om vermoeidheid en pijntjes ging. Wij spreken van blessures, gebrek aan vertrouwen en een vormdip... En spelen ook nog een dag later. Alles is relatief.

24 oktober 2019 om 09:43

Dat een dag later spelen is zo dom om te zeggen. Als jullie goed genoeg waren geweest om Champions league te spelen speelde jullie geen dag later. Dit is gwn de schuld van jullie club.

Heeft Chelsea niet gewoon een sterkere ploeg?

Dest is 19 jaar en nu al smoesjes ventilerend in de media. Deze keer zijn het de pijntjes die een ontstellend gebrek aan voetballende kwaliteit moeten camoufleren. Koeman kan zich de nationale schande besparen door nooit meer een poging te wagen en deze faalhaas aan team USA te gunnen.

Toch opmerkelijk. Enerzijds hoor je de spelers van Ajax bezig over dingen als geen weerstand, niet kunnen motiveren in de Eredivisie etc., maar na speelronde 10 wordt er geklaagd over pijntjes en vermoeidheid. Misschien Ajax-Feyenoord maar verzetten dan, aangezien heel het land rekening moet houden met onze vrienden uit Amsterdam.

Haters haten niet, maar ze zijn jaloers omdat je een reflectie bent van wat hun zouden willen zijn wie neemt Dest dit kwalijk? die jongen is 19 jaar, weinig ervaring voor dit seizoen, en speelt nu elke wedstrijd 90 minuten. Op het hoogste niveau.daarbij de discussie tussen Dest en Dumfries?!dest is nu al verder dan Dumfries, en dan is de leeftijd nog een aardig verschil.die Dumfries pakt domme kaarten, laat vaak zijn tegenstander lopen. het enige wat hij af en toe goed doet is meee naar voren komen. Maar daar ben je geen verdediger voor (al is het wel meegenomen).

24 oktober 2019 om 14:18

Je moet jouw onkunde niet zo etaleren als het om spelers als Dumfries gaat. Uit jouw postje blijkt dat je Dumfries nog nooit hebt zien spelen en loop je wat puberale vooroordelen te posten. Verdedigend ligt Dumfries mijlen voor op die kabouter van Ajax en is hij fysiek veruit de meerdere. Laat staan dat Dest over de actieradius van Dumfries zou beschikken. Aanvallend zijn ze niet te vergelijken omdat die Dest nooit aan aanvallen toekomt.

25 oktober 2019 om 10:44

Waarin zie jij dat Dumfries verdedigend beter is ? Omdat hij kan verdedigen tegen spelers van FC balophetdak 13? Hij is fysiek sterker, dat klopt, ook aanvallend beter. Maar om te zeggen dat Dest niet aan aanvallen toekomt, gaat naar mijn mening wel ver.dest liet op 1 momentje na afgelopen woensdag die linksbuiten van Chelsea geen kans creëren. Terwijl hij 1 van de gevaarlijke talenten van Chelsea is.deze jongen doet het zeer goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren