Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied maakt groei door: 'Weet niet hoe het was gegaan als ik 20 of 21 was'

Laatste update:
/

Joël Veltman zegt bezig te zijn aan het beste seizoen in zijn carrière. Na een moeizaam begin heeft de stopper annex rechtsback de smaak de laatste maanden te pakken. Zelfs de voor hem kenmerkende foutjes, het ‘Veltmannetje’ zijn de laatste tijd nauwelijks meer te bespeuren.

De Oranje-international merkt echter dat er nog altijd veel scepsis is. “‘Het Veltmannetje komt wel weer’, hoor je mensen dan zeggen. Dan moet je wel sterk zijn om de lijn door te zetten naar een goed niveau”, zegt hij op de website van Ajax. Daarbij haalt hij de wedstrijd tegen Rapid Wien aan als voorbeeld. De 24-jarige verdediger ging in dat duel in de voorronde van de Champions League de mist in en dat kwam Ajax uiteindelijk duur te staan.

De Amsterdammers sneuvelden al in de play-offronde van het miljardenbal. “Als je jong bent en het gaat even slecht, kom je echt in een dip terecht. Maar ik kon de kritiek nu beter hebben dan toen ik jonger was”, gaat Veltman verder. “Maar ik weet niet hoe het gegaan was als ik 20 of 21 was, na zo'n momentje. Maar ik ben nu meer ervaren en kan er daardoor beter mee omgaan. Ik heb een stabiel seizoen gehad.”

Ten slotte gaat hij in op de naderende landstitel. Wanneer Ajax zondag wint bij De Graafschap is het zo goed als zeker van het kampioenschap, tenzij PSV waanzinnig uithaalt tegen PEC Zwolle. “Iedereen schrijft dat Ajax kampioen wordt. We kunnen eigenlijk alleen maar verliezen, dus we móéten winnen”, besluit Veltman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al 24? Ik had hem 22 geschat, nu is het moment voor veldman om een stap te maken. Misschien een leuke middemotor in een topcompetitie?

6 mei 2016 om 20:52

Veltman is een prima centrale verdediger, maar ik denk dat zijn top op de rechtsback positie ligt. Hij is helaas gewoon te klein en te ielig om zich in de kijker te spelen bij de grootste topclubs. Hoewel Daley Blind (ietsje kleiner) het goed doet bij Man U is hij niet van het niveau dat ze centraal achterin moeten nastreven. Rechts achterin maakt hij denk ik meer kans, want het is een verrekt complete en slimme speler.
Zou het overigens ook zonde vinden als hij straks weer bij Ajax centraal gaat spelen terwijl vdhoorn zich eindelijk laat zien.

7 mei 2016 om 00:22

Ijsmuts helemaal eens met je!

6 mei 2016 om 20:53

Niks persoonlijks hoor, maar ik word zo moe van mensen die Veldman typen. Het is toch algemeen bekend dat hij Veltman heet?!

7 mei 2016 om 08:00

Hoezo is nu het moment dan? Omdat hij 24 is? Wat een onzin. Het moment is daar wanneer je op een bepaald niveau zit, niet op een bepaalde leeftijd. Aangezien de NL competitie niks voorstelt zal deze jongen binnen 2 jaar wel een stap naar het buitenland willen maken. Op zijn 26ste kan hij ook nog een mooie club krijgen, als hij zo door gaat een betere club dan waar hij nu uit zou kunnen kiezen. Dus dan is voor Veltman het moment nog niet daar.

Overigens moet hij wel op RB concentreren. Al zie ik in hem ook nog steeds een DMC, met een stofzuiger rol.

Veltman is een leuke verdediger. Doet het de laatste tijd goed. Maar dit is bij lange na niet het niveau dat Oranje moet nastreven. Ik vind die Mensah op zijn positie nu al veel beter en die is nog maar 19.... Gloort er echt aan hoop aan de horizon voor Oranje wat de verdediging betrefft?

6 mei 2016 om 20:35

Mensah heeft 3 wedstrijden gespeeld, schaam je. Veltman zit goed op z'n plek nu, hoger niveau dan de eredivisie gaat Veltman niet halen.

6 mei 2016 om 21:33

Mensah heeft inmiddels 7x in het eerste gespeeld.... Daarnaast draait hij als een tierelier in jong Oranje. Niet verkeerd om zo´n toptalent even aan Oranje te laten wennen!

6 mei 2016 om 23:43

Idd ajax is zijn plafond , k denk dat hij gwn zo'n speler is die het helemaal niet erg vind als die zijn hele carrière bij ajax speelt. En dan heb je tog ook een pracht carrière

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren