Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat verbouwereerd over acties eigen spelers: ‘Dat is ongelofelijk’

Laatste update:

Dick Advocaat vindt het onbegrijpelijk waarom zijn spelers bij Sparta Rotterdam na een 0-1 voorsprong op zoek waren naar meer goals tegen sc Heerenveen. Uiteindelijk verloren de Rotterdammers het duel in Friesland met 2-1. De voormalig bondscoach is na afloop woedend op zijn spelers: "Bij een 0-1 voorsprong moet je lekker achterin blijven hangen."

Jeffrey Chabot zette Sparta nog op voorsprong, maar de keuzes die zijn spelers vervolgens maakten, zijn onbegrijpelijk, aldus de ex-bondscoach van Oranje tegenover FOX Sports. "Je weet dat je moeilijk goals maakt. Waarom er dan zoveel mensen voor de bal waren, is voor mij een raadsel. Als je dan ook ziet hoe ze teruglopen, dat is ongelofelijk."

Advocaat was ook niet tevreden met de wijze waarop zijn spelers met de kansen omgingen: "Als je ziet hoe er geschoten wordt... Waar dat dan mee te maken heeft, weet ik niet. Concentratie? Scherpte?", aldus de trainer, die ook constateerde dat zijn spelers tot het gaatje gingen: "Dat moeten we meenemen naar de volgende wedstrijd. Of dat genoeg is, moeten we afwachten."

Verwacht jij dat Sparta Rotterdam gaat degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is gewoon kwaliteit Dick. Dat had je kunnen weten toen je de baan accepteerde. Ook jij moet vandaag aankloten met bijvoorbeeld Nienhuis, Fischer, Floranus en Sanusi. Allemaal spelers die hebben bewezen niet in de Eredivisie thuis te horen.

26 januari 2018 om 23:21

Als ik dickie was zou ik dat “geluksmuntje” van Hugo Borst in de diepste zee gooien.

Toch best triest voor Dickie. Begon er met volle moed aan. Maar ziet toch langzaam aan geen vooruitgang in dit team.

26 januari 2018 om 23:22

Ik krijg echt het idee dat hij niet precies doorhad dat hij op een zinkend schip instapte..

Ja lekker achterin blijven hangen. Met 43 tegen goals is het vertrouwen achterin om op de 0 te spelen erg hoog. Als je na elke wedstrijd zo afgeeft op je spelers komt het heus wel goed . Het zelf vertrouwen groeid met de week. Misschien moet van Bronckhorst je een paar dagen komen helpen .

27 januari 2018 om 09:34

Inderdaad. En als je nou in de 70ste minuut de 0-1 maakt, dan is het begrijpelijk. Maar achterin gaan blijven hangen vanaf minuut 2, dat ga je dan ook echt niet redden daar.

Men zegt wel dat de spelers slecht zijn, maar als ze niet weten of ze aanvallen of verdedigen moeten, ligt dat dan niet aan de trainer zelf?

Hij als coach moet dan het team omgooien. Neem ook aan dat ie dat van te voren getraind heeft zoals een professionele coach betaamt. Voorsprong? Hup, omschakelen naar 5-3-2! Maar zoals hierboven al gezegd, dit zijn geen wereldspelers. Dit Dick, is wat anders dan Zenit, Fenerbahce, België en Nederland

Ach ach arme alles wat Sparta is jullie snappen er helemaal niets van hè.Aardige man Dickie....maar daar blijft het ook bij.

Misschien een fatsoenlijke verdediger halen i.p.v. aanvallend ingestelde friday dos santos en ahhanachz

Dick moet ze een paar wedstrijden van PSV laten zien, misschien valt het kwartje dan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren