Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Agüero gaat strijd met Ibrahimovic niet aan: ‘Ik concurreer met mezelf'

Laatste update:

Sergio Agüero is het seizoen met drie doelpunten in de eerste twee speelronden van de Premier League uitstekend begonnen en staat daarmee op gelijke hoogte met Zlatan Ibrahimovic. Het is voor de Argentijn echter geen must om hoger dan de Zweed te eindigen op de topscorerslijst van de hoogste afdeling van Engeland.

/

“We zijn het seizoen in uitstekende vorm begonnen en maken beiden doelpunten, maar ik denk niet aan een competitie met hem. Ik concurreer wel met mezelf. Ik probeer het ieder seizoen beter te doen dan het vorige, maar als ik het dit seizoen net zo goed doe als vorig jaar, dan kan ik mijzelf ook blijven ontwikkelen als speler. Dat is mijn doel en bovendien wil ik dat het team zich ontwikkelt”, zo wordt Agüero geciteerd door de Daily Mirror.

El Kun voegt eraan toe dat hij met Manchester City zoveel mogelijk prijzen wil winnen, maar dat het ‘moeilijk’ wordt om alle mogelijke competities winnend af te sluiten. “Alleen in de Premier League al kan iedere team een concurrent zijn. Vorig seizoen verwachtten we dat Manchester United, Chelsea en Arsenal het bovenin zouden uitmaken, maar uiteindelijk was het Leicester City dat won.”

Claudio Bravo is net binnen bij Manchester City en valt net buiten de top 10 van best betaalde spelers bij de club. Zijn salaris en dat van alle anderen zie je in onze fotospecial!

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 25 augustus 2016

Wie eindigt dit seizoen hoger op de topscorerslijst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mocht Aguero langer fit blijven dan normaal dan wordt hij het absoluut. Is naar mijn mening ook gewoon een betere aanvaller.

28 augustus 2016 om 09:40

Zlatan vind ik eigenlijk veel completer, sterk in de lucht, kan beter afmaken, heeft een beter afstandschot, pest verdedigers in de lucht en zorgt ook voor veel assists. Aguero is ook een spits van wereldklasse, maar is ook heel blessueregevoelig. Als ze allebei een heel seizoen fit blijven, zie ik Aguero vaker scoren. Niet omdat ik hem veel beter vind, maar omdat hij er vaak eerder uit zal worden gewisseld en omdat Rashford veel speeltijd gaat krijgen

28 augustus 2016 om 09:55

Ik verwacht juist dat Aguero puur door de tactiek van Guardiola meer zal scoren dan Zlatan,niet omdat Zlatan veel gewisseld zal worden.

28 augustus 2016 om 10:45

Ik verwacht eigenlijk dat Zlatan meer zal scoren puur om de tactiek van Pep. Bij Bayern betrok hij de buitenspelers meer dan de spits. De spits moest mee verdedigen en ook op de flanken kunnen spelen. Zelfs Lewa had in zijn eerste seizoen moeite met de tactiek van Pep.

28 augustus 2016 om 12:08

Agüero is veel completer. Zlatan is enkel van nut in de 16. Niettemin is het ook een topper.

28 augustus 2016 om 13:06

Dat kon ie vroeger, ja. Je noemt verdorie momenten op van 1790.

28 augustus 2016 om 13:27

Hij scoorde in de seizoensopener nog buiten de 16 kerel.

28 augustus 2016 om 15:25

Tussen de regels lezen is een kunst, blijkbaar.

28 augustus 2016 om 10:02

Nou nou nou Zlatan is vaak afwezig in de wedstrijd buiten dat hij van wereldklasse is , je ziet aguero letterlijk overal en je kan in mijn optiek ze wel vergelijken maar ze spelen beide anders , al moet ik je nageven dat Zlatan het echt na behoren doet maar je moet het aguero ook nageven hoor ik zie niet veel mensen van zijn lengte zoveel kop goals maken

In mijn optiek is Zlatan een veel completere en betere voetballer dan Aguero echter heb ik het gevoel dat beide geen topscorer zullen worden.

28 augustus 2016 om 11:11

En wie dan wel??

28 augustus 2016 om 11:28

Kane en Costa zijn ook kanshebbers.

28 augustus 2016 om 11:51

Hij neemt met grote lengte afstand😁

28 augustus 2016 om 13:11

Het verschilt maat liefst 22 cm! Goed gezien inderdaad.
Als Aguero sinds 2011 voor Barca had gevoetbald, was het wellicht wel anders geweest.
Maar Ibra heeft ook zijn persoonlijkheid mee, waardoor hij enorm bekend is.

Heerlijk toch, twee topspitsen in Manchester. Ik denk dat Aguero er wel meer gaat maken, mits hij fit blijft.

Ik verwacht eigenlijk wel dat Aguero, mits fit, boven Ibra gaat eindigen. City scoort elk jaar veel goals en met Pep erbij zal dat niet minder worden. Ibra gaat wellicht de "hang en wurg" wedstrijden beslissen voor United. In die wedstrijden is het van belang om een kopsterke spits te hebben die een goaltje kan meepakken.

Even voor de statistieken:

Als Aguero nog 24 goals scoort, passeert hij 11 spelers op de Premier League topscorer lijst.
Tegen Stoke City passeerde hij al Didier Drogba.
Als Aguero 24 goals scoort, komt hij op plek 12 als topscorer aller tijden van de Premier League.
Deze jongens kan hij gaan inhalen:

1: Darren Bent
2: Paul Scholes
3: Ryan Giggs
4: Emile Heskey
5: Dion Dublin
6: Ian Wright
7: Steven Gerrard
8: Dwight Yorke
9: Nicolas Anelka
10: Robbie Keane
11: Hasselbaink

28 augustus 2016 om 14:39

Staat Jimmy Floyd op plek 11? Erg netjes had eerder een van Nistelrooij of van Persie verwacht.

Dit heb ik nog nooit gezien hier op vz. De poll is 50/50!! Zelf denk ik dat Aguero hoger gaat eindigen. Ibrahimovic is echt een goede voetballer maar ik heb het gevoel dat zijn impact heel erg overdreven word.

28 augustus 2016 om 15:00

Precies dit. Zlatan is een geweldenaar, maar ik vind hem zelf zeer overschat. Hij is een killer, maar als je goed op hem ket dan zie je dat hij echt veel ballen zomaar verspilt. Man utd is verassend goed beginnen begonnen, maae dit gaan ze niet vasthouden. En dat gaat dan ook ten koste van het aantal goals van zlatan. Ik zie aguero rr dit seizoem wel 30 inschieten mits hij niet geblesseerd raakt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren