Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat ondanks prachtige goal Lens in grote problemen bij Fenerbahçe

Laatste update:

De druk op Dick Advocaat neemt alsmaar toe. Fenerbahçe werd donderdag uitgeschakeld in de Europa League en draait ook binnen de eigen landsgrenzen dramatisch. Zondag volgde nieuw puntverlies: de nummer vier van de Süper Lig kwam niet voorbij Gaziantepspor. Op bezoek bij de hekkensluiter werd het 1-1.

Jeremain Lens maakte het enige doelpunt namens de bezoekers en dat was van grote schoonheid. Halverwege de eerste helft nam de Nederlander de bal in één keer op de slof, na een voorzet vanaf de rechterflank. Het was de gelijkmaker van Fenerbahçe, want Gaziantepspor had de score geopend na tien minuten. Sefa Yilmaz bracht Gaziantepspor aan de leiding.

Een inzet van Nabil Ghilas, die voortkwam uit een fraaie individuele actie, werd nog gepareerd door doelman Fabiano van Fenerbahçe. In de rebound was het voor Sefa een koud kunstje om binnen te werken. De grootmacht uit Istanbul speelde vervolgens een teleurstellende tweede helft en werd zelden gevaarlijk. Evans Kangwa van Gaziantepspor trof vlak voor het eindsignaal nog de paal. Het Fenerbahçe van Advocaat wist al vier competitieduels en vijf officiële wedstrijden op rij niet te winnen.

Moet Fenerbahçe Dick Advocaat ontslaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand mij uitleggen waarom iedereen opeens een zenuwachtig schoolmeisje wordt als we dichtbij de 16 komen? Wat een amateurs zeg. Zo belabberd spelen tegen de hekkensluiter. Dat Aatif nog speelt is al helemaal een comedy. Volkan Sen gaat verder waar hij gebleven was, als een kip zonder kop rennen. En als Fernandao toch niet gaat spelen, waarom heb je hem niet geruild voor Ekici? Zo veel vragen, zo weinig antwoorden.
#yonetimistifa

Wauw. Wat is er aan de hand met Fenerbahçe? Niet kunnen winnen van de nummer laatst notabene?

Ook van de week- verrassend - uitgeschakeld door FK Krasnodar. Grote gat met de nummer 1 en 2. Mocht Galatasaray morgen de topper van Besiktas winnen, slaat dat ook weer een gat van vijf punten als ik het goed heb.

Champions league zit er haast niet meer in, laat staan het kampioenschap.

What's going on in Kadikoy?

26 februari 2017 om 19:56

Gewoon een te zwakke selectie..
Grondig renoveren daar lijkt mij de beste oplossing voor de toekomst
Maar helaas moet het in Turkije meestal op de korte duur.
Neem jongeren en laat ze fouten maken totdat ze geld beginnen o te brengen maar dat geduld is er meestal niet.
Moet zeggen dat Bjk iets beter omgaat met dit soort problemen.

26 februari 2017 om 22:19

Niks te zwakke elftal, het zijn bijna allemaal internationals vriend. Met deze elftal moet je meekunnen doen voor de titel hoor.

26 februari 2017 om 22:40

Met 2 of 3 (juiste) transfers valt er veel te halen uit deze selectie, dus het is zeker niet zwak. Het probleem is alleen dat die transfer(s) uitblijven. Alleen een creatieve middenvelder zou al heel veel uit maken. Kijk alleen die voorhoede, voormalig Premier League-, Ligue 1- en Super Lig-topscorers en Emenike, destijds misschien wel de beste aanvaller in onze competitie waar er 13 miljoen voor is betaald.

Dit is een selectie waar veel in is geinvesteerd, alleen ontbreken er 1 of 2 puzzelstukjes en Dick is geen trainer die hier wat uit kan halen. Zelfs Pereira deed het beter.

27 februari 2017 om 17:53

#kartal1

Internationals zegt niks vriend !!!
Zoals je zelf kunt zien worden ze bijna ingehaald en komt europees voetbal in gevaar.
Basaksehir heeft minder internationals en spelen beter en hebben meer punten.
Conclusie te zwakke elftal of gewoon geen team.
Als Bjk zoals de laaste tijd loopt heeft Fener geen enkele kans met hun internationals.

27 februari 2017 om 17:56

#clutch

Je hebt wel een punt , een creatieve middenvelder met kwaliteit zal wonderen verrichten.
Wat vroeger was is nu niet meer zie Robin Van Persie.
Dat zegt niks voormalige topscorers etc , het niveau gaat langzaam omhoog in Turkije een topscorer van de premier league betekent niet dat hij zomaar ff topscorer van Turkije wordt helaas maar waar.

Kom op zeg...selectie is helemaal niet zwak...misschien mindere middenveld dan GS of BJK maar voor de rest is het dezelfde selectie die van ManU en Feyenoord heeft gewonnen o.a. Advocaat is gewoon aan het solliciteren om ontslag...hij heeft het zelfvertrouwen bij de spelers door zijn wanbeleid in de selectie en met name zijn uitspraken na wedstrijden tijdens persconferenties en interviews flink beschadigd!! Door telkens te spelen met de selectie en bij de eerste de beste slechte resultaten te wijzen naar de selectie lukt t nu gewoon niet. Skrtel maakt de ene na de andere blunder zoals vorige wedstrijd en vandaag alweer door zijn domme verdedigen op achterstand komen...en wat doet Dick??? Zet ie Kjaer buiten de selectie!!! Wat een koekebakker....van mij mag ie opzouten vanaf nu. Aziz en Dick...tijd om op te zouten zodat Fener op naar een schuldvrjje toekomst kan. V Persie die p jaar 5 mln verdiend en geen reet uitvoert...schandalig gewoon!!! Fener moet beginnen met een nieuw bestuur...eentje met visie en fairplay...eentje die liever op de achtergrond blijft en iedereen zijn werk laat doen.

26 februari 2017 om 21:56

Kjaer was geblesseerd...

26 februari 2017 om 22:47

Zeggen ze.. Volgens mij is hij gewoon alvast bezig met onderhandelingsgesprekken met de geinteresseerde partijen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren