Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO knalt door en slaat belangrijke slag met ‘buitengewone’ kopper

Laatste update:

Erik Falkenburg en ADO Den Haag hebben een overeenstemming bereikt over een nieuw contract, dat loopt tot de zomer van 2021, zo meldt ADO vrijdag via de officiële kanalen. Falkenburg volgt het voorbeeld van John Goossens en Mike Havekotte, die afgelopen week eveneens hun aflopende contract verlengden. In een eerder stadium deed Lex Immers ook al hetzelfde.

Falkenburg was eerder actief bij Sparta Rotterdam, AZ, NEC, Go Ahead Eagles, NAC Breda en Willem II alvorens hij twee jaar terug de gelederen van ADO Den Haag versterkte. De aanvallende middenvelder, die ook vaak als spits of linksbuiten wordt opgesteld, is tot nu toe goed van 10 goals in 53 competitiewedstrijden voor ADO Den Haag.

Manager voetbalzaken Jeffrey van As reageert verheugd op het contractnieuws. “Erik is een doelgerichte, inzichtrijke en multifunctionele speler. Hij heeft een neusje voor de goal en laat vaak zien dat hij buitengewoon goed kan koppen. Los van zijn kwaliteiten als voetballer is het een harde werker en een fijne gozer om in de groep te hebben”, aldus de sportbestuurder op de clubsite.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima speler voor Ado. Vraag me wel af waar ze hem neer gaan zetten komend seizoen.
Heeft ADO eigenlijk een goede spits? Ik kijk niet zoveel naar Ado, maar voor mijn gevoel schoot Immers er de één na de ander in toen hij in de spits werd neergezet.

Hoe kijken de ADO-supporters eigenlijk naar de selectie? Op welke posities moet er nog wat bij?

21 juni 2019 om 12:21

Necid lijkt een beetje tegen te vallen in de spits volgens mij. Aangezien de laatste wedstrijden Immers en Falkenburg in de spits gespeeld hebben.

Toch bijzonder, ik vond Necid echt fantastisch in z'n eerste periode in Nederland

21 juni 2019 om 12:42

Het hangt er ook een beetje van af hoe je hem gebruikt. Bij PEC heeft hij er ook 'maar' 10 ingelegd, maar hij liet het hele team beter voetballen. Het was een ijzersterke kapstok waaraan het spel met doorschuivende en scorende middenvelders werd opgehangen.

21 juni 2019 om 15:30

Het zou echt verschrikkelijk zijn om met dit team weer een jaar eredivisie te gaan spelen, de positie op de ranglijst van afgelopen seizoen geeft je al gauw een verkeerde indruk maar wat een klote voetbal hebben wij ADO supporters het het hele jaar moeten aan zien. Vooral aanvallend en verdedigend is het echt helemaal niks Becker en hooi die geen normale voorzet kunnen geven en necid die helemaal vergeten is hoe die moet voetballen. Verdedigend is Meijers echt wanhopig uit vorm en beugelsdijk kan eigenlijk gewoon niet. Er staat een keeper in het goal die normaal gesproken gewoon 2e keeper is maar bij gebrek aan beter is Zwinkels maar weer 1e geworden. Geld is er geloof ik ook niet dus beloofd een aardig slecht seizoen te worden.

Voor zijn doen blijft deze clubhopper en broodvoetballer lang bij Ado.

Maar idd een redelijke voetballer en een goede speler en gangmaker om in je selectie te hebben.

Blijft een fijne speler om in je ploeg te hebben als middenmoter. Pakt altijd wel z’n goaltjes mee, kan veel werk verrichten op het middenveld en als je een keer problemen hebt in de spits kan je Falkenburg daar ook prima positioneren, goede zet van ADO.

Leuke speler natuurlijk, pikt altijd zijn goals mee.

Moet ADO Den Haag ook niet wat verjongen? Met Falkenburg, Immers, Goossens, El Khayati, Necid, Gorter etc hebben ze een vrij oude selectie voor Nederlandse begrippen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren