Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO Den Haag ziet voormalig aanvoerder Alberg nog vertrekken

Laatste update:

Roland Alberg heeft zijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag reeds gespeeld. De middenvelder verblijft momenteel in de Verenigde Staten, om een overgang naar Philadelphia Union af te ronden. Dat maakt ADO woensdag bekend via de officiële kanalen van de club. Alberg zal aankomende zaterdag al niet meer bij de wedstrijdselectie zitten voor het treffen met Roda JC Kerkrade.

/

De Europese transfermarkt is weliswaar gesloten, maar clubs uit de Verenigde Staten kunnen nog altijd spelers halen. Alberg staat nu dus voor een verhuizing naar Philadelphia Union, dat uitkomt in de Major League Soccer. In het afgelopen seizoen eindigde de club als voorlaatste in de Eastern Conference van het hoogste Amerikaanse niveau.

De 25-jarige Alberg was vorig seizoen nog aanvoerder van ADO en werd gezien als een van de beste spelers van de club, maar Henk Fraser was eerder dit voetbaljaar niet tevreden over de middenvelder en zette hem zelfs even uit de wedstrijdselectie. “Iedereen weet ik dat van zijn voetballende kwaliteiten gecharmeerd ben. Hij krijgt altijd veel steun van me, maar ergens is er een grens”, zei Fraser toen. Alberg speelde dit seizoen dertien competitiewedstrijden; in totaal eindigt hij op 71 duels voor ADO.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand mij uitleggen waarom sommige spelers nu nog kunnen vertrekken naar het buitenland? Waarschijnlijk is daar de markt langer open, maar omdat hij bij ons gesloten is... Heeft iemand meer info?

3 februari 2016 om 12:12

Wij mogen hier simpelweg spelers aanmelden tot 1 februari 23:59.
In de VS is de deadline wat verder. Daardoor kunnen zij wel spelers aanmelden.

Je mag het hele jaar door transfers maken maar je mag ze pas aanmelden bij de bond als de transferperiode begint.

Neem Barcelona. Die kochten ook Arda en Aleix. Maar meldden ze pas aan wanneer hun verbod stopte.

3 februari 2016 om 12:16

Precies wat je zelf al zegt. Elders is de transfermarkt nog open, dus er kunnen nog wel spelers vertrekken. Nederlandse clubs kunnen echter alleen nog transfervrije spelers aantrekken omdat de transfermarkt voor ingaande transfers is gesloten.

Toch zonde van zo'n speler. Had m graag een keer bij een club als Groningen, Utrecht of Heerenveen gezien om te kijken hoe ie het daar zou doen.

3 februari 2016 om 17:36

Waarom?

Alberg! Bedankt voor je inzet die je vorig seizoen wel toonde!

Alberg heeft kwaliteiten, maar zijn inzet is gewoon te laag als je weet dat we altijd 100% inzet willen.
Eerst wilde hij geen aanvoerder meer zijn. Daarna verdween de wil en nu vertrekt hij.

In elk geval veel succes daar!

Wat ben ik toch jaloers op die voetballers die niet zo goed zijn dat ze overal herkend worden maat heerlijke avonturen aan kunnen gaan en tonnen verdienen..

zo jammer. Was de afgelopen jaren met Toornstra en van Duinen de meest talentvolle speler bij Ado. Alleen door een gebrekkige mentaliteit heeft hij t nooit ver geschopt. Had veel meer ingezeten in zijn carriere.

3 februari 2016 om 12:49

Ik heb van Duinen nou nooit als groot talent gezien, is meer een hard werkende cultheld.

In potentie een van de betere spelers van Den Haag. Helaas heeft hij dit seizoen niet kunnen brengen van wat je van hem zou verwachten.

Toch wens ik hem het beste toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren