Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied op de weg terug: ‘We zien wel wanneer De Boer mij wil brengen’

Laatste update:

Viktor Fischer is op de weg terug. De aanvaller heeft door een hamstringblessure bijna elf maanden geen officiële wedstrijd meer kunnen spelen, maar doet sinds deze week weer mee in de partijspellen op de training van Ajax. De twintigjarige Deen hoopt zo snel mogelijk zijn rentree te maken.

/

“Gelukkig mag ik weer meedoen en ik hoop nu stappen te maken. Ik hoop dat ik op het trainingskamp in Qatar al wat dichter bij de honderd procent kom en dan zien we wel wanneer trainer Frank de Boer mij wil brengen”, zegt Fischer in gesprek met Ajax TV. “Ik merk dat ik wel beter word, maar ik ben nog ver verwijderd van het niveau dat je van een selectiespeler van Ajax mag verwachten.”

“Misschien zou het daarom ook verstandig zijn om eerst minuten te maken bij de beloften. Ik heb hoge verwachtingen van mijzelf en die zijn na deze blessure niet minder geworden”, aldus Fischer, die zegt wel wat geleerd te hebben van zijn revalidatieperiode: “Ik heb ervan opgestoken dat ik mijzelf de tijd moet gunnen. Maar ik zal altijd gretig zijn, dat hoort bij me. Ik wil de beste zijn.”

Denk jij dat Viktor Fischer in de terugronde belangrijk wordt voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal drukjes worden voorin , eindelijk hebben we als Ajax zijnde een luxe probleem. uiteindelijk zal de gene met de sterkste mentaliteit overleven. En deze heren zullen ook het beste uit elkaar naar boven moeten Halen want die even dreigt aftezakken zal direct naar de bank worden verwezen.

Al met al de toekomst ziet er rooskleurig uit met, kishna, Fischer, cerny, muric, el ghazi.

Belangrijkste "aankoop" voor Ajax in de winterstop!
Kan niet wachten tot hij weer lekker kan voetballen in het eerste. Kishna hoef ik persoonlijk niet meer terug te zien bij Ajax, al zal hij er voorlopig nog wel bij blijven..

5 december 2014 om 00:22

Hoezo hoef je Kisna niet terug te zien? Hij deed het tegen bijvoorbeeld Heerenveen geweldig.
Hij heeft talent genoeg. Hij moet alleen zijn zaakwaarnemer (raiola) de baas blijven.

5 december 2014 om 06:36

En dat laatste kan zowel hij als zijn vader niet. Integendeel, ze lijken idolaat van hem.
Buiten dat heeft deze jongen altijd al een kutkarakter gehad en dat laat hij de laatste tijd weer zeer nadrukkelijk zien in zijn gedrag en interviews. Ieder zijn eigen mening, maar ik hoef niemand bij Ajax te zien die zich zo opstelt en zijn shirt op de grond smijt als statement nadat hij een keertje een leuke actie laat zien. Van mij mag hij opzouten, het liefst gisteren..

5 december 2014 om 13:27

Ik vind het wel mooi. Beetje arrogant en lef. Hij moet alleen net zo tegen zijn zaakwaarnemer doen als dat hij voor de camera doet. Lekker zijn eigen plan uitstippelen.

Gewoon rustig aan weer opbouwen. Hopelijk wordt die op het einde van de competitie erg belangrijk voor ons. Zit veel potentie in Fischer.

Top, de man weer terug bijna.. Denk dat hij , mits fit, belangrijk kan zijn tegen einde vh seizoen. Dan is het ghazi en Fischer op flank, milik spits

Wat mij betreft achter de spits als valse lijkt me ook goed bij m passen

Ik zie hem wel weer zijn plek veroveren, heeft totaal geen moeite aan Kishna als concurrent.
Normaal moeten spelers na een blessure keihard hun best doen om degene die op hun plek staat te verdrijven uit de basis, maar Fisher heeft een makkie aan Kishna die knikkert hij binnenkort uit Ajax 1.

5 december 2014 om 00:23

Schöne staat er ook nog
Dus hij moet ook Schöne of El Ghazi voorbij. Dat is niet altijd even makkelijk aangezien deze twee het prima doen. El Ghazi in het veldspel en beide zijn gewoon beslissende spelers.

Al 11 maanden niet gespeeld door 'maar' een hamstringblessure. Spelers die hun kruisbanden scheuren zijn sneller terug. De dokter(s) hebben deze situatie verkeerd ingeschat, door het eerst 3-4 maanden te laten genezen en dan te besluiten dat een operatie toch nodig was. Ze hadden veel sneller moeten reageren.

Waarschijnlijk maakt hij pas weer zijn eerste minuten in Februari-Maart. Dat is dus 1 jaar en x maanden.
Als hij niet te maken krijgt met een terugval/blessure/dipje verwacht ik dat hij tegen het einde van het seizoen weer 100 procent zal zijn.

5 december 2014 om 00:26

Dat is dus 1 jaar, Hij maakte zijn laatste speelminuten op 23 februari 2014 tegen Az.

De doktoren hebben dat zeker verkeerd ingeschat. Jammer, maar het is niet anders. Ik hoop dat hij zijn niveau weer kan halen en Schöne en Kishna uit de basis kan halen.

Mooie woorden, hoop alleen dat het eruit komt. Voetballen kan hij wel, alleen hij is nog niet consistent. Maar dat hoort ook bij de leeftijd.

El Ghazi, Kishna, Fischer, Klaassen, Andersen.. dit zijn talenten die in mijn ogen altijd horen te spelen als ze fit en in vorm zijn. Dan maar geen Schone. Die heeft bijna alleen waarde met standaardsituaties.

5 december 2014 om 00:27

Milik trouwens ook.

Straks komen Van de Beek, Nouri, Cerny, Bazoer, Riedewald er ook nog eens bij. Luxe voor Ajax!

De toekomst lijkt er rooskleurig uit te zien!

5 december 2014 om 12:26

Na de winterstop deze opstelling als het aan mij ligt.

Beetje roteren zodat Andersen ook aan z'n minuten komt. Die moet nog wel wat sterker worden voordat hij echt een meerwaarde voor Ajax kan zijn.

Super veel creativiteit en talent.

Cillessen
Van Rhijn
Veltman
Denswil
Boilesen
Klaassen
Serero
Fischer
El Ghazi
Milik
Kishna
5 december 2014 om 13:25

Fischer komt niet op het middenveld. Dat brengt een te groot risico met zich mee. Vooral omdat de verdediging steken laat vallen.

Andersen blijft staan en Kishna zal waarschijnlijk naar de bank verwezen worden. Fischer zal gewoon linksbuiten staan.

Ik wil hem eigenlijk wel eens als valse spits zien spelen. Voorin kan dan veel van positie gewisseld worden..

Hij zal aan de bak moeten. Kishna laat zich niet zo eenvoudig uit de basis spelen. Daar zal Viktor een enorme kluif aan hebben. Persoonlijk zie ik namelijk liever de Kishna van nu dan de Fischer van voor zijn blessure. Die was toen echt hopeloos uit vorm.

5 december 2014 om 00:29

Kishna staat niet eens in de basis. Hij zal Schöne moeten overtreffen. Daarbij zal hij moeten hopen dat Van Rhijn de vrije trappen goed zal nemen. Schöne is bijna alleen belangrijk bij dode spel situaties. Vorig jaar speelde hij veel beter dan nu.

Ik ben benieuwd.. Hoop dat hij rustig wordt gebracht en hij mentaal ook alles op een rij heeft. Voor hij geblesseerd werd vond ik hem vaak te hard proberen en daardoor vaker floppen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren