Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Agüero probeert Messi naar Manchester te lokken: ‘Er is alleen geen strand’

Laatste update:

Sergio Agüero is een van de beste vrienden van Lionel Messi. Agüero speelt bij Manchester City, een van de weinige clubs die op financieel gebied een gooi zou kunnen doen naar de handtekening van de dribbelaar van Barcelona. Agüero heeft zijn vriend en teamgenoot bij de nationale ploeg vaak genoeg gevraagd om naar Manchester te verhuizen, zo geeft hij toe.

/

“Hij weet al dat Manchester geen strand heeft”, grijnst Agüero in gesprek met Sky Sports. “Ik heb hem al gezegd dat we aan het einde van de dag de meeste tijd doorbrengen in huis. We spelen om de drie dagen, dus het komt neer op eten en rusten. Het weer is dan wat minder belangrijk.”

“Ik heb hem laten weten dat Manchester de ideale stad is, want je zit veel thuis. Om de drie dagen voetballen, we kunnen samen eten, we kunnen elkaar ontmoeten, we kunnen Mate (de nationale drank van Argentinië, red.) drinken en we kunnen samen voetballen”, somt Agüero op.

Denk je dat Lionel Messi ooit in de Premier League gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien word dit na zoveel succes wel interessant voor Messi, maar ik vrees dat hij de PL fysiek niet aan kan. Aan hem om het tegendeel te bewijzen en en nieuwe uitdaging aan te gaan.

22 januari 2016 om 13:16

waarom moet hij dat bewijzen? Kijk wat voor voetballers er nu al in de pl lopen...ik zou niet weten waarom messi het dan niet aan zou kunnen.

Alsof t allemaal rugby spelers zijn

22 januari 2016 om 14:21

Als jij en de andere het document zouden lezen zou het ook zo kunnen zijn dat ik fysiek noem als in elke week 2 wedstrijden en of hij dat aan zou kunnen.

Had het kunnen weten dat ik de messi lovers een rode lap voor zou houden.... niet opzettelijk dus, maar wel weer typisch de messi fans

22 januari 2016 om 14:28

Messi geeft heel de verdediging van City les maar hij kan niet mee in de Premier League. wat een onzin zeg hahahah David Silva is ook gewoon top daar en die is fysiek minder dan Messi

22 januari 2016 om 15:07

Ook dat argument slaat nergens op. Bij een ploeg als Barcelona speel je minstens zoveel wedstrijden als in Engeland.

Sterker nog, er is geen een speler te vinden in de Premier League die meer wedstrijden gespeeld heeft dan Messi over het gehele vorige seizoen. En dat is nog exclusief de Copa America. En dan vraag jij je of hij 2 wedstrijden per week kan spelen

Dit seizoen kan je daar de wereldbeker voor clubs nog bijtellen en het aantal wedstrijden die Barcelona dit seizoen zal spelen zal het aantal wedstrijden van de Engelse clubs overstijgen

22 januari 2016 om 15:20

@schop1989 ik denk dat je het beter om kunt draaien...pl lovers overdrijven de kracht van de pl.
Elke topspeler gaat naar de pl en heeft nergens moeite mee.
Messi speelt al 10 jaar lang 60 wedstrijden per jaar.
En vooral de eerste 8 jaar was hij zelden geblesseerd.

Bij geen enkele speler wordt getwijfeld of hij het aan kan, behalve bij de beste speler ter wereld. Vind je dat niet een beetje krom?
Ik ben geen messi lover en je mag rustig kritiek hebben op messi, maar onderbouw het dan wel. Beetje dingen schreeuwen die nergens op gebasseerd zijn slaat nergens op.

22 januari 2016 om 16:24

Babymongo, bij elke speler wordt juist getwijfeld of ze de BPL aan kunnen. Alleen de overdreven fysieke spelers zoals Costa en Bony hebben dat niet. Maar bij de minder fysieke is er altijd veel twijfel. De eerste beste voorbeeld dat ik kan opnoemen is Ozil.

22 januari 2016 om 18:50

Enige waar hij moeite mee kan hebben is het tempo. Gemiddeld gaat een wedstrijd in de Pl toch iets sneller als in de PD. Anderzijds, als je Messi hebt ga je echt niet vragen om mee te verdedigen. Plus je moet ook redelijk dominant spelen. Maar dat moet City wel lukken. Wie sneuvelt er dan vooraan bij City? Of komt hij dan in de plek van Aguero?

22 januari 2016 om 13:22

Jongens als David Silva, Juan Mata en Santi Cazorla halen het daardoor ook niet in de bpl... wat een achterhaald argument zeg.

22 januari 2016 om 13:34

Bojan die overal gefaald heeft is een van de smaakmakers in de PL en fysiek minder dan Messi. Maar Messi is fysiek niet goed genoeg. Spelers als Coutinho, David Silva, Aguero, Ozil en Hazard zijn de beste spelers van de PL maar Messi hoort daar volgens jou niet bij?

22 januari 2016 om 14:52

Nou David Silva, Aguero en Ozil zijn dan ook voldoende vaak geblesseerd geweest hoor. Als Messi elk jaar 3 maanden geblesseerd is, doet dat zijn gouden-bal aspiraties weinig goed.

22 januari 2016 om 15:42

Van alle aanvallers van Stoke alleen al is Bojan niet bepaald de eerste naam die bij mij opkomt als de smaakmaker

22 januari 2016 om 14:07

Fysiek niet aan kan? Volgens mij heeft hij vaak genoeg in de CL, de top verdedigers van de PL de hoeken van het veld laten zien. Dus ik begrijp echt niet waarom hij het fysiek niet aan zo kunnen.

22 januari 2016 om 15:17

@benzemacr7

wat is de echte top dan?

Volgens mij heeft ie alleen ondermaats gepresteerd tegen chelsea, maar daar had heel barca het moelijk mee omdat die gewoon met uitstekende verdedigers de bus parkeerden.

hij heeft in 2 cl finales gescoord tegen man utd met vidic en ferdinand.
Vaak genoeg gescoord tegen clubs als arsenal, man city, man utd, bayern, psg, real...
Wat is dan de echte top?

22 januari 2016 om 19:13

Oke nu ben ik echt benieuwd. Messi heeft het vaak in de CL laten liggen tegen de echte top? Weet je nog wat Messi vorig jaar deed met Bayern Munchen? Of herinner je nog de finales waar hij Manu kapot had gespeeld? Ook de verdedigers van City heeft die vaak genoeg de hoeken van het veld laten zien.

"we spelen om de drie dagen, dus het komt neer op eten en rusten. Het weer is dan wat minder belangrijk.”

tja..of je rust in huis op de bank...of je ligt buiten in de tuin bij het zwembad in de zon met de bbq aan...
t is beide rusten, maar ik wist wel wat mn voorkeur had :-)

22 januari 2016 om 13:20

Aguero zou ook liever bij barca voetballen als hij mocht kiezen

22 januari 2016 om 13:35

Idd. Als ik kan kiezen tussen fatsoenlijk weer en een jaarsalaris van 10 milj of 200 dagen regen per jaar en 20 milj dan zou ik lekker in Barcelona blijven.

22 januari 2016 om 13:41

Volgens trekt de zon alleen maar energie uit je. Maar ik snap je argument wel degelijk

22 januari 2016 om 14:05

wel gek dat er dan zonder zonlicht niks kan groeien ;-)

maar snap wat je bedoelt...hele dag op t strand liggen met 35 graden word je loom van.
Gelukkig kan hij af en toe t zwembad in duiken of in de schaduw gaan liggen.
Daarnaast is hij het natuurlijk een stuk beter gewend dan wij.

Misschien is die ene Messi wel wat voor Ajax lijkt me een prima 12de man om erbij te hebben

22 januari 2016 om 13:25

Net alsof hij Schone naar de tribune kan spelen. Die klaagt echt nooit!

22 januari 2016 om 13:27

Eerst goed oefenen bij Jong Ajax om
het Ajax systeem onder de knie te krijgen

22 januari 2016 om 13:27

Hier is wel een strand...

22 januari 2016 om 13:53

Amsterdam... hebben die een strand ja ?

22 januari 2016 om 15:14

Denk dat hij het stukje gras in het vondelpark bedoelt

We kunnen samen dit, we kunnen samen dat..
Ik weet niet of Aguero in zijn eentje in Manchester zit, maar volgens mij heeft Messi ook nog een gezin, haha.
Hij klinkt (aguero) alsof hij graag een maatje wil hebben in Manchester.

22 januari 2016 om 13:41

Hij woont volgens mij met zijn zoon, want hij is gescheiden van de dochter van Maradona.

Maar het zijn ook hele goede maatjes, want hij heeft zelf gezegd dat Messi de peetvader is van zijn zoon.

Had liever willen lezen dat Messi aan Aguero zou vragen om naar Spanje te komen. Ik snap dat Suarez daar nu in de spits staat maar 2/3 jaar geleden was Aguero in bloedvorm en had hij de sterren van de hemel gespeeld als hij toen naar Barca vertrok. Zou nog steeds leuk zijn om Aguero aan te trekken alleen zie ik Aguero niet banken voor Suarez of misschien wel andersom.
Alhoewel als Aguero achter Suarez zou spelen durf ik te wedden dat een el Clasico niet in 4-0 maar maar in 6-0 eindigd...

22 januari 2016 om 14:03

och grootpraat weer hoor.. de volgende clasico wordt van ons!

on topic: Messi moet gewoon lekker bij barca blijven.

22 januari 2016 om 14:10

Misschien moet die James eerst ff afvallen dan komt t goed.

on: Messi zal zeker bij Barcelona blijven, dit soort artikelen lezen we wel vaker en zijn we wel gewend neem ik aan.

22 januari 2016 om 14:31

hahahahah nou denk niet dat Real de volgende clasico gaat winnen misschien gelijk maar zeker niet winnen. Hoewel ik een fitte MSN de hele verdediging van real stuk zie spelen en vergeet niet we hebben Arda

22 januari 2016 om 14:51

Hahaha we zullen het zien jongens. Gezonde rivaliteit toch?

Voordat Barca Suarez haalde wou ik heel graag deze man bij ons zien spelen. Eigenlijk al in z'n periode bij ATM was ik erg onder de indruk van z'n kwaliteiten. Zo jammer dat hij blessure gevoelig is anders is hij zeker een van de beste spitsen die er rondloopt.

Overigens zeer blij met wat Suarez tot nu en toe laat zien. Hij scoort echt haast altijd in de meest belangrijke wedstrijden en vooral tegen de grote clubs, maar je kan ook niet alles hebben natuurlijk.

Zolang Aguero nooit na Real vertrekt vind ik het allemaal wel prima =p.

Verder zie ik hem Messi nooit naar city halen. Messi heeft alles gekregen van Barca en z'n familie lijkt gelukkig daar. Vooral nu hij een tweede kind heeft zie ik ze niet gauw verhuizen.

Het is wel mooi om zo'n vriendschap te zien tussen Aguero en Messi. Als ze spelen voor Argentinië kiezen ze er ook altijd voor om bij elkaar op een kamer te gaan, terwijl dat niet eens moet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren