Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied overtuigt Perez ook na Klassieker niet: ‘Ik vond hem altijd al traag'

Laatste update:

Kenneth Perez is niet dolenthousiast over Edson Álvarez, zo maakte hij voorafgaand aan het Eredivisie-duel met FC Volendam duidelijk. De Ajacied wordt door coach Alfred Schreuder rechts in het hart van de verdediging geposteerd naast Jurriën Timber, maar de analist twijfelt of hij geschikt is om invulling te geven aan die positie. “Op het middenveld of centraal achterin? Ik vind hem eigenlijk op beide posities niet zo goed”, aldus Perez.

“Tot de laatste minuut in de Klassieker vond ik dat hij het prima deed, maar daarna werd hij kinderlijk uitgespeeld door Santiago Giménez”, begon Perez desgevraagd over Álvarez voor de camera van ESPN. “Er wordt dan gedaan zo van: ach, dat kan gebeuren. Maar zijn eerste taak is natuurlijk gewoon verdedigen. Hij was degelijk, want hij had een geweldige pass op Kudus, die zijn kans had moeten maken in de tweede helft. Kijk, Álvarez is wel traag en dat soort dingen, maar hij weet wel waar het om draait. Het is een volwassen speler. Maar door dat laatste, tegenvallende moment kan je gewoon nog 2-1 verliezen.”

“Of ik hem liever op het middenveld zie of centraal achterin? Goede vraag”, vervolgde de analyticus. “Ik weet het niet... Ik vind hem eigenlijk op beide posities niet zo heel goed; dat heb ik altijd gevonden. Zijn handelingssnelheid is heel beperkt. Nu het zo moeizaam gaat bij Ajax zou hij juist een steunpilaar moeten zijn en zijn elftal op sleeptouw moeten nemen, maar dat gebeurt niet. Ik denk ook niet dat hij daar de speler voor is. Hij is denk ik meer een dienende speler wanneer die jongens lekker aan het aanvallen zijn.”

Wel is Perez enorm te spreken over de werklust van de Mexicaans international. “Hij zorgt misschien wel voor de balans in het elftal en dat is een groot goed, maar in deze tijden moet je meer kunnen toevoegen. En dat kan hij niet. Bij hem is dat ook te veel gevraagd, dus misschien is het handiger als hij achterin speelt. Het is natuurlijk wel een professional en hij weet waar het over gaat. Het is een jongen die echt wat wil. Die sfeer brengt hij wel in het elftal. Ik zou hem overigens wel opstellen gezien de mogelijkheden die er zijn”, besloot de oud-middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is ook geen verdediger dus inkoppertje weer he Perez…..Met dank aan Schreuder

26 januari 2023 om 21:23

Je weet dat hij gehaald is voor de verdediging heh?

26 januari 2023 om 21:24

Ja “voor” de verdediging, niet de laatste linie…

26 januari 2023 om 21:26

Tuurlijk
Edit: on het zegt natuurlijk wel heel veel over het huidige niveau dat Alvarez een van onze beste spelers is ondertussen

26 januari 2023 om 22:35

Klopt :-D en tevens triest haha

27 januari 2023 om 07:45

Alvarez zit gewoon heel sterk te spelen bijna dit hele seizoen. Daarnaast vaak koppend gevaarlijk met corneres en had tegen Feyenoord bijna een assist. Perez heeft er gewoon 0 verstand van.

Vreemd dat trainers uiteindelijk altijd bij dit soort spelers uit komen, maar analisten het 9/10 keer niks vinden. Hoe zou dat nou komen? Analisten willen volgens mij altijd 11 technische clowns opstellen ipv een elftal op elkaar afstemmen. Zo onrealistisch. Elke club heeft in meer of mindere mate een type Alvarez/Sangare/Wieffer/Sadilek (noem ze allemaal maar op) nodig.

26 januari 2023 om 21:20

Word zo moe van het veroordelen van personen terwijl ze door de coach verkeerd worden gebruikt…. Wat moet ze anders?? Vraag je je dan af

26 januari 2023 om 21:28

Enoh, Nigel de Jong, Mark van Bommel, Edgar Davids en Japie Stam ja die zou ik ook niet opgesteld hebben 😉 helemaal met je eens Fossen, een slager heb je nodig!

26 januari 2023 om 21:39

@adjx hoeft denk ik niet eens per se een slager te zijn, maar wel iemand die de controle bewaakt, lijnen dichtloopt en de duels wint op middenveld. Dat zijn nou eenmaal vaak wat meer 'sombere' voetballers, dus niet hip voor de analisten haha.

26 januari 2023 om 21:56

Edgar Davids was ontzettend technisch naast dat hij een pitbull was

26 januari 2023 om 22:43

Davids was in zijn beginjaren toch ook een aanvaller?

27 januari 2023 om 07:43

Kwam erin als linkshalf, vervanger van publiekslieveling Brian Roy. Pitbull is ie pas later geworden.

26 januari 2023 om 23:20

AZ en Feyenoord doen het tot nu toe heel goed zonder 'echte' 6. Verder hebben de meeste topclubs inderdaad wel zo'n speler. Niet per se nodig, maar wel altijd belangrijk als ze worden opgesteld.

27 januari 2023 om 07:15

Perez vond t niks als analist, maar als trainer zou ie hem wel opstellen zegt ie. Hij weet het dus wel dat je niet met 11 prima ballerina’s kan spelen en spelers als Alvarez nodig hebt.

Spelers als Alvarez zijn gewoon nodig ik een evenwichtig elftal.

27 januari 2023 om 10:02

Nee hoor, je vergeet Clasie

Goede speler in een goed draaiend team, maar niet iemand die bij tegenslag iets extras brengt. In de zin van een leider/aanvoerder zijn.

Waarom geen "live meepraten bij Ajax - Volendam"????????

26 januari 2023 om 21:23

Hebben ze inderdaad niet op de hoofdpagina staan, maar het is er wel. Je moet kijken bij de wedstrijden die nu gespeeld worden.

26 januari 2023 om 21:25

Dank je wel Apyrog, werkt inderdaad goed.

26 januari 2023 om 21:24

Denk dat het aan de app ligt. Er verdwijnen wel vaker artikelen, omdat er reclame overheen staat.

Nou als Perez al negatief over je is. Die strooit normaliter met complimentjes... Maar zonder gekheid, Alvarez heeft natuurlijk wel zijn beperkingen, maar is over het algemeen gewoon een onwijs degelijke speler die voorop gaat in de strijd. Er zijn niet voor niets best wel wat clubs geïnteresseerd. Ajax draait momenteel voor geen meter en dan ziet hii er ook niet heel goed uit, want hij is inderdaad geen type die de boel op sleeptouw kan nemen, maar daar heb je een type Alvarez ook niet voor in je elftal.

6 minuten blessuretijd weer. Knvb doet er ook weer alles aan om Ajax te laten winnen tegen die arme kleintjes

Ach Perez, die kan ik nooit echt serieus nemen. Die heeft nog altijd een Ajax-complex en kan er denk ik nog steeds niet tegen dat hij nooit goed genoeg was. AZ blijft toch z'n club. Ik heb hem echt zelden wat positiefs over Ajacieden horen zeggen, dus wat hij zegt gaat het ene oor in en het andere uit.

Schreuder had er nog gewoon kunnen zitten als hij Bassey centraal had laten spelen en Wijndal op linksachter.
Of zou Wijndal de Eredivisie bij Ajax ineens niet aankunnen.
Schreuder is gewoon een assistent trainer, meer niet. Alleen loop je dan het gevaar dat hij de hoofdtrainer ondermijnt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren