Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied negeert ‘warme’ Bacardi: ‘Niet te zuipen, dat moet woensdag beter’

Laatste update:

Ajax heeft de landstitel zo goed als binnen. De Amsterdammers wonnen zondag overtuigend van FC Utrecht (4-1), terwijl concurrent PSV ten onder ging tegen AZ (1-0). PSV staat nu drie punten achter, terwijl Ajax veertien doelpunten in het voordeel is. Klaas-Jan Huntelaar weet door de gang van zaken dat hij voor het eerst landskampioen gaat worden.

“Het verschil qua doelsaldo is nu zo groot, dat je er nu wel bent. Je kunt het niet meer weggeven”, zegt Huntelaar na afloop van de overwinning in gesprek met FOX Sports. De spits is blij dat hij in de zomer van 2017 terugkeerde naar Nederland en zich aansloot bij Ajax. “Natuurlijk kwam ik ook voor andere prijzen, maar de titel was het belangrijkst.”

“Voor de club, maar ook voor mezelf. Daarvoor kom je en nu hebben we het gered.” Huntelaar pakt nu voor het eerst in zijn lange carrière de landstitel. “Bij Real Madrid liep het op dat moment dat ik kwam niet, daarna (bij AC Milan, red.) ook niet en bij Schalke 04 werd het ook lastig met Bayern München en Borussia Dortmund”, aldus Huntelaar, die met Ajax komende woensdag tegen De Graafschap de titel moet binnenslepen.

Veel fans van Ajax vieren al een feestje vanwege de naderende titel. Na afloop kreeg Huntelaar een fles Bacardi toegeworpen door sommige supporters, maar Huntelaar weigerde het feestje mee te vieren. “Ik zag het flesje al komen, hij belandde precies voor mijn voeten. Maar hij was warm, dus niet te zuipen. Dat moet woensdag beter”, lacht de veteraan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig ook voor Huntelaar dit. Is voor hem zijn eerste kampioenschap pas voor Ajax. Dat zat hem lange tijd dwars. Hij heeft het verdiend.

Na het drama van de titel missen op 1 goal na is dit hem zeker wel gegund.

Mogen die fans volgende keer ook wel doen als Huntelaar tegen Groningen speelt. Schiet mij misschien niet de winnende erin omdat hij straal bezopen is. Mooi van de fans dit, al is het wel een beetje zonde van de fles.

12 mei 2019 om 19:27

Wel goede controle in de Arena dan, gewoon een grote glazen fles naar binnen kunnen smokkelen

12 mei 2019 om 19:33

Dan valt een rookbommetje of fakkel nog mee ja. Maar bij vrijwel elke club hebben de harde kernen een "goede" band met de stewards voor dit soort dingen.

12 mei 2019 om 19:37

Waar een wil is, is een weg. Je kunt onmogelijk alles en iedereen controleren. Als je echt iets mee wilt naar binnen zal dat wel lukken. Het kan ook zijn dat deze via een andere weg naar binnen is gesmokkeld. Gelukkig is het een fles en geen handgranaat. Actie blijft leuk.

12 mei 2019 om 19:47

Het was zo'n klein flesje. Zo'n 5cl ding. Die stop je zo weg.

Hij deed ook nog even een Jan Vertonghentje door door de microfoon te schreeuwen: "Alle boeren zijn homo"

12 mei 2019 om 19:15

Vind ik raar, wat dat betreft is hijzelf ook een boer toch? Komt van het platteland.

12 mei 2019 om 19:28

Ik snap de emotie maar dat is vrij kansloos natuurlijk. Maar Huntelaar lijkt me sowieso niet een al te snuggere gast.

12 mei 2019 om 20:01

Jawel joh, leuke gast. Prima vent ook. Geen slimme uitspraak, dat zeker niet. Maarja, die emotie en zo.. Wel triest dat dat woord er nog steeds zo ingebakken zit, maar laten met z'n allen niet doen alsof het ons nooit in ontglipt.

12 mei 2019 om 20:06

Hij komt dus uit de kast, leuk voor hem. Ik dacht het al.

Hahahah dat moet woensdag beter......ik ga stuk!!! Als ik Huntelaar was geweest had ik die fles gewoon meegenomen hoor.

Ik zou met Hunterlaar in de spits beginnen tegen de Graafschap, die verzaakt niet en kan samen met Tadic het voor doen ontsteken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren